Πηγαμε καλα σημερα.Εκτος απο το over στο Νορβηγια-Κυπρο επαιξα και εμας στο live μολις φαγαμε το γκολ χ2 διπλη ευκαιρια στο 1.90
εγω μας επαιξα χ2 οταν εμειναν με 10 σε αποδοση 2.60…8)
Ωραιος :thumbup:
Για σημερα επαιξα 1χ την Βερντερ διπλη ευκαιρια 8)
χθες ξενερωμα
σημερα επαιξα το πρωι
Μαλμε
Ντουισμπουργκ και
Σαμπτορια
και για το απογευμα
Ιντερ
Ατλετικο Μαδριτης
Μαρσειγ
Μιλαν
Κουβα χθες με Βερντερ.Για σημερα επαιξα (χ)2 τον ολυμπιακο(draw no bet)
έπαιξα για τον χαβαλέ
άσκολι-σαμπντόρια 2
τορίνο-γιούβε στάμπια 1
στουτγκάρδη-χόφενχαιμ 1
απόδοση 25.πόνταρα 1 ευρώ και τα έπιασα όλα.
επαιξα 7 ματσ.μου κατσανε ολα και εχασα το ΟΥΕΣΚΑ-ΜΟΥΡΘΙΑ γαμω την εσπανα
Καλο ταμειακι και σημερα.Αφου πηρα τα λεφτα πισω απο το draw no bet του ολυμπιακου πονταρα στο 70 λεπτο στο Ναπολι-Παρμα (0-1 εκεινη την ωρα) να μπουν πανω απο 1,5 γκολ.Τελικο σκορ 1-2 και ταμειο
ωραιος… η σαμπντορια το εβαλε στο 92’…
περασε η μικρη τριαδα που ειχα φορτωσει (μπαγερν,τσελσι,μπαρτσελονα) κ ξεκινησα καλα με το ελληνικο (οσφπ χ2, ξανθη 1χ κ παοκ 1)…
η ιντερ με εστειλε αλλη μια φορα, την επαιξα χ2 τη στιγμη που εχανε 2-1 αλλα θα την παιξω κ την τριτη στη γαλλια χ2…
για αυριο δε βλεπω τιποτα, για τσου λου θα παιξω σιγουρα την πορτο κ μαλλον τσελσι κ μαν γιουν… πιστευω να περασει η τριαδα…
εδιτ: @KEN
πολυ καλο στοιχημα το οβερ 1,5 στα live παιχνιδια, ειδικα οταν δεν κερδιζει η καλυτερη ομαδα…
Συμφωνω φιλαρακι.Για αυριο το μονο που βλεπω ειναι 1 παοκ και αυτο θα παιξω
Χτες έπιασα το goal/goal στο ΑΕΚ - Ολυμπιακός και βλέποντας το παιχνίδι νιώθω πολύ τυχερός. Ειδικά μολις είδα τις αλλαγές στο ημίχρονο σκέφτηκα ότι πολύ δύσκολα θα μπαινε άλλο goal πιο μετά…
ναι το ξέρω.πανυγήριζα σαν να έβαλα εγώ το γκόλ.:p:p
Για σημερα ξεκινησα κατα της ομαδας μου.Πονταρα 1χ την Ξανθη καθως δεν βλεπω τον τροπο με τον οποιο θα κερδισουμε στα πηγαδια.Εχουμε παρα πολλες απουσιες.Μακαρι να κερδισουμε και ας το χασω το στοιχημα
εγώ έπαιξα λίγο δύσκολα ματσακια σήμερα.
newcastle-totenham X
γιαννενα-πανιώνιος Χ
εργοτέλης-άρης 1
θα δείξει η νεκροψία.
Αρκετα καλο ταμειο σημερα αφου επιασα στο live Λατσιο(την επαιξα στο ημιχρονο να βαλει γκολ στο δευτερο),και Αρσεναλ(την επαιξα 1 με αποδοση 1,72 στο ημιχρονο)και ειχα παιξει και 1 την Αντερλεχτ απο την αρχη του παιχνιδιου [SPOILER]Εχασα παναθηναικο και παοκ αλλα η σουμα μας βγαζει κερδισμενους αρκετα [/SPOILER]
κουβας σημερα με την Γιουβε
για αυριο θα παιξω
Κοπενχαγη 2
Φενερ 2
Μονακο 2
Για σημερα λεω να δω πως θα ξεκινησουν τα παιχνιδια και να βαλω τιποτα ψιλα σε Φενερ και Μπιλμπαο στο live
επαιξα τριαδα μαν γιουν-τσελσι-πορτο κ τριαδα ιντερ χ2-αρσεναλ χ2-μπενφικα χ2…
ελπιζω να μη με καψει η γιουναιτεντ οπως την προηγουμενη αγωνιστικη…
Εγω θα παιξω over την united και θα περιμενω να πονταρω στο live την ΤΣΣΚΑ 8)