Στοιχημα

σημερα επαιξα
Στουτγαρδη Χ2
Μπερμιγχαμ 2
Μααστριχτ 2

τζαμπα κουβα πηγες ρε machine head… η μααστριχ ειχε αριθμητικο πλεονεκτημα απο το 10’…

οπως φαινεται για κουβα παω κ εγω με τους μαλακες της σιενα που χεστηκαν στην τελευταια περιοδο…

Εγω το επιασα οριακα.Δεν αντεξαν την πιεση οι ιταλοι στην τελευταια περιοδο.

εκλεισες τα ματια στο τριποντο του μακαλεμπ στο τελος?:stuck_out_tongue:

:lol::lol::lol: Εννοειτε!!!

κι αλλη ταμειαρα σημερα με διπλο Μπερμιγχαμ,οβερ Λουτον,διπλο Τορκι και Χ Γκινγκαμπ-Αρλ

Therion θες να κάνουμε παρέα? :stuck_out_tongue:

[B]edit[/B] λιιιιγο καλύτερη να ήταν η κερκυρα, θα έτρεχα να παίξω τον ασο εναντία στην αεκ

Για σημερα μου αρεσει η αποδοση στο διπλο της Μιλαν(2.10) και μαλλον θα το τιμησω!!!
Επισης θα παιξω και το διπλο της Παρι στο 1.90!!!

σε λίγες μέρες εχει ματς στη βαρκελωνη, και εχει και εκτός απο τους γνωστούς τραυματίες, εκτός αποστολής τους νεστα και ζεεντοφ για να είναι έτοιμοι για μπαρτσελονα.

*ο ασσος της παρμα ειναι ωραίος

εριξα ενα με ισοπαλιες των ομαδων που εχουν ανοιχτη προκριση την αλλη βδομαδα στα ευρωπαικα ματς…
βιλα-τσελσι
κατανια-μιλαν
βαλενθια-λεβαντε
ατλετικο-χεταφε
αννοβερο-γκλαντμπαχ
φιτεσε-αλκμααρ

συστημα 3-6

Ναι ρε το ξερω γι αυτο το σκεφτομαι και δεν το εχω παιξει ακομα.

έπαιξα ενα μικρο για να μην μου ανέβει πάλι το αίμα στο κεφάλι.

διπλό γκροιτερ
άσσο μοναχο
άσσο φουλαμ
οβερ αρσεναλ
2ημιχρονο-2τελικο μπαγερν

Νομιζω αξιζει ο ασος της Οσερ σημερα,δεν εχει αλλα περιθωρια για απωλειες,ειχε και αλλαγη προπονητη,ενω και η Βαλενσιεν εκτος εμφανιζεται αδυναμη.Εγω θα τον ριξω στο 2.30,μαλλον μαζι με το διπλο της Σεφιλντ Γιουναητεντ στη Χαρτλπουλ και αλλα 2,δεν εχω κλεισει 4αδα ακομα.

διπλο τη Σεφιλντ?

Ναι,γιατι οχι?Ψιλοαδιαφορη και μετρια γενικα η Χαρτλπουλ,2η θεση η Σεφιλντ,2 βαθμους κατω η 3η,καιγεται να μεινει στη 2η θεση που σε παει σε απευθειας ανοδο και ειναι καλυτερη ομαδα.Δεν βλεπω γιατι να μην παω στο 2.10.

σορρυ φιλε διαβασα λαθοσ ομαδα
αυτα απο εμενα:
Αρσεναλ οβερ
Βερτνερ 1

και μολισ εβαλε γκολ η Γκροιτερ Φιρτ

αυτα εριξα κ γω συν την τσελσι

Απαράδεκτες οι αποδόσεις στο Μπενφίκα-Μπράγκα…με τρώει το χέρι μου για κόντρα!

εγω την ξεχασα τελειως, μια χαρα θα χωραγε το χ στο συστημα που επαιξα…

Επαιξα West Ham,Βερντερ και Μιλαν.

Η west ham κερδιζει 1-0 ηδη αλλα η βερντερ χανει…