Στράτευση και στρατός

α κατι παρομοιο εγινε και με εναν γνωστο,ειχε παει ο αδερφος του πρωτα σε φουλ θητεια,πριν 2 χρονια εχασαν τον πατερα τους και τωρα που πηγε ο μικρος του ειπαν δεν δικαιουσαι μειωμενη.

οτι να ναι μαλακιες.

Προβλεπομενος χρονος για να χασεις τους γονεις σου ρε… Τι αλλο θα ακουσουμε. Οτι να’ναι κανονικα

σε τριτεκνη οικογενεια μονο ο μεγαλυτερος σε ηλικια γιος κανει μειωμενη θητεια.σε συτην την περιπτωση ημουν εγω8)

ναι το ξερουμε,συζηταμε για εντελως δαφορετικη περιπτωση εντωμεταξυ.

θλιβερο χασιμο χρονου τα ελληνικα στρατα…

αυτο ξανα πες το:!:

θλιβερο χασιμο χρονου τα ελληνικα στρατα…

SPOILERτωρα ειδα οτι το προηγουμενο ονομα του τοπικ ηταν “σκατα στους φασιστες Νο2” χαχαχα niiice 8)[/SPOILER]

26 κσ με 15 μερες αδεια ΜΩΡΕ!!!8)

τελειωσες.καλος πολιτης

26/09 μπαίνει η νέα σειρά; Γαμώτο να ξερα να κοβα και γω για Αύγουστο. Εγώ για Νοέμβριο έκοψα την αναβολή αλλά αν ισχύει η παράταση παίζει και με το νέο έτος να μπούμε. :?

Γιατί τόσο αργά; :-s

Same here, τι παράταση, τι είν’αυτά τα περίεργα;!
Κι εμένα κάτι πήρε το αυτί μου κάτι για Δεκέμβριο αλλά δεν έδωσα σημασία.

Ας πεί κάποιος αν ξέρει τι παίζει.

ρε ρε μη τα λέτε αυτά. Μας πάει ένα χρόνο πίσω. Προχθές που πήγα στη στρατολογία ρώτησα και μου είπαν νοέμβρη. μη κάνουν καμιά μαλακία.

Μπορειτε να κανετε confirm αυτο που λετε;

Για πηρα και εγω τους καθυστερες εκει μεσα και δεν μου λεγανε…απαντηση : ‘χαρτι ηρθε; οχι; εαν δεν ηρθε καλα εισαι…’

Αυγουστο δεν ειναι κανονικα η σειρα;

EDIT : http://www.stratologia.gr Εδω σου λεει ποτε μπαινεις κτλ

Εγω ‘μπαινω’ Σεπτ π.χ. αλλα αποτι καταλαβα τα εχουν κανει πουτανα και καποιοι μπενουν σεπτ και καποιοι αυγουστο.

Exoυν σπασει τη σειρα σε 2 κομματια .Θα παρουν απο 29 Αυγ εως 1 Σεπτεμβρη και απο 26 Σεπ εως 29 Σεπτ .

Μπαινω και εγω 1η Σεπτεμβρη Θηβα .

Σου ηρθε το χαρτι η το ειδες στο internet?

Ιντερνετ.

Αλλα και το χαρτι λογικα δν θα αργησει πολυ .

Εγώ άκουσα ότι η 316 θα μπει τέλος αυγούστου - αρχες σεπτεμβρη και η 317 οκτώβρη (αντί για νοέμβρη).

Κατά τα άλλα…

[SPOILER]19 και σήμερα :D[/SPOILER]

Καλός πολίτης panagiotis!

ευχαριστώ πολύ ωρέ!

Πατοψαρο…

Καλος πολιτης ρε.