Στράτευση και στρατός

πρωτον,0 φυλακες-κρατησεις + γεννηθεν το 1984(‘παππους’ του ταγματος ολοτελα) = δικαιωματικο ποστο
ντευτερον, ε ναι :P, αφου τωρα απολυονται οι αλλοι

Εμάς είχε έναν από κάθε σειρά.

Αλλά όπως λέει και το άσμα του Νίνο:
“Αν επιλοχάς γινόμουν για λίγο
θ άλλαζα τις υπηρεσίες του σκ δεν σου κρύβω”

Εγώ είχα κάνει επιλοχίας για 2 βδομάδες στη Λήμνο όταν τα στελέχη ήταν στα σκηνάκια και μετά όλος ο λόχος παρακαλούσε το διοικητή να συνεχίσω να βγάζω υπηρεσίες.

Εμείς σε κανά μήνα είναι που θα αφήσουμε τα πόστα :lol:

leledized:!::smiley:

καλή συνέχεια στους υπόλοιπους συμφορουμίτες.

Δεν νομίζω να το θέλατε πάντως να πάμε κι εμείς οι γυναίκες στρατό :lol: Κατ’αρχάς δεν θ’αντέχατε την γκρίνια μας για το κάθε πράγμα από την καθαριότητα της τουαλέτας μέχρι τον ανεπαρκή χώρο στα ντουλάπια για να βάλουμε τα μανό μας :lol:#-o

Για την καθαριοτητα στις τουαλετες γκρινιαζαμε κι εμεις!Απο εκει και περα ουτε μανο θα σκεφτοσουν ουτε τιποτα,θα λειτουργουσες με ενστικτο:Target locked–>Φαγητο,μετα ξανα Target locked–>Κρεβατι/Υπνος(βασικο) και καπως ετσι θα περνουσαν οι μερες…:lol:

στο π.ν. προπαιδευση [B]μονο [/B]κανελλοπουλο ετουτη τη σειρα

ΝΙΑ ΝΙΑ ΝΙΑ πορος ftw

Έλα ωραία ήτο εις τον στρατόν.

Εγώ θέλω να κσαναπάω.

Πως μπορώ να κσαναπάω.

Πραγματικα ρε φιλε, αμα μου λεγανε να ξαναπαω με την ιδια παρεα που ειχα στο ιδιο στρατοπεδο, ανετα θα πηγαινα. Μαλακα Λουκα, αμα ειμασταν μαζι με Μπιτσακη, Ρουση και Κιου, θα τρωγαμε ολη μερα φυλακες για να μας κρατησουν εκει. :lol:

αμα ξαναπηγαινα στρατο και ειδικα στην Προεδρικη Φρουρα
τωρα δεν θα αντεχα
αναρωτιεμαι πως μπορουσα

Για πες,για πες

για δειτε αυτο http://news247.gr/ellada/amyna/aukshsh_thhteias_ton_noemvrio.1337105.html

το μέτρο για την υποχρεωτική στράτευση στα 18 πιστεύω δεν είναι κακό.να τελειώνεις και νωρίς με την θητεία και μετά να ασχοληθείς με τις σπουδές και τα λοιπά.

Πράγματι, μετά από ένα χρόνο πούτσα με τις πανελλήνιες, τι καλύτερο από μερικά σκοπέτα στον Έβρο!

Τί ξέρουμε για τους socalled ‘‘Αντιρρήσιες Συνείδησης’’…? Πώς χαρακτηρίζεσαι τέτοιος, πως έχει η διαδικασία?..

Έχει κανείς από δω μέσα προσωπική εμπειρία?

Σου απάντησε ο ChrisP πολύ λάιτ,αλλά πιο αηδία μέτρο δεν υπάρχει.

Βρωμάει φασιστίλα από μακριά,και σε αποβλακώνει μικρό,όταν ακόμα έχεις όρεξη να ζήσεις την μαλακία που έχουν στήσει.

αν δε θες/μπορείς να τον αποφύγεις όμως, νομίζω είναι το καλύτερο. μια χαρά τους ζηλεύω τους Κύπριους που ‘χουν τελειώσει σχολή και δεν έχουν μετά αυτή τη μαλακία πάνω απ’ το κεφάλι τους

Comealot ας μην υπερβάλλουμε, καμία φασιστίλα δεν βρωμάει και στην πλειοψηφία τα 19χρονα μια χαρά τη βγάζουν στον στρατό. Απλώς όταν σκάνε οι στραβές, σπάνε πιο εύκολα απ’ ότι οι 25+.

Απλώς μου κάνει εντύπωση τι τον κόφτει τον καθένα πότε επιλέγει κάποιος να πάει στρατό…

ωχ ωχ ωχ #-o δηλαδη δεν την γλιτωνουν οι του Νοεμβριου