Εντάξει,δεν το ήθελε…θα ζητήσει και συγνώμη
Έχασε και μπέναλντι η Μπλάκμπερν
Εντάξει,δεν το ήθελε…θα ζητήσει και συγνώμη
Έχασε και μπέναλντι η Μπλάκμπερν
ταμειο με Στουγκαρδη-over,Σοσιεδαδ-Χ,Ρεντινγκ,Μιλαν και Σεφιλντ Γιουν
Εβλεπα και το διπλο της Μιλγουολ ο βλακας αλλα δεν το εριξα…#-o
Βαλένθια 1 , Μονπελιέ Χ2 δυαδούλα για σήμερα!
Για σημερα βλεπω overaki και γκολ-γκολ το Γιουβεντους-Λατσιο
Η Μαρσειγ απ οτι ακουγεται θα κατσει να χασει για να μην παρει το πρωταθλημα η Παρι.Ακομα και οι οπαδοι με ανακοινωση τους λενε στους παικτες να παιξουν οπως στα 11 τελευταια ματς (10 ηττες) για να παραμεινει η Μονπελιε πρωτη και η Παρι δευτερη!Απ’οτι διαβασα υπαρχει και προϊστορια,οταν το 1999 η Παρι ειχε στηθει στο τελευταιο ματς στην Μπορντο με αποτελεσμα η Μαρσεϊγ να χασει το πρωταθλημα.Γενικα,ολα δειχνουν προς διπλο.
Το διπλο ανοιξε στο 3 και εχει παει σε 2,30-2,40 ,στανταρ θα το ριξω,ουτως ή αλλως η Μονπελιε ειναι πολυ καλυτερη ομαδα.
Δεν εχω δει πολυ τα σημερινα ματς,απ’οσα κοιταξα ισως αξιζει ο ασος της ΚΠΡ,η Σουονσι παραειναι αδιαφορη στα τελευταια ματς,ενω η ΚΠΡ χρειαζεται οπωσδηποτε βαθμους,το ιδιο και ο ασος της Ααχεν με την Μποχουμ(1 γκολ και χωρις νικη στα τελευταια 6 της παιχνιδια η Μποχουμ),και το οβερ στο Ντορτμουντ-Μπαγερν.
δεν επαιξα ουτε χθες
Για σημερα κι εγω βλεπω το διπλο της Μονπελιε
με Μπιλμπαο 2
Αιντχοβεν 2
Ρεαλ 2
Για σήμερα
Μαρσειγ - Μονπελιε [B]2[/B]
Ντορτμουντ - Μπαγερν [B]2[/B]
Νυρεμβεργη - Σαλκε [B]2[/B]
Γραναδα - Αθλ. Μπιλμπαο [B]2[/B]
Σπ. Χιχον - Λεβαντε [B]2[/B]
Γανδη - Αντερλεχτ [B]2[/B]
σε ένα συστηματάκι 4-5-6
Τελικα δεν επαιξα Γιουβεντους επαιξα δυαδουλα 2 Μπαγερν και 2 Ρεαλ.
Μας την εκανε η Σοσιεδαδ χτες,αλλα φταιω και εγω ο λαλακας που περιμενα να παει στο 80 για να το καλυψω …
Εχω μεγαλη περιεργεια για το Μονπελιε - Μαρσειγ,αλλα μονο περιεργεια .Γενικα λογικο να πονταρεται το διπλο, αλλα οπως πολυ σωστα διαβασα καπου, το πρωταθλημα εχει ακομη 7 αγωνιστικες,δν χανεται ο κοσμος αν ερθει Χ ,ας πουμε το ματς ,για την Μονπελιε.Τεσπα εγω θα το “δω” απ την απεξω.
Για σημερα παιζω
1 Μπρεντα
1 Ρομα
Ηλιθιο χερι στο 6 απο τον Τραορε και πεναλτυ και 0-1 η Μονπελιε.Το ξεκινημα επαληθευει ολα οσα λεγονταν.
Oυτε τα προσχηματα δεν κρατανε εκει στην Λιγδα 1 Ορανζ !
Οι μπουκ πρεπει να φαγανε μεγαλη ηττα που επαληθευτηκε πως ηταν στημενο τελικα.Βλεπω να ξεσπανε το βραδυ και ψαχνω να βρω το “που” !Any Ideas ?
Κοιτα στο υπολοιπο ματς η Μαρσειγ δεν καθεται ακριβως να χασει,ισοφαρισε και γενικα προσπαθει και εχει κανει και 2-3 μεγαλες ευκαιριες,αλλα η Μονπελιε ειναι πολυ καλυτερη συνολικα,ειχε αρκετες ευκαιριες και τελικα πεταξε στο δευτερο ημιχρονο ακομα 2 γκολαρες(ειδικα το 3ο ειναι ισως απο τα καλυτερα της χρονιας).
Τελοσπαντων,πηραμε πολυ καλα λεφτα παλι απο το μονο αποδεκτο,περιμενουμε την 4αδα τωρα.
Ιντερ
χανει 0-1
κλασικη κωλοιντερ,ευτυχως δεν την ακουμπησα παλι,και να το παρει με την ψυχη στο στομα θα το παρει.μακρια.
ψηνομαι για λαηβ διπλο τη Μπιλμπαο,χανει 1-0,αλλα εφαγε κοκκινη η Γραναδα (και εχασε το πεναλτυ που της δοθηκε η Μπιλμπαο…)
Το πολυ κουφο που παρατηρησα εγω ειναι το 3-0 Νυρεμβεργη-Σαλκε στο ημιχρονο παντως.
και η Ναπολι το ιδιο που το εφαγε και ισοφαρισε καπακι
Ελα ρε Μπαγερν βαλε ενα τεμαχιο
μολις ισοφαρισε η Ιντερ
αντε να το γυρισει
περιμενω γκολ και της Ναπολι
γαμιολα μπιλμπαο την ειχα βαλει οτι θα σκοραρει το 2ο γκολ μολις εφαγε το 1-0,και μετα εχασε το πεναλτυ και ποσες ευκαιριες,και εφαγε και 2ο και μετα μειωσε σε 2-1.Μπασταρδη.
Τουλαχιστον μου βγηκε το λαηβ στο Ντορτμουντ-Μπαγερν οτι θα μπει εστω ενα γκολ στο 2,25,το ριξα στο 75,το βαλε η Ντορτμουντ στο 77
η Γερμανια ειναι χαλια σημερα
εχασε πεναλτυ ο Ρομπεν στο 85.
1-0 η ΚΠΡ,βαμος.