Στοιχημα

Μόνο απο αυτον τον παικτη δεν περιμενα να κανει τετοιο λαθος. Το ιδιο ισχυει και για το πρωτο γκολ.

μια χαρα το 2.75 στο χ2 του ατρομητου στο 70’, το’παιξα κ μετα απο ενα λεπτο μπηκε…:smiley:
καλα ξεκινησαμε κ σημερα…

δεν επαιξα σημερα
δεν ελεγε και τιποτα το σημερινο κουπονι με αυτες τις αποδοσεις

αντε μωρη μαλακω ρεαλ που εφαγες γκολ απο το μαδουκα… μου το καψε το συστηματακι γαμωωωω…

χεστηκαμε πανω μας αλλα τελικα βγηκε το goal της τσελσι.

Η Μπενφικα αξιζε ακομα και τη νικη.

Ταμειακι σημερα με το γκολ-γκολ της Τσελσι.

I am here: http://tapatalk.com/map.php?0azm35
Sent from my iPhone using Tapatalk

Δε βγηκε η Βασιλεια απο το ημιχρονο και εκαψε την 3αδα με γκολ Μητρογλου,γκολ-γκολ Τσελσι.Αλλα μου χε κολλησει το γκολ-γκολ της Τσελσι και το χα στανταρ οτι θα κερδισει η Βασιλεια,οποτε την εριξα στο λαηβ στο 50’ 2πλο μαζι με το γκολ-γκολ της Τσελσι και πληρωθηκα και απο αυτη τη δυαδα,μετα το ταμειο στο λαηβ με το να σκοραρει ο Ατρομητος στο 2-1.
Μια χαρα και σημερα.

για αυριο εχω παιξει ηδη δυαδα προκρισεων για βαλενθια κ σπορτινγκ …
σκεφτομαι κ κανα συστημα 2-4, νικη βαλενθια με 2 γκολ(4.33) κ νικη παο με 1-3 ποντους(10) ειναι σιγουρα μεσα κ ψαχνω αλλα 2…

Τι να πω κι εγώ που το έπαιζα όβερ!!!:smiley:
Περίεργα τα σημερινά…το οβεράκι της Μέταλιστ μου ψιλοαρέσει και ίσως πάρω το ρίσκο με την Πεσκάρα αλλά περιμένω τελευταία νέα!

Δυαδουλα over Mπιλμπαο και 1 Βαλενθια για σημερα :slight_smile:

Σιγουρα θα παιξω γκολ-γκολ Μεταλιστ-Σπορτινγκ (ειδικα εφοσον απουσιαζουν 2 βασικοι αμυντικοι της Μεταλιστ) και το να σκοραρει ο Χουντελααρ που ειναι σε καλη αποδοση(2,80),και μετα σκεφτομαι τα γκολ-γκολ ή οβερ Αννοβερο-Ατλετικο και Βαλενθια-Αλκμααρ (μετριες οι αποδοσεις,το μονο ανω του 1,80 ειναι το οβερ Αννοβερο-Ατλετικο),ενω με ψηνει αρκετα και το να κοντραρω την Ατλετικο.

136 1 Θα περάσει άνετα η Αθλέτικ
138 under η Βαλένθια
139 Χ με ρίσκο η μέταλιστ

τελικα ξαναπαιξα δυαδα τις προκρισεις βαλενθια-σπορτινγκ
κ συστημα 2-4

νικη παο με 1-3 ποντους (10)
νικη βαλενθια με 2 γκολ διαφορα (4.33)
μεταλιστ-σπορτινγκ Χ (3.4)
anytime goalscorers llorente-huntelaar (5,50)

και σημερα αποχη θα κανω εκτος και αν παιξω την Παναθα ασο
βλεπω να μην χανει η Μεταλιστ αποψε

ο ασος του παο χωρις handicap ειναι τραγικος,1.20 τον δινει η williamhill.Νταξει φυσικα και ειναι φαβορι,αλλα σε 5ο ματς προημιτελικου δεν δινεις τετοιες αποδοσεις γαμωτο.

οχι και 1,20.στον ΟΠΑΠ νομιζω δινει 1,75 με χαντικαπ 8,5 ποντους

με χαντικαπ 8,5 ειναι καλυτερο,1.91,αλλα δεν ξερω,ποτε δεν μ αρεσαν τα χαντικαπς στο μπασκετ,παραειναι πουστικα.Ισως αξιζει το under 81,5 ποντοι του ΠΑΟ στο 1,85,πιστευω δεν θα ξεφυγει πολυ το σκορ

ναι και γινεσαι καρδιακος αν ειναι εκει η διαφορα στο τελος και να περιμενεις ενα
καλαθι για να κερδισεις.Την εχω πατησει ετσι αρκετες φορες

Και εγω ηθελα να παιξω παναθηναικο σημερα αλλα με φρεναρε το 1.20 του ξερου ασσου και το +8,5 που δινει στην Μακαμπι που θεωρω οτι ειναι πολυ για την κρισιμοτητα του αγωνα

πιστευω στη νικη αλλα φοβαμαι την διαφορα για να το παιξω