Στοιχημα

δεν θα παιξω σημερα
τα βλεπω
Χ και τα δυο

ψηθηκα κ εγω…:stuck_out_tongue: θα του ριξω 1,50 γιουρο κ αν ερθει θα παω michael schenker αυριο…8)

Μολις μπηκα σπιτι και με το που ανοιγω την τηλεοραση ισοφαριζει η Σπορτινγκ σε 1-1.Γραψαμε αλλο ενα ταμειακι σημερα :yahoo: Μολις εγινε 2-1

μπιλμπαο για κλαματα…Δεν πιστευεις οτι αυτη η ομαδα πεταξε εξω μαντσεστερ και σαλκε.
παλι κουβας

Τελικά πήγανε σούπερ τα ματς του Γιουρόπα…κρίμα που δεν τα φόρτωσα δυνατά!

Σας ελεγα οτι η Σπορτινγκ εντος δεν χανει σχεδον με τιποτα και το οβερ ηταν καλυτερη επιλογη.Με την Μπιλμπαο ημουν μεν,αλλα δεν εμπιστευτηκα να παιξω το διπλο.

Περασε η δυαδα ασος ατλετικο,οβερ Μπιλμπαο,ωραιο ταμειακι σημερα.

επαιξα απο σημερα οτι ρεαλ και μπαρτσελονα θα ειναι στον τελικο του τσ.λ. στο 2,30 γιατι πιστευω οτι θα αρχισει να πεφτει σιγα σιγα…

Φαβορι και λογικα public bet σημερα η Μονακο στο 1,75 , και μ’αρεσει και ο ασος της Γκινγκαμπ στο 2,05.Απο κει και περα,το διπλο της Φολενταμ και το οβερ στο Αρλ-Σενταν (με αποδοσεις ανω του 2,00 και στα δυο) ειναι επισης ελκυστικα,και μαλλον θα προτιμησω αυτα απο τους ασους Βιλεμ και Ναντ που επισης ξεχωρισα.

να προσθεσω με περισσότερο ρίσκο το διπλό της Βαγιαδολίδ εναντίον τησ Βιγιαρεαλ Β με έξι σερί νικεσ

Καμια προταση για αυριο υπαρχει ρε μαγκες?

Από τα αυριανά φίλε με μια γρήγορη ματιά κάποια σημεία που ξεχωρίζω…Σαμπντόρια 2 , Λιλ 2 , Χέρτα 1 , Τορκί 2 , Νάπολι όβερ…ίσως και τον άσσο της Άρσεναλ ανάλογα με την ενδεκάδα που θα κατεβάσει η Τσέλσι!

σημερα
Μονακο,Σενταν,Μπραγκα

αυριο δωρο τα διπλα
Τορκι
Σριουσμπερι
και ο ασος της Νιουκαστλ

Παπαρια,μονο η Μονακο εκατσε,ασφαιρες οι αλλες Γαλλιδες,και η Φολενταμ καταφερε να ισοφαριστει σε 2-2 απο 0-2.Κλαην,παμε για τα καλα κουπονια το Σ/Κ

Για αυριο λεει πολυ ο ασος της Αρσεναλ, το 2-3 γκολ της Μπαγερν και το διπλο της Σαουθαμπτον…

μονο το αννοβερο εχω ξεχωρισει… θα βρω αλλα δυο κ θα παιξω μια τριαδα για τη συμμετοχη… μεσοβδομαδα να δουμε τι θα γινει γιατι εκει θα παει το χοντρο πονταρισμα…

Για σημερα εχω φορτωσει ασχημα το over και το γκολ-γκολ στο classico!!!

Ασος Νιουκαστλ και Μπριστολ στα πιο “ασφαλη” σημεια (οσο ασφαλη μπορουν να θεωρηθουν αγγλικα σημεια),και μετα διπλα Σαμπντορια και Ουντινεζε και ασος Παρμα κυριως λογω κινητρου αυτα που ξεχωρισα μεχρι τωρα.

Παρα πολλα ματς σημερα παντως,χαμος.

5αδα με
νιουκαστλ - στοουκ 1
χαρτς - ρειντζερς 2
τραμπνζοσπορ - μπεσικτας 1
ντιζον - λιλ 2
μπαρτσα - ρεαλ 1

και άλλο ένα κουπόνι με
μπραιτον - μπερμιγχαν 2
καρταγενα- αλμειρα 2
χερκουλες - θελτα 2
κιεβο - ουντινεζε 2
μπορντο - μαρσειγ Χ
πορτο - μπειρα μαρ Χ2Δ με Φ1.0

Το δεύτερο με συστηματάκι…

τρελο κουβαδακι σημερα

Σπασαν Σριουσμπερι και Σαμπντορια τις 2 4αδες γαμω την πουτανα μου.Τουλαχιστον με νικη Ουντινεζε παιρνω την 3αδα Ουντινεζε,Νιουκαστλ,Μπριστολ Σιτυ,και περιμενω Χερεθ,Λιλ και Μονπελιε για την αλλη 3αδα.