Στοιχημα

δεν αξιζει τιποτα να παιξεις
θα πονταρω παλι σε αγγλικους αγωνες η ρεπο

Στα ειδικα στοιχηματα ισως αξιζει,πχ το να σκοραρει ο Ιμπραημοβιτς ειναι στο 4,50,το Χ ημιχρονο-ασος τελικο στο 4,33,το να βαλει το πρωτο γκολ ο Μεσσι σε συνδυασμο με το να κερδισει η Μπαρτσα στο 3.10 κτλ

καλα ναι αυτα ισως ειναι τα μονα που αξιζουν και εχουν καλες αποδοσεις

Καλα μου φαινονται αυτα που γραφεις.Θα τα τσεκαρω :wink:

καλο το ημ-τελ… εγω μαλλον θα παιξω να κερδισει η μπαρτσελονα με 2 γκολ διαφορα, 4 δινει…

εγω σαυτο το ματς βλεπω να μπαινει γκολ στο πρωτο ημιχρονο

ναι και οι μπουκς θεωρουν οτι η Μπαρτσα θα κερδιζει απο το ημιχρονο,γι αυτο ειναι τοσο υψηλο το Χ/1 μαλλον.

Σημερα ασοι Σεβιλλης και Φορτουνα με μικρο πονταρισμα,ισως και κανα γκολ γκολ Ναντ-Τρουα (αν και και το διπλο στο 3,50 ειν ωραιο)

κι εγω βλεπω
Σεβιλλη 1
Φορτουνα 1
Μαντσεστερ Γι. 2
Χελσινμποργκ 2

Τη Χελσινμποργκ τη σκεφτομαι κι εγω,αλλα κυριως κολλαω επειδη ειναι πρεμιερα πρωταθληματος.Η Μαντσεστερ παραειναι χαμηλα,δεν μου αρεσει.

εχει καλη ομαδα φετος
τη Μαντσεστερ θα την βαλω επειδη θα εκμεταλλευτει την ισοπαλια της Σιτυ για να ξεφυγει

Για το ματς της Μάντσεστερ…έχουνε καλές σχέσεις οι 2 κόουτς…εκείνο το 2-3 του πρώτου γύρου δεν ήταν και τόσο η ομορφιά του ποδοσφαίρου!Για όποιον θέλει να κάνει κάνα πονηρό ποντάρισμα…ίσως μαγειρέψουνε πάλι κάτι σήμερα…
Μιας και πιάσατε τα Ευρωπαικά…εμένα με προκαλεί και αυτός ο φαβοριτισμός της Βαλένθια η οποία κυριολεκτικά σέρνεται εδώ και καιρό…

Τρελός κουβάς χθες! Μας χάλασε τη Σαββατιάτικη χαρά! :stuck_out_tongue:
Για σήμερα ρίχνω
Φορτουνα Ντισελντ. - Σαν Παουλι [B]0 ή 1 Γκολ[/B]
Μπλακμπερν - Μαντσεστερ Γ. [B]1 [/B]για την πλάκα μου αλλά και για σπάσιμο
Σεβίλλη - Μαγιόρκα [B]Ημίχρονο 1[/B]

Μικρό ποντάρισμα σε Χέλσινγκμποργκ και Σεβίλλη…να δούμε αν θα ολοκληρωθεί ένα τριήμερο μεγάλου κουβά ή θα περισώσουμε κάτι!!:stuck_out_tongue:

Ε να σε γαμησω μωρη φορτουνα,μου καψε την 3αδα με Σεβιλλη και γκολ-γκολ Ναντ

Απο τα χθεσινα θα εχανα Χελσινμποργκ και Φορτουνα
ειχα δουλεια ομως και δεν επαιξα

Ναι το τολμησα και επαιξα χ2 διπλη ευκαιρια την Μιλαν στο 3.75.Στους ομιλους μου ειχε βγει στο 90.Για να δουμε σημερα :slight_smile:

ειναι τελειως για γελοια οι αποδοσεις
η Μιλαν λες και παιζει ερασιτεχνικο και δινει 8,50.
Χ2 θα παιξε κι εγω.
Προκριση Μιλα στο ειδικο στοιχημα ποσο δινει?

Μόνο η κόντρα αξίζει στο Μπάρτσα Μίλαν,προκαλούν οι αποδόσεις του Χ2!
Forza Rossoneri…!!

4.50 στο ιντερνετ.

δεν παιζω απο ιντερνετ
καλη αποδοση ομως