Το πιο γλυκο ταμειο της ζωης μου αφου ειμαστε και πρωταθλητες!!!
I am here: http://tapatalk.com/map.php?oply5z
Sent from my iPhone using Tapatalk
Το πιο γλυκο ταμειο της ζωης μου αφου ειμαστε και πρωταθλητες!!!
I am here: http://tapatalk.com/map.php?oply5z
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ολα σχεδον αναποδα σε Αγγλια ολνταμ,νοτς καουντι,καρντιφ κλπ ενω η Ουντινεζε λες και επαιζε για το χ οσο το ειδα.Τους πηρα ομως το αιμα μου πισω φορτωνοντας σε 4αρι αποδοση το διπλο της Μονς 8)
Παντος Ιταλια και ειδικα Β δεν ξανα ακουμπαω πρεπει να γινονται μεγαλες λαμογιες…
Στα αυριανα σημεια το Φιορεντινα-Ιντερ γιατι εχει αποδοση 2.5 ο ασσος και 2.4 το διπλο?? :-k
κατι σωσαμε με το 3/4 απο νικη Μονπελιε χωρις να φαει γκολ,Χερεθ και Λιλ,ενω μου εκαψε την πολυ καλη 4αδα η Σριουσμπερι.Εριξα για χαβαλε στο λαηβ και ενα 10αρικο στο ακριβες σκορ Ναπολι-Νοβαρα 2-0,και βγηκε,αρα μερικα ακομα χαμενα σωθηκαν και απο κει.
Πουτανες Σαμπντορια και Ουντινεζε.
Μεκ Κανιμπαλ,τι εννοεις?Το εχουν για τριπλη το ματς μαλλον,γι αυτο ειναι τοσο κοντα οι αποδοσεις.
Δυαδούλα Μπιλμπάο 2 , Παρί όβερ και σε μονό ο άσσος της Νασιονάλ Μαδέιρα!Κάπου θα μπει και το διπλό του ζμπάογκ!
Παιζονται πολυ Μπιλμπαο,Τζενοα και Παοκ σημερα,λογικα φαβορι και οι 3 νομιζω.
τριαδα τζενοα-αννοβερο-εργοτελης για σημερα…
σκεφτομαι
Μπιλμπαο 2
Εργοτελης 2
Βαλενθια 1
για το Αρης Κερκυρα κανεισ?
το φοβαμαι μην ληξει Χ
αν κερδισει και ο Εργοτελης θα παιξουν μπαραζ μεταξυ τους
Βασικα ειναι αστειες οι αποδοσεις που δινονται σε αυτο το ματς,3,80 εντος ο Αρης μονο με Παναθηναικο και Ολυμπιακο δινεται.Ασχετως που η Κερκυρα καιγετα,το ματς ειναι κεκλεισμενων και ειμαστε αδιαφοροι,δεν μπορεις να δινεις τετοιες αποδοσεις.
Για μενα ειναι εντελως no-bet το ματς,ισως κανα γκολ-γκολ μονο.
Η Τζενοα εχασε ηδη,0-3 στο 40.Αλλα εγινε κατι κουφο, η williamhill για καποιο λογο εχει ξεχασει το 2ο γκολ,και ενω το ματς ηταν 0-2 ειχε αποδοσεις αναλογες του 0-1.Οποτε φορτωσα το διπλο για καλυψη,και το δεχτηκε κανονικα στο 1,90…!Ακομα και τωρα που ειναι 0-3,η williamhill λεει 0-2,λολ.
Θα τους γαμησω αμα μου το ακυρωσουν.
Καλες ευκαιριες για οποιον θελει λαηβ,Μιλαν και Αιντχοβεν χανουν 0-1.Εγω εριξα τη Μιλαν στο 2,00.
πονταρε κι αλλο τωρα που το εχει 0-2
Το χουν κλειδωσει τωρα,παιζει να το πηραν χαμπαρι.Αλλα και παλι στο 1,20 ειναι,δεν εχει νοημα
καλοφαγωτα
λεσ να το γυρίσει?
Κέρκυρα και Εργοτέλη θα έπαιζα στο 2,40 και 2,45 αλλά έπεσαν και τα 2 στο 1,85.
H Αιντχοφεν το γυρισε στο 87,της ειχα βαλει μερικα,αλλα το κυριως φορτωμα το ριξα στη Μιλαν,αν δεν κερδισει αποχαιρεταει οριστικα τιτλο.
Ρε τι παιχτηκε στη Τζενοα,το ματς διακοπηκε λεει,αλλα δε βρισκω καπου να λεει γιατι
πω ποσο αθλια παιζει η Μιλαν,δεν μπορει να δημιουργησει ουτε φαση.Θελουν και πρωταθλημα να πουμε.
Κοκκινη και ο Μπονερα στο 81,κουβα εμεις,κουπα η Γιουβε.
–ωπ,στο ακυρο πεταχτηκε ενας Ιμπρα και ισοφαρισε στο 89.4 λεπτα καθυστερησεις.Λες?
μέτρια σήμερα η μερα . Τα ελληνικα θα μασ σώσουν
γκολ η Μιλαν!!!
ρε συ therion τι παιζει με τις διακοπες στον william hill? εχω παιξει ασσο τζενοα , αν γινεται μοναδα σωθηκα…