ενα καλο κουβα πηγαμε στο Σ-Κ
Κι εγω σκατα πηγα το Σαββατο,χτες βγηκε μια καλουτσικη 3αδα με Μπιλμπαο,Ατλετικο,Σοσο αλλα εχασα την Ατβινταμπεργκ για να πιασω την 4αδα,και μαζι με το λαηβ που εριξα φορτωμα στη Νιουελς μου δωσαν ενα μερος των χαμενων του Σαββατου.
Σημερα μουφες εχει,μονο το διπλο της Φορτουνα Ντισελντορφ και το γκολ-γκολ Μπεσικτας-Γαλατα ισως λενε.
Εμενα ηταν ενα απο τα καλυτερα σκ αυτο που περασε.Σημερα δεν με ψηνει τιποτα για να παιξω αρα αποχη και επανερχομαι τριτη-τεταρτη-πεμπτη με τσου λου και γιουροπα
Για σημερα θα ριξω over και γκολ-γκολ το Μπαγερν-Ρεαλ!!!
I am here: http://tapatalk.com/map.php?5g1e3i
Sent from my iPhone using Tapatalk
καλο το goal/goal
πειτε και κανα αγγλικο να ανεβασουμε αποδοση
απο Αγγλια έπαιξα Πορτσμουθ 1και οβερ Μπλακπουλ
Και αμα δε φοβαστε να παιξετε Κονφερενς,ο ασος της Τελφορντ με την Ταμγουορθ μ’αρεσε εμενα.
Πορτσμουθ παραειναι ΣΚΑΤΟΟΜΑΔΑ,δεν μπορω να την ξαναεμπιστευτω,με εκαψε ηδη δυο φορες.Προτιμω το διπλο της Μπερμιγχαμ,παρα το οτι ειναι αρκετα πιο ρισκο.
η Μπρεντφορντ εχει κλειδωσει τα πλειοφ,ειναι ρισκο το διπλο
βλεπω
ασο Κοβεντρι
ασο Σριουσμπερι
Η Μπρεντφορντ που κολλαει ρε? :Ρ
Ασο Κοβεντρι δεν αγγιζω,δεν κοντραρω την Μιλγουολ σε τετοια αποδοση ειδικα οταν δεν χαριστηκε στη Λεστερ το Σαββατο(και μ’εκαψε),που και ειναι αρκετα καλη ομαδα και χρειαζοταν τους βαθμους.Η Σριουσμπερι ειναι σε αποδοση αστεια,1,55 σε αγγλικα ματς δεν υπαρχει.
:lol:#-o
Μπερμινγχαμ ηθελα να γραψω
ειναι δυσκολα γενικα νομιζω σημερα
Μπεριγχαμ 2
Γουεστ Χαμ 2
Σαουθαμπτον 2
Μπαγερν-Μπαρτσα Goal
Μια εβδομαδα δεν επαιξα τιποτα και σημερα εριξα αυτα ετσι για την πλακα,μηπως βγαλουμε και κανενα ψιλο.
Εχω ριξει και μονο αποδεκτο τη Γουοτφορντ στο 4,20 με την απελπισμενη μεν,τερμα ντεφορμε δε Μπραιτον,και ανοιξε το σκορ ηδη,καλα ξεκιναμε.
Δωσε το πεναλτυ στην Μπαγερν ρε πουστη,οβερ το χουμε βαλει ολοι.
Ναι ρε over το εχουμε αλλα δεν ηταν πεναλτι!!!Μολις μπηκε 1-0 η Μπαγερν
δεν πειραζει,εγω γκολ θελω :Ρ
Παμε τωρα,χαμος θα γινει,ιδανικο το γρηγορο γκολ στο ματς
Το γκολ-γκολ βγηκε παμε και για το over τωρα
2 στα 2 και αλλο ενα πολυ καλο ταμειο σημερα
Ε γαμησε μας ρε Γουοτφορντ,απο 0-2 ισοφαριζεσαι σε 2-2 να πουμε.Και συ το ιδιο κωλομπερμιγχαμ.
Και σημερα τιμησα το over και το γκολ-γκολ στο Τσελσι-Μπαρτσα!!!
I am here: http://tapatalk.com/map.php?mh44t3
Sent from my iPhone using Tapatalk
Διπλό τη Σαυθάμπτον και over τη Γουέστ Χαμ και είναι 1-1 από το 30κάτι. Και μένει εκεί. Ε, δεγαμγιέστε;
Όλη η Ευρώπη Οver το παίζει.