τσακ.να τος ο Χουντελααρ.Αντε και τα γκολ-γκολ σε Αννοβερο και Ουκρανια και παμε ταμειαρα.
Ενα γκολακι ακομα απο Σαλκε η Μπιλμπαο και παμε ταμειο
Ταμειαρα ρε πουστη.Αυτα ειναι.
με εκαψε το goal-goal της αλκμααρ… πφφφ
Ευκολο ταμειακι σημερα
καλα πηγα κ σημερα, περασε η δυαδα κ 2/4 στο συστημα…
ειδα γκολ του χουντελαρ νωρις κ σκεφτηκα οτι θα βαλει ενα κ ο γιορεντε να το πιασω, τι εγινε κ τον εβγαλε στο 60’? τραυματιστηκε?
κ η βαλενθια τωρα βρηκε να ξυπνησει? μα 4?8O
το 1-3 ποντοι που επαιξα την παναθα το ελεγα στην παρεα στο γηπεδο κ στο τελευταιο λεπτο βρηκα το μπελα μου… “εσυ το γκαντεμιασες μαλακα” ηταν το πιο ηπιο που ακουσα…
γεματο το δελτιο σημερα και μικρες της Αγγλιας σημερα που παιζουν και την Δευτερα
εβγαλα 2 τριαδες
Νοτς Καουντι 2
Σαουθεντ 2
Ρεξαμ 1
Σαμπτορια 2
Σενταν 2
Τρουα 1
ευτυχως τελευταια αγωνιστικη για την Τουρκια και εχουν πλει οφ
μας εχει καψει φετος :wacko:
Μας έκαψε η Bilbao καθώς το είχα παίξει χ/1 αλλά πήγαμε ταμείο λόγω συστήματος…
Για σήμερα
125: 1
138: 2
139: 1
143: 2
144: 2
149: 2
154: 1 σε ένα δελτίο με σύστημα 5-6-7 και άλλο ένα δελτίο με τα ίδια ξερό με 2.10 euro γιατί ποτέ δεν ξέρεις!
Αμήν!
απο τα σημερινα ισως βαλω το στοουκ-νιουκαστλ οβερ 3.5 σε καποιο συστημα…
για σουκου θα παιξω δυαδα νικες σιτυ και παρι…
εδιτ : πωωωωω… η στοουκ εχει αρχισει ρε πουστη… νομιζα οτι παιζουν μετα τις 9…
Σουονση-Νιουκαστλ εννοεις μαλλον.
Απο Β’ Γαλλιας επελεξα ματς κυριως εγω,γιατι γυρισα σπιτι αργα και εχασα τα περισσοτερα αγγλικα.Μονακο,Ανζε και Μπουλον αξιζουν,και εκτος Γαλλιας σιγουρα παιζω Γουεστ Χαμ που ξεκιναει τωρα και Καμπουρ απο Β’Ολλανδιας.
το πρωτο δελτιο πηγε κουβα
περιμενουμε τωρα τις γαλλιδες
ναι μωρε, σουονσι… τελικα το εβαλα στο ημιχρονο κ σε καλυτερη αποδοση (4.50) μαζι με νικη παο με ενα διαφορα(3.40), νικη σιτυ με 2 διαφορα(8.00) κ νικη παρι με 2 διαφορα(5.50)… συστημα 2-4…
επαιξα κρου 2,γουεστ χαμ 2 και νιουκαστλ 2 και καηκα ηδη
φοβηθηκα πολυ το Κροουλι-Κρου γιατι θελουν και οι δυο βαθμους.
Αρχικη σκεψη ηταν για ασο.Ποτε ισοφαρισε η Κροουλι?στο τελος?
λογικα.εληξε διπλο ημιχρονο.Δεν παρακολουθησα το ματς καθως ημουν σε μαθημα οποτε ειδα απλα το αποτελεσμα στο τελος.
κουβα σημερα
αυριο δυνατη τριαδα
Ιντερ 2
Ρομα 2
Ουντινεζε 1
Γαμω την γκαντεμια μου παλι σημερα.Επιασα:Ατβινταμπεργκ-2,45/Νοτς Καουντι-2,25/Γουεστ Χαμ 1,70/Μπλακπουλ 2,35 και με εστειλε κουβα Τζιλιγχαμ που το χα 2πλο και ηρθε χ…
Ε μωρη γαμιολα Καμπουρ τι ηθελα και σε επαιξα στην 4αδα μου.Τουλαχιστον βγηκε η 3αδα Μονακο,Ανζε,Γουεστ Χαμ.
Παρα πολλα ματς σημερα,ξεχωρισα διπλο Λιλ,ασο Στουτγκαρδη,διπλο Θελτα και μετα με πιο μεγαλες αποδοσεις και καπως περισσοτερο ρισκο ασο Μπολτον,διπλο Τσαρλτον,διπλο Ιντερ,Χ Μπετις,Χ Αταλαντα.Μαλλον θα ριξω δυο δελτια με συνδυασμους αυτων.
1 την Σάμσουνσπορ. Παίζει όλη την κατηγορία σήμερα. Και έπεσε κιόλας ο ασσος από το 2,25 στο 1,95. Και 1 στόουκ ,γκλάντμπαχ και 2 γιούβε.