Πολυαγαπημένη σουπερλίγκα.
Άσο ο Εργοτέλης, under o Άρης και γεια σας.
Πολυαγαπημένη σουπερλίγκα.
Άσο ο Εργοτέλης, under o Άρης και γεια σας.
Ετσι ρε Μιλαν 0-1 στο 17 με πεναλτι του Ιμπρα.Καλα ξεκινησαμε
Ελα ρε Μονπελιε γαμωτο,τι κοκκινη στο 43 να πουμε.Εκαψε ηδη την 4αδα η Νορθαμπτον,περασε το διπλο της Τορκι,αλλα τωρα θελω να βγουν το οβερ Σεντ Ετιεν και το διπλο Μονπελιε για να πληρωθω.
—Τι κανει παλι η Μπαγερν ρε μαλακες,μπας και αρχισε τις εξαγωγες απο οτι περισσεψε απο περσι ο Ψωμιαδης?
Ταμειακι με Μιλαν και περιμενω και το over της Λιον να πληρωθω και απο εκει.Ρε λετε να ξαναβαλει 7 η Μπαγερν:-k 0-5 στο 60 ειναι!!!
H Γαλλια ειναι γεματη παγιδες παντως σημερα,εγω δν ακουμπησα τπτ.
Εχω παιξει για βραδυ Χερεθ που τελειωνει τωρα και το πιασα,Φενερ που ειναι 2-1 στο ημιχρονο,Ροντα που το φαγε με το καλημερα… και Γιουβε .3,4 με λιγα λεφτα στις τριαδες και φορτωμενη την τετραδα οπως παντα.
Με βαζει σε πειρασμο το διπλο της Παρι,2.40 πηγε.Αλλα στο 1ο η Καεν ηταν καλυτερη και ψιλοκωλωνω,θα δω το ματς μεχρι το 55-60 και μετα βλεπουμε
Καλα που περιμενα,το φαγε η Παρι.
–Και ισοφαρισε στο καπακι.Τωρα ομως το ριχνω το διπλο,ξυπνησαν.
Απιστευτα πραγματα,δευτερη κοκκινη στη Μονπελιε,και μουφα πεναλτυ για τη Νανσι(ηταν εκτος περιοχης).Ο Jourdren το αποκρουει με τα ποδια,η μπαλα παιρνει φαλτσο,σκαει και μπαινει μεσα.Τι στον πουτσο γαμω.
Κατσαμε ολοι στο παγωτο με το over της Λιον.Δεν πειραζει το μεσημερι παλι.
ταμειακι σημερα:D
μας γαμησε η Γαλλια σημερα
Η Λοριάν πέρασε όμως…ευτυχώς που δεν σε διάβασα εκείνη την ώρα αν και δεν παρασύρομαι εύκολα…έκατσε και το οβεράκι της Βαγιεκάνο στο τέλος και κάτι έβγαλα!
Γενικά η Γαλλία θέλει πολύ προσοχή…οι ομάδες δεν έχουνε μεγάλες διαφορές οπως στα άλλα πρωταθλήματα και χτυπάνε φόρμα για λίγες αγωνιστικές , μετά κάνουνε κοιλιά κοκ
Διπλο τη Μπαρτσα και οβερ τη Βαγιεκάνο. Μας εβγαλε την ψυχη, αλλα περασε. Οχι τιποτα αλλο, απλα ρεφαραμε τη χασουρα της μερας…
Οντως,ειδα οτι το γυρισε στο 90,καλα εκανες και δεν με ακουσες,αν και με βαση την πορεια της η αποδοση πιστευω οτι ηταν τραγικη.
Χτες γαμηθηκε ο Διας,δηλαδη αυτο με τη Μονπελιε ακομα να το χωνεψω,οπως και την Παρι να μην μπορει να κοντρολλαρει την Καεν και σε καθε στημενη φαση να επικρατει πανικος στην περιοχη της.Και ηρθε καπακι και το Σεντ Ετιεν-Λυων,με ανυπαρκτη την Σεντ Ετιεν και τη Λυων να εχει 18 τελικες και τον Ruffier να ξεκωλωνεται.Ε α γαμιδια.
καιει κοσμο η γαλλια.πολυ πραμα σημερα!!
Τα πα εγω για τη χθεσινη Γαλλια !
4 ματσακια εχω βρει μεχρις στιγμης και θα τα ριξω σε συστημα .Λοκερεν,Μπριζ,Μπολονια (αν και φορτωνεται στο Χ αυτο) και Σαλκε .
πολυ καλο ταμειακι χθες
σημερα θα παιξω
Γκενκ 2
Ιντερ 1
Αιντχοφεν 1
Μαλαγα Χ2 μπομπιτσα
Η Μπολονια μυριζει πολυ για Χ κυριως λογω καλων σχεσεων μεταξυ των ομαδων (απ’οτι διαβασα και στο παρελθον εχουν κανει “φιλικα” ματς),η αποδοση του Χ εχει πεσει σε 2,60-2,70 στα περισσοτερα σαητ,Ιταλια ειναι,στηνονται ανετα τετοια ματς.
Εγω εριξα μεχρι στιγμης σε μονο αποδεκτo το διπλο της Φεγιενορντ,το 5 παραηταν δελεαστικο και η Τβεντε ερχεται απο 2 σερι ηττες με 3-1 και 4-1,μ’αρεσε το ρισκο.Περιμενω και στο λαηβ μηπως ο Αγιαξ μεινει στο 0-0 μεχρι το ημιχρονο και ανεβει η αποδοση.
Δυσκολο το προγραμμα σημερα.Εβγαλα δυο παιχνιδακια που θα τα παιξω ξεχωριστα.1 Ξανθη και 1 Μπιλμπαο
Επαιξα
Λετσε 1
Μπλονια Χ
Σαλκε 2
Αντε να παμε ενα ταμειο.