Στοιχημα

Παίζει να έχει πάει σήμερα άπειρος κόσμος κουβά με τη σίτυ.

Πιστευω θα το γυρισει η Σιτυ,αλλα δυσκολο να το κανει 4-2 και να περασει

αντε γαμω μπεσικτας βαλε κανα γκολ

Το γυρισε.Ε ρε πουστη και επαιξα μονο οτι θα σκοραρει στο 1-2,παει το 5,40 του ασσου

Πάρτυ!!! :yahoo:

πω ρε μαλακα τι πηγε να γινει!

Ετσι μωρη Σαλκε!!!Τρελο ταμειο σημερα με την δυαδουλα Ουντινεζε,Σαλκε.

I am here: http://tapatalk.com/map.php?3f5bgh
Sent from my iPhone using Tapatalk

γιατι ρε αθλια γιουναιτεντ??? κοντα 40 αποδοση εδινε ρε γαμω…[-X

Eγώ έπιασα 1 ημίχρονο τον γαύρο

Με ρισκο,μ’αρεσουν το Χ Μονακο και οι ασοι Αρλ,Φιτεσσε για σημερα

αν τα επαιξες ως τωρα πας ταμειο
εγω δεν επαιξα σημερα

για αυριο βλεπω
Λυων 2
Γιουβεντους 2
Μιλαν 2

τα επαιξα μαζι με Σενταν,που μολις ισοφαρισε σε 2-2,αλλα μενουν 3-4 λεπτα.Αλλα παλι,επαιξα στο λαηβ οταν ηταν 1-2 οτι θα σκοραρει και καλυφτηκα ηδη.

πφ δεν εβαλε 3ο,δεν πειραζει,το 3-4 και το λαηβ μια χαρα πληρωσαν παλι.

Το οβερ στο Σεντ Ετιεν-Λυων στο 2.10(περιεργο το θεωρω που το δινουν τοσο ψηλα) και το διπλο της σταθεροτατης Μονπελιε στο 2.30 τα σημεια που μ’αρεσουν πιο πολυ απο σημερα.Και το διπλο της Οσασουνα στο 2.75 στην απαραδεκτη Σαραγοσα ειναι ωραιο.

Στο μυαλό μου είσαι Therion!Το βασικό μου ποντάρισμα είναι το όβερ της Λυών και μάλιστα το έχω βρει στο 2.25!!!Τσέκαρε και το οβεράκι της Μπέτις…μάλλον θα το βάλω σε δυάδα με τον άσσο της Λοριάν!!!
Δεν θα μου κάνει εντύπωση αν γκελάρουνε σήμερα και οι δύο πρωτοπόροι στο Καμπιονάτο!Προτιμώ το 2-3 γκολ και στα δύο ματς…

Και εγω μαζι σας μαγκες σημερα.Τιμησα το over στο Σεντ Ετιεν-Λιον.Ας ελπισουμε να μην παμε ομαδικος κουβα :lol:

Ναι και το οβερ της Μπετις ειναι αρκετα πιθανο,αλλα το βρηκα στο 1,90 και δεν το εβαλα.

Για Ιταλια,συμφωνω σε πιθανη γκελα Γιουβεντους,καθως η Φιορεντινα θα λυσσαξει να της κοψει βαθμους,αλλα η Μιλαν πιστευω θα το παρει το διπλο ευκολα ή δυσκολα.

Αλλα οχι τη Λοριαν ρε συ.Εχει ξεχασει τι σημαινει νικη(τελευταια της νικη στο πρωταθλημα ηταν τελη Νοεμβριου),μακρια ρε,δεν αξιζει,ποσο μαλλον σε αποδοση κατω του 2.Καλυτερα να βαλεις διπλο Παρι πχ,που ειναι σε ιδια περιπου αποδοση και εχει πολυ περισσοτερη αξια.

εγω εριξα 1 αρη.οβερ βαγιεκανο,οβερ μοναχο κ 1 βερονα

Επαιξα και το διπλο της Μιλαν και εκλεισα για σημερα.Συμφωνω και εγω οτι ειναι πιο πιθανο το διπλο της Μιλαν αφου την Γιουβε την εχει παρει η κατω βολτα τελευταια

κανω ταμειο με Ρεντινγκ και Νταντι στο Ονλαιν και περιμενω να κανει ασσο η Γουοτφορντ για ταμειο και στον Οπαπ (το χω παιξει με Ρεντινγκ).

Τη Γιουβε εγω παντως την βλεπω σημερα,δν παιζει ασχημα παρα τις γκελες και εχει καλη παραδοση.Θα δουμε.