Διαιτητης ειναι ο Brych αν δεν κανω λαθος που δινει σχετικα λιγες κιτρινες αλλα ευκολα την κοκκινη. :lol:
Γιατι μπερδευεσε με καρτες ρε;;;Παιξτο over να πας ταμειο
μας γαμησες:lol:
δεν ξέρω…δεν με τρελαίνει το Over. ημιτελικοί είναι, η τσελσι θα είναι συμμαζεμένη, ολα γίνονται.
θα μπορούσα να παίξω και τον παναιτωλικο ή το χ της αεκ και να ειχα ησυχάσει:p
*ο Therion δεν απαντάει…έλα ρε γκουρού του φόρουμ
Μαρσέγη…μωρή Μαρσέγη… τομπαίρνεις…
μετα την νικη εχει καποιες ελπιδες
εχασα τα γαλλικα
4/4 σημερα με τα ελληνικά!!!
αντε να βγει και το g/g στο Τσελσι - Μπαρτσελονα
Ωραια εγινε το ιδανικο.Γκολ η Τσελσι και τωρα το ματς θα γινει ροντεο
Κουβα σημερα αφου δεν βγηκε τιποτα.Δεν πειραζει
Την Κερκυρα την εδινε πριν ξεκινησει το ματς κανονικα,στο 1,44 , γι αυτο τσατιστηκα που δεν την προσεφερε για λαηβ.
Βγηκε ενα απο τα τρια μονα αποδεκτα,το Χ της Μαρσειγ,αν και περισσοτερο ειχα φορτωσει τον Ατρομητο,αλλα δεν μου κανε το χατιρι ο Μητρογλου.
Για καρτες που ελεγες κριμσον,ουτως ή αλλως δεν ημουν σπιτι,αλλα δεν θα μπορουσα να σου πω και τιποτα,παραειναι περιεργα αυτα τα στοιχηματα.Μου θυμιζουν εναν φιλο μου που στο μουντιαλ του 08 επαιζε αβερτα οβερ 12 κορνερ και χτυπιοταν που δεν τα επιανε(ειδικα οταν βγαιναν 11 ή και ακριβως 12,εκει ειχε το γελιο :Ρ )
10?
Πολύ Μπιλμπάο παίζεται σήμερα!:-k
Εγώ βλέπω και τους δύο γηπεδούχους τουλάχιστον να μην χάνουνε σήμερα…
σε ενα ματς που δεν εγινε ΤΙΠΟΤΑ, βγήκαν 4 κάρτες.! παρακαλούσα για μια αψιμαχία στο τέλος, μια αποβολή, κάτι ρε παιδί μου
απογοήτευση σκέτη.
περίμενα έστω τον μειρελες να ξεκινήσει έναν καυγά και να βγούνε 2 κάρτες μαζεμένες.αλλά τίποτα.
μα με μειρελες, κοουλ, μπουσκετς,μπερσερανο, τερι, περίμενα περισσότερα νεύρα.
αλλά ο τρόπος και των δυο ομάδων δεν ευνόησε για κάρτες τελικά.
ασε που έχασε και η μπαρτσελονα:p (πως να μην χάσει οταν γυρίζεις την μπάλα και δεν εχεις να την δώσεις σε κάποιον μπροστά. καλοί οι συνδυασμοί αλλά οταν δεν βγαίνει κάτι , δεν υπάρχει εναλλακτική)
α μπερδευτηκα,για του 2006 ελεγα τοτε :Ρ
Κριμσον ακριβως,ειναι αρκετα λοττο,γι αυτο δεν μπορεις να παιξεις σοβαρα κατι τετοιο.
Η Μπιλμπαο οντως παιζεται αρκετα σημερα,και σε αποδοση 2,70 το βρισκω απολυτα λογικο,κανει φοβερα ματς στο Γιουροπα,ειδικα εκτος.Βεβαια,μην ξεχναμε οτι η Σπορτινγκ εχει να χασει εντος απο τον Αυγουστο ε.Απο τοτε εχει ΜΟΝΟ νικες στην εδρα της,εκτος του ματς με την Πορτο αρχες Γεναρη που εληξε 0-0.
Το οβερ που βγαινει κατα κανονα στα ευρωπαικα της Μπιλμπαο,μαζι με το οτι η Σπορτινγκ σκοραρει αρκετα ευκολα,ειναι καλη επιλογη.
Στο ισπανικο ματς,περιμενω τη Βαλενθια να ειναι αρκετα προσεκτικη και να παιξει με αντεπιθεσεις ενω θα κοιταει κυριως να μη φαει γκολ,ενω η Ατλετικο πρεπει να επιτεθει για να παρει πλεονεκτημα.Στο πρωταθλημα το τελευταιο τους ματς στη Μαδριτη εληξε 0-0,αλλα σημερα δε νομιζω να μην υπαρξει γκολ.Αν εξαιρεθει αυτο το ματς,η Ατλετικο εντος σκοραρει σε ολα της τα παιχνιδια το 2012,ενω η Βαλενθια εκτος ειναι εντελως ανισορροπη (κρατησε στο 0 Μπιλμπαο(και την κερδισε 0-3 μαλιστα),Ατλετικο και Ρεαλ,αλλα εφαγε 3 απο Χεταφε και 4 απο Εσπανιολ την Κυριακη…)
Ασος ή γκολ-γκολ μου κανει το ματς,με το δευτερο να βασιζεται κυριως στον Σολδαδο.
Eγω πηγα και επαιξα απο τωρα τις 2 ατλετικο πριν πεσει η αποδοση της μπιλμπαο.Η βαλενθια ειναι και γαμω τις αστατες ομαδες και δεν ειναι και σε καμια ιδιαιτερη φορμα συν το γεγονος οτι η ατλετικο θα κυνηγησει φουλ τη νικη στην εδρα της.Πιστευω η βαλενθια θα προσπαθησει να παρει το χ oποτε δεν ξερω αν αξιζει να ρισκαρει κανεις το Goal-Goal στο 1.55.Τωρα το σπορτιγκ μπιλμπαο ειναι οντως δυσκολο ματς αλλα δινει πολυ καλη αποδοση στη μπιλμπαο και δεν ειναι καθολου απιθανο η δευτερη να προσπαθησει να καθαρισει την προκριση απο το πρωτο ματς μιας που το γιουροπα αποτελει το βασικο της στοχο.
Το πόσο με τρώει να ρίξω 6 ευρώ στο σπορτινγκ - μπιλμπαο ημ1/τελ2 με απόδοση που ξεπερνάει το 30 δε λέγεται… :oops:
30?δεν το πηρα χαμπαρι αυτο.του ριχνω 5ευρο τωρα.
Στο ιντερνετ παιζουν και 34αρια - 35αρια.
Εγω για σημερα φορτωσα το γκολ-γκολ στο Σπορτινγκ-Μπιλμπαο.
I am here: http://tapatalk.com/map.php?51tgnn
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ολοι με Ατλετικο βλεπω θα “παμε” σημερα !
1 Ατλετικο εγω και 2 Χορσενς σε δυαδουλα.
Προσθέτω Φαλκάο για σκόρερ…είναι δύσκολα τα παιχνιδάκια…το τριήμερο που έρχεται θα έχουμε καλύτερες ευκαιρίες για δυνατά πονταρίσματα!