Στράτευση και στρατός

να σαι καλά ρε john!

99 κουσου λαίμαι ρε. Δεν προλαβαίνω.

σε παίρνει για πολλά ακόμα 8)

σημερα βγαινει το φαντασμα της κατοσταρας, το νου σας

Πω πω…Πολύ πουστόνεα είστε ακόμα!

ΑΚερο ΨαρΕα!

απο τη στιγμή που σπάσαμε την κατοστάρα το πιο δύσκολο ήταν το διάστημα 85-100 που μετράγαμε τις μέρες 40 φορές τη μέρα και γενικά τους τελευταίους 3 μήνες που κανείς δεν σου έδινε σημασία και πίναμε 20 καφέδες κάθε πρωί μπας και περάσει η ώρα.
309 λελέ :stuck_out_tongue:

Για μένα οι πιο δύσκολες ήταν 70 με 40…Απλά δεν πέρνε ο καιρός!!!Μετά κάτι οι άδειες,κάτι το ότι δεν μας έπιαναν πολλά πράγματα…8)

Βασικα Lupin μετα την κατοσταρα ειναι τα δυσκολα,δεν περνανε με τιποτα οι μερες επειδη εισαι σε φαση 99-98-…-46-45 κτλ.!

από ότι άκουσα έχουν ‘‘σπάσει’’ τις ΕΣΣΟ και οι μισοι θα μπουν 20κατι αυγουστου και οι αλλοι μισοι θα μπουν σεπτεμβρη… Αυτο το κανουν γιατι συνηθως η ΕΣΣΟ του αυγουστου ειναι μεγαλη και επειδη εκλεισαν γυρω στα17 κεντρα θα μαζευτει πολυς κοσμος… Οποτε χωρισαν τους νεοσυλλεκτους στη μεση για να μην γινει της καριολας :Ρ

ΛΟΛ

Μου είχαν πει ότι μπορώ να πάω μέχρι και τον Νοέμβριο του 2011 για να πάρω αναβολή.Έτσι το άφησα λίγο και πήγα να την πάρω το καλοκαίρι,πριν 1,5 μήνα.
Όμως επειδή το ακαδημαϊκό έτος 2010-2011 είχε λήξει,ήθελαν βεβαίωση σπουδών από το επόμενο ακαδημαϊκό έτος,δηλαδή από το 2011-2012.
Όλα καλά λέω εγώ,πάω,παίρνω την βεβαίωση τον Σεπτέμβρη,πάω ΚΕΠ και όλα μέλι γάλα.

Σήμερα σκάει το χαρτί για να παρουσιαστώ,27 Σεπτεμβρίου λέει,μία μέρα μετά τα γενέθλιά μου!Εγώ τώρα είμαι Κρήτη για παραθερισμό και με πήραν τηλέφωνο οι δικοί μου από πάνω.

Πήγα το πρωί στην Στρατολογία Ρεθύμνου και ο ανώτερος εκεί πέρα(δεν ξέρω πως στο διάολο λέγεται)κοίταξε τα στοιχεία μου,του είπα και εγώ τι μου είχαν πει και μου είπε ότι όντως θα πάρω την βεβαίωση στρατολογίας από το τμήμα μου και θα είμαι οκ.

Ελπίζω να ισχύει ειδάλλως με βλέπω φαντάρο:roll:

Edit:Τι φαντάρο,τσολιά στο Σύνταγμα με βλέπω!

Ισχύει, don’t worry.

http://www.enkripto.com/2011/08/blog-post_08.html

μήπως να το ξανασκεφτείς?:stuck_out_tongue:

Κορυφαίο site :lol:

σχόλιο:

ΠΟΙΟΥΣ ΔΕΚΑΕΞΗ; 24 ΜΗΝΕΣ ΕΠΙΟΙΚΩΣ ΑΛΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΠΕΦΤΟΥΝ ΚΑΙ ΣΦΑΙΡΕΣ (ΠΧ ΙΣΡΑΗΛ)
ΚΑΙ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ 9 ΜΗΝΕΣ
ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΣΕ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ ΔΥ/ΔΜ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΧΙΜΟΙ ΟΙ ΑΝΔΡΕΣ
ΕΙΔΑΛΩΣ ΓΙΑ ΠΙΑ ΙΣΟΤΗΤΑ ΜΙΛΑΜΕ
ΟΤΑΝ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΠΡΩΤΕΣ

στον ρυθμό του ρεφραίν του πόσο σε θ’ελω από τερμίτες

σου μοιάζει για φήμη
ο ΥΕΘΑ στην δίνει
πενταήμερη παίρνω
ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ​ΩΩΩ

:stuck_out_tongue:

lol

καλο…:lol::lol:

(εμεις την πήραμε προκαταβολικά σαν τιμητική:p…βασικά οι αλλοι την πήραν εγω πήρα το μπούλο…εμπλοκαρά και αδεια του Αγ. Πούτσου (βοήθεια μας) ανήμερα…)

υπομονή φίλε. το καλό με αυτή την άδεια είναι ότι την παίρνεις όποτε θες (δεν είναι δηλαδή γκρουπάκι που έχει καθορισμένες ημερομηνίες κλπ). Ε και απλά τώρα την παίρνουμε εμείς που απολυόμαστε την άλλη εβδομάδα. Μετά την εμπλοκή θα μπορείς να την πάρεις άνετα.

Ναι…ευτυχώς…μεχρι 1 Δεκεμβρη μπορούμε να την παρουμε… Αντε ρε μαν…καλός πολίτης και να φύγετε να παίρνουμε σειρα :stuck_out_tongue: [SPOILER]89ΚΣ[/SPOILER]

Eπιλοχιας λοχου, απο υψιστη καβατζα σε μεγαλο λαθος…και απερριψα το ΚΨΜ επειδη ελεγα οτι θα βαριομουν ολη μερα σε ενα δωματιακι,πφφ…87ΚΣ γαμω τον Ε.Σ.

Πρώτον, κωλόβυζμα~! :Ρ
Δεύτερον, πόστο στα 87κουσου?