παλια δεν μετραγανε το αποτελεσμα του ημιχρονου?
και αν δεν ειχε τελειωσει το ημιχρονο τοτε μοναδα
Για να μην σου λεω και μαλακιες στον οπαπ δεν τα ξερω καλα τα πραγματα αφου παιζω στο ιντερνετ αλλα πιστευω οτι μετραει μοναδα.Ας απαντησει και καποιος που παιζει στον οπαπ
οτι και ναναι ταμειο πηγα
πηγε over
Ναι μωρη αρρωστεια πηραμε καλα φραγκα σημερα :yahoo:
για αυριο σκεφτομαι να παιξω
Κλαμπ Μπριζ 2
Λεβαδειακος 1
Ατλετικο Μαδριτης 2 (με ρισκο)
είδες με τι γκολ πήγε over το παιγνίδι??
ήταν και λίγο οφσάιντ
Ε νταξει κλαην,αφου μου εδωσε το στανταρακι 1,85 και το φορτωσα τρελα και εβγαλα τα χτεσινα χαμενα,δεν πα να ταν και βηματα :Ρ
προφανώς
πάντως να πω για αυτούς που έπαιξαν να χάσει η φουλαμ, οτι όσο παίζει στην ομάδα ο τρελοαμερικανος ποτέ δεν ξέρεις τι θα γίνει.
και δεν έχει χάρες σε ομάδες που κινδυνεύουν. αξέχαστο το 6-0 απέναντι στην νοριτς(σωζόταν με νίκη) που ειχε στείλει κουβά ολο το στοιχηματικο πλανήτη και με τις τιμές να πέφτουν ανα μισάωρο πριν τον αγώνα, φτάνοντας στον πάτο στην αρχή του.
επίσης ποντάρετε την για εκπλήξεις στα κύπελα αγλλιας. με εχει πληρώσει πολλές φορές σε πολυ καλές αποδόσεις. συνήθως ισοπαλίες και ήττες απο ομάδες μικρότερων κατηγοριών.
Τρεις άσσοι σήμερα Νις,Παρί,Χέλσινγκμποργκ και όβερ το Σάλκε-Αννόβερο.
Δεν μπορουσες να μας τα πεις χτες πριν την κοντραρουμε ολα αυτα? :Ρ
Για σημερα,απο ψιλοστανταρ ξεχωρισα ασο Παρι,διπλο Μπριζ,ασο Λεβαδειακου(θα το δωσει η Ξανθη πιστευω),οβερ Μπιλμπαο-Σεβιλλη και αρκετα καλο μου φαινεται το γκολ-γκολ Γιαννενα-ΑΕΚ.Απο κει και περα,πολυ ωραιο το διπλο της Κορντομπα στο 3,60 και της Νιουελς στο 2,50.Ελπιζω να μην εχουμε παλι τα χτεσινα κουφα.
για να πω την αλήθεια με ειχε ψήσει και εμένα ο άσσος χθες, αλλά απο την μια σκεφτόμουν οτι η φουλαμ δεν ειναι ομάδα* που πρέπει να χάσει σώνει και καλά απο μια ομάδα που εχει ήδη 20 ήττες, και απο την άλλη ήθελα να δω το ματς χωρίς να εχω στο μυαλό μου να χάσει η φουλαμ μπας και πάρουμε κανένα ευρο(άσχετα που τα λινκ τον πάιζαν)
*αν δεν ειχε την περιπέτεια με το γιουροπα(ξεκίνησε ιουνιο!) και την απίστευτη πρωτοτυπία να μην εχει παραπάνω απο ενα χαφ(:! στην ομάδα και αυτο ξεζουμισμένο(θεός μερφι.ευτυχώς ήρθε ο ντιαρα τώρα) , θα ήταν για παραπάνω η ομάδα.
**παράδειγμα για την μη συμμετοχή χαφ στην ομάδα ειναι οι αγώνες με newcastle οταν αμυντικό χαφ επαιξε ο ρουιζ που ειναι επιθετικός(!!). τον έκανε αλλαγή στο ημίχρονο που ειχε χάσει τα αυγά και τα καλάθια και βάλαμε 5 γκολ στην newcastle., και με qpr όπου εκτός έδρας έβαλε στην αρχική εντεκάδα 5 επιθετικούς!! (ρουιζ,ζαμορα, ντεμπελε,τζονσον,αμερικανο)
σχιζοφρένεια!
Πω ρε μαγκα τι γκολαρα ηταν αυτη;;8O8O8O Για σημερα ολα τα λεφτα τα επαιξα στο over Αρσεναλ-Σιτι
για σημερα:
Σαλκε -Ανμοβερο over
Μπιλμπαο - Σεβίλλη over
Κλαμπ Μπριζ 2
Νιουελς 2
1 ο Κομποτης
1 η Παρι
Ο κομποτης αναβληθηκε λογω αερα
Καμμια πουστια θα εχει σκεφτει παλι . :lol:
α ρε μπριζ γαμιολα.
Φαγαμε κουβα με το over της Αρσεναλ και παμε να ρεφαρουμε με τον 1 της Παρι το βραδυ
Κι εγω στον ασο της Παρι θα βασιστω για ρεφαρισμα,με εκαψαν μπριζ και μπιλμπαο που την ειχα οβερ