Προσεχε την Γκλαντμπαχ,ντεφορμε ειναι,και η Χερτα θα παει να το παλεψει το ματς.Και η αποδοση παραειναι χαμηλη.
τώρα τα έριξα… Οτι είναι να γίνει θα γίνει.
Επαιξα και ακόμα ένα. 1 μιλντεσμπρο, γουόλσολ, ειρ και μπουγιουκσεχιρ.
Αναμένεται τρελός κουβάς παλι.
ΜΙΛΑΝ όβερ!!!
επαιξα ενα στον Οπαπ : Θελτα2,χερτα 2, Ιντερ 2, Λιλ2,Στουτγαρδη1
Μολις επαιξα 2 Ιντερ στο live με 2.37 αποδοση
2 δελτία για σήμερα με
κιεβο κατανια 1
γουεστ μπρομ μπλακμπερν 2
μπολτον φουλαμ 1
νοργουιτς εβερτον 2
ειρ παρτικ θιστλ 1
ρειθ ροβερς χαμιλτον 1
χεταφε σπορτινγκ χιχον Χ
αζαξιο σεντ ετιεν 2
ντιζον νασι 1
λατσιο ναπολι 2
μπραγκα πορτο 1
μπετις βιγιαρεαλ Χ
Και τα 2 δελτίο με σύστημα 4-5-6…
οταν παιζεις στον οπαπ.πως παιζεις συστηματα?πληρωνεις επιπλεον? και πως καθοριζεται ποσα λεφτα παιρνεις?
Το 4-5-6 που έριξα εγώ με πολλαπλασιαστή 1 κοστίζει 6.6 ευρώ. Πληρώνεσαι ανάλογα το τι θα πιάσεις. Ας πούμε αν πιάσεις και τους 6 αγώνες πληρώνεσαι συνολικά 22 στήλες. (1 6αδα, 6 5αδες, 15 4αδες). Άμα πιάσεις τους 5 πληρώνεσαι 1 5αδα και 15 4αδες. Και άμα πιάσεις την 4 αγώνες πληρώνεσαι μία τετράδα.
Είναι πιο ακριβό απλά είναι και πιο safe…
ΕΛΑ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΜΙΛΙΤΟ ΤΙ ΧΑΝΕΙΣ,
Γαμω την κωλοιντερ γαμω παλι μας εκαψε.
Και γκολ η Σιενα στην Αταλαντα στο 92 και μου γαμησε το Χ,ενω η Μπολτον χανει 0-2 απο τη Φουλαμ στο ημιχρονο.Αν ειναι δυνατον,τι γινεται σημερα.
Μεχρι και η τραγικη Φιορεντινα πηρε διπλο στη Μιλαν με ανατροπη…!
Τρελός κουβάς προβλέπεται σήμερα…
Πορνη Ιντερ μας εχεις καψει παρα πολλες φορες φετος δεν σε ξανα ακουμπαω με τιποτα.Για το βραδυ επαιξα δυαδουλα 2 Γιουβεντους και over Λατσιο-Ναπολι.
Κουβάς το ένα δελτίο σήμερα… πφφφφφφφφφφ:([-X
ξερει κανεισ τι εγινε στον αγωνα Καρταχένα - Θέλτα ?
μου το βγαζει ακυρο
Διακοπηκε καπου στο 70,δεν ξερω γιατι και πως,πανω που το ριξα διπλο στο λαηβ με 3,20.Μου το μετρησε ως μοναδα η williamhill.
Σκατα σημερα παντως,μετα απο τα κουφα νωριτερα,τωρα και η Λιλ χανει 3-1 απο την Μπρεστ(…).Μονο η Στουτγκαρδη βγηκε απο τα καλα σημεια.
Να δουμε μπας και σωσουμε τιποτα στο λαηβ,προς το παρον μου εδωσε καποια απο τα χαμενα η Φενερ που την εριξα ασο στο 45 με 2 αποδοση
Στο live του οπαπ γράφει για οριστική διακοπή.
1-0 Σαραγοσα-Μπαρτσα,ορμαμε ολοι λαηβ στο διπλο.
Αν και η Σαραγοσα παιζει καλα,εχει χασει και πεναλτυ νωριτερα,πιστευω δεν θα χασει η Μπαρτσα
Οποιος προλαβε το 1,85 το προλαβε,ισοφαρισε η Μπαρτσα ηδη
–λολ, 1-2 σε 3 λεπτα,αυτα ειναι
Περασε η Γιουβε και περιμενω το over στο Λατσιο-Ναπολι για ταμειο.Ειναι 1-0 στο 24.Για να δουμε
κουβα με την Ιντερ
και επαιξα το απογευμα
Αλκορκον 1
Θελτα 2
Γιουβε 2
Μονπελιε 1
η Θελτα πιανει μοναδα η το διπλο που ειχε στο ημιχρονο?
Λογικα μοναδα