κουβα σημερα 0/3
ουφ το σκατο τυφλοποντικας εγινε στο τελευταιο τεταρτο αλλα το πηρε το ματς η Παρι.Σωσαμε τα χαμενα του Σ/Κ.
4/4 και ταμείο!
Παλι καλα που ρεφαραμε με την Παρι χθες αλλα οπως ειπε και ο therion πηγε το σκατο στην καλτσα!!!
I am here: http://tapatalk.com/map.php?tk3prc
Sent from my iPhone using Tapatalk
Έχουμε και λέμε.
Νίκες Ατλέτικο-Βιγιαρεάλ= κουβάς
Όβερ Σάλκε-Άρσεναλ= κουβάς
Νικες Λεβερκούζεν-ΠΑΟΚ= κουβάς
Άντερ NBA-Μπέιζμπολ= κουβάς
Και μας έσωσε την τιμή το μονό της ΠΣΖ, αλλά γενικώς μιλάμε για μακελειό…
σημερα δεν επαιξα καθολου
διαλλειμα στον κουβα
Για σημερα δεν βλεπω φως ρε μαγκες μονο το Φουλαμ-Τσελσι αξιζει και σε αυτο δεν βγαζω ακρη αρα αποχη
ενω καποιες εταιρειες δεν προσφεραν καν το Λεβαδειακος-Ξανθη ή το διναν στο 1,60-1,70,το βρηκα ολως περιεργως στη williamhill στο 1,91 και του ριξα μεγαλο φορτωμα.Ηδη 1-0 απο το 15’,Κομποτη κρατα γερα
το διπλο της Μπενφικα το βλεπεις?
για δυαδα με την Τσελσι
Δυσκολο παιχνιδι ρε machine head για μενα και τα τρια σημεια παιζουν δυνατα.Να σου πω και κατι αλλο μεταξυ μας [SPOILER]ουτε την Τσελσι βλεπω διπλο :([/SPOILER]
:lol::lol:
αστο ξεκουραση σημερα
Σωστο σε βρισκω
Ρε Κομποτης ρε,δαμασε μεχρι και τον στρατηγο ανεμο λεμε ! :lol:
Μας πληρωσε πολυ καλα,δεν μπορω να πω.
Σημερα,παμε κοντρα στη Λιβερπουλ με τον ασο της Μπλακμπερν που καιγεται και δινει 3,60.Με την ιδια λογικη,αξιζουν οι ασοι Χερτα,Πορτσμουθ(2.10-2.20) που αν δεν κερδισουν μαλλον αποχαιρετανε,ενω στο αλλο ακρο λεει και το διπλο της Γκροιτερ στο 2,05 στο Μπραουνσβαιγκ που της εξασφαλιζει ουσιαστικα την ανοδο.
δυαδα μιλαν-ρεαλ εριξα…
3 οβεράκια στα οσασούνα- εσπανιόλ, σοσιδάδ - μπέτις, γκαζελεκ - λυών και ένα under στο μπλακμπερν - λιβερπουλ
σαν παουλι - ουνιον 1
αουγκσμπουργκ - στουτγαρδη 2
βερντερ - γκλαντμπαχ 2
μαιντζ - κολωνια Χ
Δυσκολο μου φανηκε το σημερινο προγραμμα.Πολλες ομαδες που θελουν νικες για να σωθουν αλλα το θεμα ειναι αν μπορουν,γτ δν εχει παντου Μαρινακηδες,Κομποτηδες και Πανοπουλους …
Τεσπα εγω εριξα
1 Σοσιεδαδ
Χ2 Γκροιτερ Φιρτ
δυο γκολ η Λιβερπουλ σε 3 λεπτα!!!:blow:
λολ σημερα βρηκαν να ξυπνησουν.τεσπα,μικρο το κακο,σε μονο αποδεκτο την εχω την Μπλακμπερν.Και ολοι θυμομαστε τι επαθε απο την ΚΠΡ,αρα εχουμε ακομα ελπιδες :Ρ
Την καλη 4αδα μου την εκαψε η (περιεργως) χασογκολα Γκροιτερ,αλλα βγηκαν τα οβερ Στουτγκαρδη,ασος Ατβινταμπεργκ,και η Σεφιλντ Γιουν. ειναι 1-3 στο 37,αρα λογικα παιρνω την 3αδα.
Περιμενω την Γκλαντμπαχ να το γυρισει στη Βρεμη που παιζει με 10,και Πορτσμουθ και Φλιτγουντ να κερδισουν για το αλλο δελτιο.
Πεναλτυ η Μπλακμπερν και απευθειας κοκκινη στον Ντονι.
Και οι μαλακες το χασανε…