Στοιχημα

Εγώ παραήμουν αισιόδοξος και είχα βάλει όβερ 3,5 #-o
Τουλάχιστον έπιασα να σκοράρει ο Γκόμεζ και τον άσο του Ολυμπιακού στο μπάσκετ με -3,5 που μου φάνηκε δώρο σύμφωνα με την εικόνα των 2 πρώτων αγώνων…

χαζομαρα που δεν επαιξα
θα επιανα και τα 4 χθεσινα παιχνιδια
Μπαγερν 2
Χ το ντερμπι
1 Σεφιλντ
2 Σεντ Τζονστον

Σημερα βλεπω
Βαλενθια 2
Ατλετικο-Ανοβερο goal/goal
Σαλκε 1

Θα παιξω μαλλον Σαλκε 1 και Σπορτιγκ 1.
Εχω ψηθει πολυ τη Βαλενθια να την παιξω Χ.Στην αρχη ελεγα βαλενθια 2πλο αλλα το ξανασκεφτομαι και μου φαινεται οτι πιο πιθανο ειναι το Χ.

πολύ Σαλκε παίζει :-k
εμενα δν με τραβαει ο ασσοσ αλλα το οβερ

Σιγουρα ριχνω διπλο παναθηναϊκου σημερα,δεν μπορω να διανοηθω οτι θα ειναι τοσο κακος αμυντικα παλι και ο Ομπραντοβιτς θα καταφερει να χασει και 3ο ματς σερι απο τη Μακαμπι.
Κανενα σημειο δεν μου αρεσει απο το ουεφα ομως,μονο στα γκολ αξιζει να παιξεις νομιζω.

Λογικο το βρισκω να παιζεται ως φαβορι η Σαλκε,ειναι σε φοβερη φορμα,ειδικα ο Χουντελααρ,ενω αντιθετα η Μπιλμπαο μετα τις νικες με Μαντσεστερ ειναι πολυ μετρια(ουτε τη Χιχον στο Σαν Μαμες δεν καταφερε να κερδισει τελευταια αγωνιστικη).Αλλα απο την αλλη,νομιζω οτι ολοι εχουν στο μυαλο τους το ουεφα και οχι το πρωταθλημα πια,το να αποκλειεις με 2 νικες μια απο τις μεγαλυτερς ομαδες του κοσμου δεν ειναι και λιγο και σιγουρα κανουν ονειρα για τελικο πια.Ο ενθουσιασμος και η γκαβλα που πιστευω οτι θα βγαλει δεν με ψηνουν να την κοντραρω,ισως παω σε γκολ-γκολ ή οβερ.

Για Ατλετικο,η αποδοση του ασου δε λεει τιποτα,και το γκολ-γκολ ειναι μαλλον το μονο που αξιζει,με Σιμεονε μεχρι προσφατα επαιζε φοβερη αμυνα αλλα και στα τελευταια 4 ματς εχει δεχτει γκολ,και το Αννοβερο σκοραρει σε ολα τα ευρωπαικα εκτος μεχρι τωρα.Παρομοιως για γκολ-γκολ και το Σπορτινγκ-Μεταλιστ,και μακρια απο Αλκμααρ-Βαλενθια.

…αίμα και χθες, έπιασα την Μίλαν με Μπάρτσα, και είχα βάλει Χ στην Μαρσέηγ#-o…αλλά και την Μπάγερν να έβαζα είχε πολύ μικρή απόδοση, για διπλό Τσάμπιονς-Λιγκ:):!:

τριαδα για σημερα
παναθα +1,5
σπορτινγκ 1
σαλκε οβερ

Διπλο Παναθηναικο στο 1.90 για σημερα!!!

Και τα 6 ματσάκια που έχει ο Οπαπ για σήμερα! :lol:
Αλκμααρ - Βαλενθια Χ
Ατλετικο Μ. - Αννοβερο 1
Σαλκε - Α. Μπιλμπαο 2
Σπορτινγκ Λ. - Μεταλιστ 1
Μποκα Τζουνιορς - Αρσεναλ Σαραντι 1
Ζαμορα - Φλουμινενσε 2

Άντε και καλή μας τύχη!

επαιξες εξαδα ετσι ντουκου ή συστημα?

Επαιξα τελικα βαλενθια Χ.(Χανει 1-0 στο πρωτο αλλα μπορει να ερθει ακομα ισοπαλια.)
Αννοβερο Goal (το επιασα)
Σαλκε over (νομιζω θα το πιασω αφου ειναι 1-1 στο ημιχρονο)
Σπορτιγκ-Μεταλιστ goal (0-0 στο ημιχρονο)

με κοβω να πηγαινω κουβα αλλα ακομα ειναι λιγο νωρις

εντιτ:μαλακια…εχασα τη βαλενθια μονο

:D…

ευτυχως που μπηκα στο θρεντ πριν το παιξω κ αλλαξα τον ασσο της σαλκε με το οβερ…

thanx guys…8)

Επιτελους ταμειο με το τεραστιο διπλο της Παναθας :smiley:

Επιτελους καλο ταμειο,περασε η 4αδα με διπλο παο,οβερ το σαλκε-μπιλμπαο,και γκολ γκολ ατλετικο και μεταλιστ.

Σας ελεγα οτι δεν ειχε αξια ο ασος της Σαλκε και η Μπιλμπαο θα τα δωσει ολα για το ουεφα,και τελικα την εκανε πουτανα κανονικα.

μπραβο παιδια που πηγατε ταμειο
Κι εγω την γλιτωσα γιατι με ειχε παρει ο υπνος και ξυπνησα οταν ξεκινησαν.
Ουτε την Παναθα δεν επαιξα, :frowning:

αυτη η Σαλκε εχει καψει κοσμο φετος και παντα περναει
αντε να αποκλειστει να ησυχασουμε

γιουβεντους κ βερντερ εχω ξεχωρισει για σουκου… ψαχνω αλλο ενα για να κλεισω τριαδα…

ας απαντησει ενας μπασκετικος αν αξιζει το 2,87 για διπλο της σιενα…

6άδα ξερή και τώρα κλαίω με την Βαλένθια! :frowning:

Για σημερα επαιξα Ολυμπιακο με χαντικαπ -5,5 ποντους με 1.90 αποδοση.Ετσι οπως ειδα την Σιενα δεν με πειθει οτι μπορει να κανει κατι καλο στο Σεφ.

ε ρε συ η 6αδα εχει ελαχιστες πιθανοτητες να βγει,εγω ουτε 4αδα δεν παιζω χωρις καλυψη,γι αυτο ειμαι αρκετα + στο γενικο μου ταμειο.Αντι να βαλεις ξερω γω 20 ευρω στην εξαδα βαλε απο 4 ευρω σε καθε 5αδα,το κερδος αμα βγει η 6αδα φυσικα θα ειναι μικροτερο,αλλα εισαι καλυμμενος στην 5αδα και με αρκετα καλο κερδος παλι.

την εριξα τελικα την τριαδα σιενα-βερντερ-γιουβεντους κ ο θεος βοηθος…:!: