Πολυ κακο προγραμμα σημερα και οπως ειπαμε απο χτες σκατα αποδοσεις,σε χαλαρη φαση εριξα ενα συστημα με 3αδες με διπλο Γιορκ,και απο κει και περα μονο στα γκολ,αντερ Σουιντον και γκολ-γκολ στα Μπρεντφορντ-Ολνταμ και Μπαρτσα-Μιλαν.
1ημ/1τελ την Μπαγερν στο 1.60
χ ημ/1τελ Μπαρτσα στο 4.40
Άντε μπας και βγάλουμε σήμερα το 40αρι μας…!
X-1 Μπάρτσα και Μπάγερν και άσσο της Μπραντφορντ
Η Μπραντφορντ δεν παιζει σημερα μπουλη.
Μπρεντ*
εριξα συστηματακι τσουλου… 2-4
μπαρτσελονα νικη με 2 διαφορα
μπαγερν νικη με 2 διαφορα
τσελσι νικη με 2 διαφορα
ρεαλ 3-0
εδιτ: το 0-2 της μιλαν ειναι φραγμενο απο το απογευμα…
Μας έφαγε ο διαιτητής σήμερα στο δελτίο με τα 2 ματσάκια του τσ λ…[-X[-X[-X[-X
Στο άλλο δελτίο που έριξα είχαμε 3/4 με νίκη της μπερμιγχαν,της χαντερσφιλντ, της ολνταμ αλλά μας λείπει το παιχνιδάκι της γκειτσχεντ με λουτον που αναβλήθηκε! :?
η ολνταμ εχασε ρε.την ειχα γκολ-γκολ αλλα ασφαιρη εμεινε η καργιολα.
Ναι λάθος μου πριν άσσο το χα!#-o Με το άλλο που αναβλήθηκε τι γίνεται τώρα…
στα περισσοτερα σαητ μετραει ως μοναδα οταν αναβαλλεται/διακοπτεται ματς,οποτε λογικα θα παρεις τα λεφτα της 3αδας.
Μαλακία… και μου έδινε πολλά παραπάνω ρε πούστη μου…
περασαν τα δυο πρωτα…
ας γινει το καλο αυριο με τα αλλα 2…
κουβα εχθες που επαιξα under το Μπαρτσα - Μιλαν
Κουβα και εγω χθες με το χ2 της Μιλαν αλλα δεν με πειραξε αφου ηξερα απο την αρχη οτι ειχα λιγες πιθανοτητες να το πιασω.
για σημερα λεω να ριξω οτι θα σκοραρει ο Μητρογλου,2 ημιχρονο/2 τελικο τη Βασιλεια και μαλλον γκολ-γκολ Τσελσι-Μπενφικα,καθως η Μπενφικα δεν εχει τυχη αμα δεν κυνηγησει να σκοραρει
Παντως ο Μητρογλου απεναντι στον Αστερα σε 3 ματς μεχρι τωρα με τρια διαφορετικα σεντερ μπακ να τον μαρκαρουν εχει 4 σουτ.
ναι λογικο ο Τσιωλης να επικεντρωνει την αμυνα στον Μητρογλου,απλα το δινει 2.80 και νομιζω εχει αξια (αυτος βαραει και τα πεναλτυ,εχει και το υψος για τα στημενα,αμα του δοθει ευκαιρια δυσκολα θα τη χασει,με εψησε γενικα)
Θα παιξω ενα για σημερα και αυριο.
Τσελσι goal
Aτλετικο Μαδριτης 2
Βαλενθια-Αλκμααρ goal
Τη σπορτιγκ λισαβονας πως την βλεπετε?
χαχαχ να σαι καλα ρε Πουλιδο,εβαλα και στο 2-1 στο λαηβ οτι θα σκοραρει ο Ατρομητος στο 1,95,και το βαλε και ο Μητρογλου,δυο σε ενα. \m/
Εγω για σημερα επαιξα γκολ-γκολ Τσελσι-Μπενφικα