Στοιχημα

Γαμιολα Μπαγερν που να το χασεις το πρωταθλημα μωρη ψοφια μου χαλασες την δυαδα.Επαιξα στο λαιβ 2 Γιουναιτεντ στο 1.80

ευτυχως δεν προλαβα λογω δουλεις την τετραδα γιατι η Μπιλμπαο και η Αιντχοφεν
θα με εστελναν κουβα.
Κουβα θα με στειλει η Ιντερ και η Ναπολι ομως
πιανω Αντερλεχτ και εχω παιξει Ρεαλ 2

τι εχασε ο Ρομπεν ρεεε???

να παει να γαμηθει κι αυτος και ολοι τους εκει,τι ηθελα και το βαλα το οβερ στο 1,75.Βγηκε η Ααχεν,κερδιζουν Ρος Καουντι και ΚΠΡ,ολα μεγαλυτερες αποδοσεις, και χανω το πιο “σιγουρο”.

1-0 η Γουιγκαν,καρδιακα σε ολη την ευρωπη

το τσιμπησε το γκολακι και η Γιουναιτεντ

Αυτο μπηκα να ποσταρω και εγω.Μου φαινεται οτι μας κανουν πλακα σημερα!!!

και που εισαι ακομα :?

ωραίο ματς το γερμανικό ντέρμπι στο τέλος.ηρθε και το Under
πάμε να δούμε το ισπανικό τωρα

εφαγα πουλο
1-2 η Ναπολι 8O

γαμω τη Λεβαντε!! πιανω Αννοβερο, Χοφενχαιμ και ενω κερδιζει και η ΚΠΡ χανουν οι αλλοι οι μαλακες!! με γεια μας…

ρομπα η Ναπολι,1-3 και εφαγε και κοκκινη.

Μας δικαιωνει η ΚΠΡ τουλαχιστον,2-0,κρατα το 1-2 μωρη Ρος Καουντι να παρουμε την 3αδα.

Ναπολι,Ιντερ και Σαλκε δεν τις ξαναπαιζω ξανα [-X

ΝΑΙ ΡΕ ΑΛΕΞ.

Φορτωσα Γιουβε στο 80 στο 2,45, και δυαδα Γιουβε-Ιντερ νωριτερα,καπου στο 75,το καναν 2-1 και οι δυο,παμε γαμω

γιατι ο καραγκιοζης δεν επαιζα τον Αγιαξ???

πολυ δυνατο κλεισιμο της μερας με τα ιταλικα στο λαηβ,βγηκε και η 3αδα Ρος Καουντι-ΚΠΡ-Ααχεν,μονο το γερμανικο ντερμπι μας τα χαλασε για επικο ταμειο,αλλα παλι μια χαρα πηγε η μερα

μετα απο καιρο,κουβας ξανα για μια ομαδα.τη λεβαντε.

Αμα αλλαζεις τελικα αυτο που ηθελες να παιξεις απο την αρχη παιρνεις το τριτο το μακρυτερο.Ειχα στο προγραμμα να παιξω χθες over και γκολ-γκολ την Γιουβεντους αλλα αργοτερα το αλλαξα και επαιξα Μπαγερν μαζι με Ρεαλ και Γιουναιτεντ στο λαιβ και πηρα τα αρχιδια μου!!!

Παρά το σημάδι που έχει πέσει στην ισοπαλία εγώ θα πάρω τον άσσο της Μπολόνια στο 2.70 !

Συμφωνω για ασο Μπολονια,και επαυξανω με Ντε Γρααφσαπ.

σημερα δεν επαιξα αλλα
βλεπω το διπλο της Μπουρσασπορ και
διπλο Φιτεσε