σπαει ως τωρα η Στουτγαρδη
Πολεμος γινεται στη Γαλλια,απο μια κοκκινη για Λε Μαν και Αμιεν (στο 6 και στο 14),2-2 το ματς.Εξαιρετικα ξεκινησε και το αγγλικο ντερμπι,0-1 η Ρεντινγκ,αρα τωρα ντου η Σαουθαμπτον και ευκαιριες να χτυπησει στην αντεπιθεση η Ρεντινγκ για να μας βγαλει το οβερ.Αντε να ισοφαρισει και η Μπαστια την Σενταν να βγει και κει το οβερ να γουσταρουμε και σημερα.
Η Στουτγκαρδη οπως το περιμενα παει,πιστευω θα εχει αρκετα γκολ το ματς
το goal/goal περασε
και κερδιζει η Μονακο
για αυριο βλεπω
Σεφιλντ Γουεν. 2
Μαντσ Σιτυ 2
και σκεφτομαι το Μιντλεσμπρο 2
Και το οβερ,2-1 η Στουτγκαρδη.
Ελα ρε πουστη,και 2η κοκκινη η Λεμαν,τι κανουν εκει γαμωτο
χαχ 3-2 η Λε Μαν στο 91
πφ.Δεν μπορουσαν να βαλουν ακομα ενα γκολ Σενταν ή Μπαστια γαμωτο?
Τελοσπαντων,μαλακια που δεν επαιξα Μονακο και Ναντ που τα ψιλοσκεφτομουν,παμε για το καλο ζουμι αυριο τωρα.
Μια χαρα πηγα σημερα μου εκατσε και το over και το γκολ-γκολ της Στουντγκαρδης.Για να δουμε τωρα τι θα κανουμε αυριο!!!
I am here: http://tapatalk.com/map.php?zzdvtd
Sent from my iPhone using Tapatalk
Για σημερα ξεκιναω με τον ασσο της Λιβερπουλ με 2.37 αποδοση και για αργοτερα εχω παιξει τον ασσο του Αμβουργου στο 2.20 που αν δεν κερδισει μαλλον πεφτει!!!
Διαφωνω για Λιβερπουλ,μαλλον θα ρισκαρω σε μονο αποδεκτο το διπλο της Εβερτον που εχει πιασει γαμω τις φορμες,ενω η Λιβερπουλ συνεχιζει να ειναι σκατα και θα παιξει με τον τριτο της τερματοφυλακα που τα εκανε λιγο μπουρδελο με την Μπλακμπερν (δες στο 2ο πεναλτυ που κερδιζει η Μπλακμπερν τι κανει).
Επισης,στα πλαισια των ματς ζωης και θανατου που ελεγα,ΚΠΡ,Μπλακμπερν και Αμβουργο που ειπε και ο ΚΕΝ ειναι τα ματς που αξιζουν για μονα αποδεκτα σημερα,μαλλον θα ριξω την ΚΠΡ,αφου την Μπλακμπερν την φοβαμαι γενικα με την παρανοια της,και το Αμβουργο εχει χαμηλη αποδοση για μονο αποδεκτο.
Σε πιο νορμαλ δελτιο,διπλα Λουτον,Κρου,Σεφιλντ Γουενσντει,Λεστερ τα καλα σημεια που ξεχωρισα,ολες καλυτερες απο τις αντιπαλους τους που ειναι σχετικα αδιαφορες,ενω και οι 4 εχουν κινητρο.
Α ρε κριαρι Καρολ βαλτο να παμε ταμειο ρε αχρηστε [-X
Γκοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοολ!!!Α ρε πουστη Καρολ 500 ευκαιριες τουλαχιστον εβαλες την μια.Κρατατε γερα τωρα να τελειωνουμε!!!
Γαματη ημερα,πριν κανα 2ωρο μου κλεψανε το κινητο και το πορτοφολι με τα παντα μεσα(ταυτοτητα,καρτες,μερικα μετρητα),και τωρα γυρναω σπιτι και βλεπω οτι ολα τα ματς που εβαλα περα της Μπραντφορντ πηγαν αναποδα.
Και χαλασε και το ενα απο τα 2 ακουστικα του mp3.
Γαματο Πασχα.
πως στα κλέψανε μωρέ; δεν τα πρόσεχες;
Εγω παντως θα κανω πολυ γαματο πασχα περασε και το Αμβουργο και πηρα παρα πολυ καλα λεφτα
Εριξα μερικα ψιλα στο 2 της Μπαρτσα στο live με 1.90 αποδοση.Χανει στο ημιχρονο 1-0 απο την Λεβαντε
Μακαρι να εχουμε πασχα καθε μερα.Και αλλο ταμειο με την ανατροπη της Μπαρτσα.Αυτα ειναι
Παιζαμε αγωνα με την ομαδα του πανεπιστημιου και τα αφησα στο μπουφαν στα αποδυτηρια.Δεν σκεφτηκα οτι δεν θα τα κλειδωσει κανεις και θα μπορει να μπαινοβγαινει οποιος θελει.
Και ρε ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΜΠΑΣΤΑΡΔΙ που τα κλεψες,παρε το κινητο και τα μετρητα ξερω γω,τα υπολοιπα τι τα παιρνεις γαμω το σπιτακι σου.Αντε τωρα να τρεχεις στην πρεσβεια να βγαλεις προσωρινα χαρτια.
Σημερα λογω μασας και πολυ μπυρας δεν εχω δει τιποτα.Εριξα τωρα κατι ψιλα στο over Τοτεναμ-Τσελσι ετσι για το καλο
Τοτεναμ-Τσελσι 1-2 στο 56 και αλλο ενα ταμειο!!!4 στα 4 αυτο το σκ και παρα πολυ καλα λεφτα στην τσεπη.Παντα τετοια
το 0-2 έγινε με γκολ που δεν μπήκε ποτέ!!
έγραψε ιστορία το γκολακι.
κρίμα να μην έχει μπει ελλαδα αυτό το γκολ