Ακριβως οπως τα λεει ο Aionios ειναι και χ να ερχοτανε το ιδιο μου εκανε
Καλα ειναι δυνατον να πληρωθηκατε το χ του αποελ :x
Είναι, γιατί έχει αποδείξει και πρόπερσι και φέτος ότι δεν μασάει από έδρες και γιατί η φετινή Πόρτο -χωρίς Φαλκάο- έχει ξεφουσκώσει τόσο που έφτασε στα επίπεδα της ομάδας που έκανε πλάκα ο Ολυμπιακός το 97-99.
χθες ο άσσος του ολυμπιακού που δεν είχα λεφτά στην καρτα, και δεν πήγα να πάρω μια Paysafecard 10 ευρο να πονταρω, ηταν στο 4.10.!!! με τέτοια απόδοση φυσικά και παίζεις ολυμπιακό…και ας χάσει…βέβαια απο το μεσημέρι και μετά, έπεφτε συνέχεια…
απο οτι κατάλαβα χθες στο Live έπιασε πολύς κόσμος…
μόνο ένας ειναι ο μαλάκας που δεν έπιασε…:?
Με το Marseille-Arsenal ασχοληθηκε κανενας?Μονο εγω καταριεμαι τον Ramsey που με τρυπησε στο 92 κι εχασα ωραιοτατο Χιναρακι?
ΠΑΟΚ-Σαμροκ διπλό 10.00 και Χ2 διπλή ευκαιρία 3.33
Θα το ποντάρει κανείς; Το κέντρο μας είναι σχεδόν άδειο, παίζουμε με τον άμπαλο οργανωτικά Αρίας, τον ταλαιπωρημένο Λάζαρ(αλλά ποτέ δεν ξες με τον Ρουμάνο) και με τον 30 καλά λεπτά και μετά πτώμα, Ίβιτς.
νομιζω και με τις απωλειες του ο παοκ ειναι καλυτερος.
το διπλό στην betfair εχει 16.5 και πριν ειχε πάει παραπάνω…απλά πέφτει λίγο εξαιτίας των απουσιών…αν και δεν βλεπει κανείς διπλό…αν στραβώσει υπάρχει ωραίο 0-0…αλλά δεν πιστεύω…
Αν δεν παρει αυτο το ματς ο ΠΑΟΚ αποψε να δεσουμε μια πετρα στο λαιμο μας και να παμε να φουνταρουμε…
Τρεις ασους βλεπω για αποψε.ΠΑΟΚ,Λοκομοτιβ και Τοτεναμ.
Εγω βλεπω και Μπριζ :roll:
με την ψυχη στο στομα με πληρωσε ο παοκ, δυαδα με λοκομοτιβ… θα περιμενω να δω ποιους θα παρει στην ιρλανδια για να παιξω το διπλο…
κατα τα αλλα επαιξα κατι ψιλα σε μπερμιγχαμ χ2, λεγκια χ2 κ παρι στο live που δεν ηρθε τελικα… καλυψα λιγο τη χτεσινη χασουρα με το αποελ…
παμε για σουκου τωρα…
επαιξα 3άδα παοκ,στόουκ και μπιλμπάο και η γαμημένη η μπιλμπάο πήγε και έφερε Χ στο και καλά απόρθητο Σάν Μαμές!!!
ρε πούστηδες βάσκοι γιατί δεν κερδίσατε???
Lazio . Lazio . Lazio … x
Μα να πιανω τα κορνερ του Παοκ και να χανω την Λατσιο:thumbdown::evil:
Χ δεν ήρθε με την βασλούι?
Ναι χ ηρθε αλλα οχι με την Βασλουι με την Ζυριχη
ναι λάθος μου.η βασλούι έπαιζε με την σπόρτινγκ λισαβόνας.
Επαιξα 2 την Γαλατα σημερα και ειμαι υπο σκεψη μπας και βαλω και 2 την Βερντερ αργοτερα!!!
τρια διπλα σημερα
Γαλατα
Λουτον
ΣΛιγκο
Μας εστειλε κουβα η Γαλατα σημερα.
πως να μην πάτε…απο την στιγμή που τραυματίζεται ο μπαρος και μπαίνει στην θέση του ο ριερα είναι σαν να έχασες απο την στιγμή της αλλαγής…(στο 44)