Στοιχημα

θα παμε πλουσιοι εκει :lol:

Πφ δεν επρεπε να την εμπιστευτω τη Λιβορνο,2 αντεπιθεσεις εκανε ολες κι ολες η Σιταντελλα και πεταξε 2 γκολ.Τραγικος ο Κνεζεβιτς,μεγαλη μαλακια στο 2ο γκολ και εφαγε και κοκκινη για ηλιθιο χερι στο 86.

δυάδα σήμερα με Αταλάντα και Λουτον.
σκεφτομαι και το οβερ της Μπαρτσελονας απο την αλλη ομωσ αν κατέβει με την ενδεκάδα που πηγε στη Ρεαλ τοτε …:-k

για οσους παιζετε μπασκετ (στοιχημα εννοω)
εχω να προτεινω σωτηρη γεωργιου, αυτος που κανει εκπομπη και στην ερα σπορ
γραφει στο basketblog και κανει κατι φοβερα σερι σχεδον καθε βδομαδα
http://www.basketblog.gr/pages/ViewContent.aspx?l=1&e=c&p=3&c=100147&m=1

μεγαλος κουβας σημερα αλλα χαλαλι… η χαρα ηταν τεραστια…:smiley:

Μια χαρα μου πηγε εμενα,δεν εκατσαν Λουτον και Λιβορνο,αλλα φορτωσα στο λαηβ τον ασο της Αταλαντα στο 3,10,ειχα ριξει μονο αποδεκτο την Μπολτον στο 4,20,εκατσε και το θεϊκο στο λαηβ να σκοραρει ο Τορρες στο 15,00,εκλεισε επικα η μερα.

Εκτος απο την προκριση της Ρεαλ που την εχω ριξει απο προχθες στο 1.66(τωρα εχει παει 1.61) επαιξα και κατι ψιλα στο over που ειναι στο 1.50.Μικρη αποδοση αλλα πιστευω οτι θα ερθει ευκολα

Δυαδούλα από Ιταλία…Πάρμα 2Χ ,Μίλαν όβερ!
Για τον ημιτελικό σκέφτομαι το g/g και για σκόρερ τον Ρόμπεν…

τι αποδοσεις ειναι παλι αυτες στο κουπονι???
δεν βρισκω τιποτα καλο για να παιξω

Τα ψιλα που εριξα στο over τα πηρα απο πολυ νωρις.Αντε να προκριθει η Ρεαλ να παρω και τα χοντρα :roll:

Μου την χάλασε την δυάδα η Μιλανάρα αλλά ο ημιτελικός πλήρωσε νωρίς…γκολ/γκολ και Ρόμπεν…ας είναι βέβαια καλά και ο ρέφερις! :smiley:

Ε ρε πουστη ελειπα ολη μερα και δεν εριξα τιποτα,και ειχα σταμπαρει το Χ της Σιενα,το διπλο της Ιντερ και το οβερ της Ρομα απο χτες,και ανετα θα εριχνα στο λαηβ τους ασσους Μιλαν και Γιουβε που βγηκαν στο 80φευγα,τζαμπα χαμενα ταμεια.

Τελικα πηρα το τριτο το μακρυτερο :frowning:

ο κουβας αυτου του μηνα δεν εχει πατο…εριξα στο δευτερο ημ παρατασης να προκριθει η ρεαλ στα πεναλτυ στο 2.90

Το οβεράκι στον Ισπανικό εμφύλιο θα πάρω σήμερα αν και δεν πληρώνει καλά…και για σκόρερ Φαλκάο και Ζόνας!

Στο ιντερνετ θα ρίξουμε στο οβερ 3.5 στο βαλενθια - ατλετικο.

Το μονο που με τραβηξε ειναι ο συνδυασμος που προσφερει η williamhill,να σκοραρει ο Γιορεντε και να προκριθει η Μπιλμπαο,αλλα ειναι στο 3,θα το ηθελα περισσοτερο.

Σκεφτομαι ακριβες σκορ 2-1,παιζει πολυ να παει παραταση.

Στο αλλο ματς,το γκολ-γκολ πιστευω ειναι το πιο πιθανο,αλλα παιζεται σε σκατοαποδοσεις(1,53 στη williamhill).

goal/goal και τα δυο ματς σημερα

Προκριση Μπιλμπαο στο 1.66 για σημερα.

ΕΛΑ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΙΡΑΝΤΑ ΑΦΟΥ ΕΧΕΤΕ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΙ ΤΟ ΚΟΒΕΙΣ ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΝΑ ΣΕ ΓΑΜΗΣΩ.

ανικανη πουτανα βαλενθια.