Τελικα δεν επαιξα over την united την επαιξα διπλο στο ημιχρονο με αποδοση 1.44.Μας εβγαλε την παναγια αλλα το πιασαμε
επαιξα το διπλο της Ιντερ και
εχασα το διπλο της Μπαγερν
για αυριο θα παιξω
Ντορτμουντ 2
Αρσεναλ Χ2
Λεβερκουζεν 1
Εγω μαλλον under θα το παιξω και θα περιμενω στο live μπας και δεν νικαει η Μιλαν στο πρωτο ημιχρονο για να την πονταρω μετα
εγω δυστηχως-ευτυχως δεν μπορω να παιξω live
το μαρσεη αρσεναλ πως το βλεπετε?με τραβαει για ασσο γαμω παει καλα η μαρσεη στο τσου λου και εχει και ψυχολογια αλλα δε ξερω.
Δεν νομιζω να τις χαλαει το Χ και τις δυο.
Εγω χ2 το βλεπω papardela με πρωτο σημειο το χ.
αντε ρε πορτο… αμαν με το αποελ φετος, θα με στειλει κ τριτη φορα κουβα φετος???
Λογικα θα το βαλει στο δευτερο η Πορτο.Εγω επαιξα χ2 Αρσεναλ διπλη ευκαιρια.
“βλεπω” στο ημίχρονο την ανατροπή της λεβερκουζεν, σχεδόν στο 10
και το χ της ζενιτ σχεδόν στο 5
βάζουμε και την νίκη του ολυμπιακού, και ετσι βαράμε το κεφάλι μας στον τοίχο που δεν έχουμε λεφτά στην κάρτα…με τις υγείες μας.!
*Betfair
κουβα παλι απο το αποελ, βαρεθηκα να βλεπω την ατακα “πορτο χανει το σουτ” στο live… νευραααααααααααααααααααααα…
την επομενη αγωνιστικη θα παιξω αποελ-πορτο 2, κατω κατω θα το κυνηγησω… τι διαολο, πρωτο θα βγει?
10 ευρώ Ολυμπιακό μονό αποδεκτό με 3,75.
2 ευρώ Ολυμπιακό άσο μαζί με Χ ΑΠΟΕΛ με 20,9.
100 ευρω την Αρσεναλ χ2 διπλη ευκαιρια με αποδοση 1.61
Γαμιεται η Ζενιτ ε, εχασα μονο αυτο το ματς απο οσα επαιξα… Και επιασα και το Χ του ΑΠΟΕΛ ρε γαμωτο…
διπλη ευκαιρια τι ειναι για εμας που δεν ξερουμε απο στοιχημα ;
να δω ποσο τυχερος ησουν που βαλαμε γκολ στο 92
δεν ήταν τυχερός, σημαίνει ότι θα πολλαπλασίαζε τα χρήματα του με το 1.61 είτε ερχόταν Χ είτε ερχόταν 2 … 'Αρα και να μην βάζατε, κλάην
Ακριβως οπως τα λεει ο Aionios ειναι και χ να ερχοτανε το ιδιο μου εκανε
Καλα ειναι δυνατον να πληρωθηκατε το χ του αποελ :x
Είναι, γιατί έχει αποδείξει και πρόπερσι και φέτος ότι δεν μασάει από έδρες και γιατί η φετινή Πόρτο -χωρίς Φαλκάο- έχει ξεφουσκώσει τόσο που έφτασε στα επίπεδα της ομάδας που έκανε πλάκα ο Ολυμπιακός το 97-99.
χθες ο άσσος του ολυμπιακού που δεν είχα λεφτά στην καρτα, και δεν πήγα να πάρω μια Paysafecard 10 ευρο να πονταρω, ηταν στο 4.10.!!! με τέτοια απόδοση φυσικά και παίζεις ολυμπιακό…και ας χάσει…βέβαια απο το μεσημέρι και μετά, έπεφτε συνέχεια…
απο οτι κατάλαβα χθες στο Live έπιασε πολύς κόσμος…
μόνο ένας ειναι ο μαλάκας που δεν έπιασε…:?