Στοιχημα

OXI ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΡΟΜΠΙΝΙΟ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΑΜΩ

H williamhill σε 2 περιπτωσεις διακοπης μου το χε μετρησει ως μοναδα,οποτε λογικα παλι αυτο θα κανει.

Στο 90 βρηκες να ξυπνησεις ΠΟΥΤΑΝΑ μιλαν.

τραγικός ο Ρομπινιο!!!

ειχα παιξει σοσιεδαδ-βιγιαρεαλ Χ που το επιασα,μπιλμπαο 2 και εκαψα το δελτιο με τη γαμωπαλερμο που ακομα δε ξερω για ποιο λογο την επαιξα…

απο οτι διαβασα μαλλον θα συνεχιστει το τζενοα-σιενα… μαλακια…:frowning:

http://au.eurosport.com/football/serie-a/2011-2012/genoa-match-suspended_sto3243836/story.shtml

Παλι καλα που κοιμομουνα και δεν εχω παιξει τιποτα μεχρι τωρα γιατι απο οτι ειδα εχει γινει σφαγη.Εριξα μια ματια στα παιχνιδια και δεν μου αρεσουν καθολου οι αποδοσεις.Αν δεν βρω καμια ευκαιρια στο λαιβ δεν θα παιξω και θα περιμενω το τσουλου

Ξαναξεκινησε το Τζενοα-Σιενα,μολις εβαλε και γκολ η Τζενοα,λολ

Σήμερα ρίξαμε σιον βασιλεια 2, σανταντερ μπιλμπαο 2, αννοβερο φραιμπουργκ 1, βαλενθια μπετις 1
και άλλο ένα με 5 παιχνίδια με καλές αποδόσεις και συστηματάκι 3-4-5. τα παιχνίδια είναι

κλαμπ μπριζ αντερλεχτ 2
ατρομητος ολυμπιακος Η/Τ Χ2
ατλετικο μαδριτης εσπανιολ 2
νασιοναλ σπορτινγκ λισ. 1
γκενκ στανταρ λιεγης 2

Μακάρι να μας κάτσουν γιατί μέχρι τώρα απότι βλέπω έχω ελπίδες…

Κοίτα που θα χάσουμε το πρώτο δελτίο από το Αννόβερο… [-X[-X#-o#-o
Θα μας κάψει και το δεύτερο ο Γαύρος μου φαίνεται… Α ρε φουστερ δεν μπορείς να το βάλεις το #$%^&*(??? Και ελπίζουμε την Εσπανιόλ…

*Το έβαλε τελικά ο Μαρκάνο! :smiley:

Χάσαμε την Εσπανιολ ρε γαμωτο αλλά πιάσαμε Γαύρο ημι/τελ και Αντερλεχτ. Πάμε τώρα για τον άσσο της Νασιοναλ και τι διπλό της Σταντάρ και όλα κομπλέ!

επιασα Μπιλμπαο και Βαλενθια
και εχασα τον Εργοτελη που ειχαν ριξει και την αποδοση

Φορτωσα ασχημα απο σημερα την προκριση της Ρεαλ στο 1.66

3αδα μπας και βγάλουμε τα σπασμένα του ΣΚ με
Λεστερ - Γουεστ Χαμ 2
Οσασουνα - Μαλαγα 2
Ακαδεμικα - Ολανενσε 1

σημερα
Λουτον 2
Μπαρτσα-Τσελσι 2-3 γκολ

Τι καραγκιοζιλικια ειναι αυτα παλι ρε πουστη,2 σερι ηττες η Μπαρτσα,και παρ’ολα αυτα 1,25 ο ασσος.Αντε γαμηθειτε ρε βλαχοι,ημιτελικος ειναι,το ματς της χρονιας για την Τσελσι που δεν εχει αλλους στοχους,και δεν ειναι καμια κωλοπετινιτσα να πουμε.
Θα το βλεπω λαηβ και ισως ριξω τιποτα εκει,κατα τ’αλλα Καλιαρι θεωρω το καλυτερο σημειο της ημερας(χρειαζεται τους βαθμους,η Κατανια υπερανετη και κατεβαινει με αλλαγες,δεν πιστευω οτι θα κυνηγησει τιποτα απο το παιχνιδι),και μετα ακολουθουν Λουτον και Λιβορνο(αν και αυτο εχει ρισκο,κανεις δεν ξερει πως θα αντιδρασουν οι παιχτες,ειναι το πρωτο ματς μετα το θανατο του Μοροζινι).

κατι ακουσα οτι το Σαββατο παλι σε αγωνα της 2ης κατηγοριας Ιταλιας
πηγε να γινει με εναν ποδοσφαιριστη το ιδιο αλλα την γλιτωσε

Συμφωνω με therion και εγω το live θα περιμενω μπας και βρεθει καμια ευκαιρια και παιξω κατι σημερα!!!

Μαλακες μεγάλη στοιχηματικη ευκαιρία!!!
σε bet-at-home μπορείς να ποντάρεις στο τέλος του κόσμου με απόδοση 666.!!!

[B]Τέλος του κόσμου,

Θα έρθει το τέλος του κόσμου το 2012; (21/12/12 00:00)
Ναι 666,00 [/B]

*κρίμα δεν εχω 1 ευρο να δω αν όντως το δέχονται. αν το δέχονται μιλάμε για μεγάλους κλέφτες :lol:

και αν το πιασουμε πως θα πληρωθουμε?
:lol:

Στον αλλο κοσμο :twisted::twisted::twisted: