Στοιχημα

Εβγαλα τα χθεσινα σπασμενα :slight_smile:

ασσοι λοριαν και βερονα, βλεπει κανείς??

Ασο Β’ Ιταλιας στο 1,60 ΜΗΝ ακουμπας.
Λοριαν ναι,η Μαρσεϊγ εχει γινει το πουτανακι ολων,θα την ριξω κι εγω μαλλον.
Οπως επισης σκεφτομαι να ρισκαρω με το διπλο της λατρειας μου της Μονπελιε,αν και παιζουν οι δυο καλυτερες αμυνες του πρωταθληματος και ειναι αρκετα δυσκολο το ματς,στηριζουμε Μονπελιε για τιτλο.Και το διπλο της Μααστριχτ λογικα θα μπει,μαζι με κατι απο Β’Γαλλιας,ισως Μονακο λογω φορμας και αποδοσης (2,90).

Οκ…τοτε θα χώσω μααστριχτ και εγω, και ο θεός βοηθος

γενικά δεν ειναι να αγγίζεις Ιταλια τώρα τελευταίες αγωνιιστηκεσ :?
Λε Μαν και Χάβρη και μάλλον θα προτιμήσω τον Άσο τησ Χαβρη

2αδα με τα 2πλα της Μονπελιε και της Ροζενμποργκ για σήμερα…:slight_smile:

Λοριάν,Σεντάν και Τρουά άσσοι και το διπλό της Ντροχέντα…

Το οβεράκι της Ναντ και το draw no bet της Λανς θα τιμήσω σήμερα! :roll:

προσπαθώ να δω λοριαν και σε όλα τα λινκ τα βιντεο πάνε σε αργή κίνηση :?

edit. κάπως το βλέπω και 1-0 η λοριαν με πέναλτι. άντε να δούμε.
*κερδίζει και το μααστριχτ 0-2

Για σκ δεν ξερω αν θα παιξω κατι αλλα εχω φορτωσει ασχημα απο τωρα το over στο Σιτι-Γιουναιτεντ με 1.72 αποδοση.Σκεφτομαι να φορτωσω και το γκολ-γκολ αλλα δινει μονο 1.57

[B]Therion[/B] ευχαριστώ για την συμβουλή για το ιταλικο. δεν βγήκε ασσος.
ενω απο την άλλη το 1.80 της μααστριχτ βγήκε μια χαρά. μια χαρα το κόλλησα με το 2.50 της λοριαν
οι πρώτες ακροάσεις(ή αναγνώσεις) απο τα λίγα που θα πάρω θα τις κάνω στην υγειά σου :stuck_out_tongue:

Τελικα φορτωσα αρκετα και στο over του τελικου κυπελλου αυριο.Δινει 1.97 μαγκες αρκετα υψηλη αποδοση κατα την γνωμη μου!!!

Τσιρς ρε κριμσον,ακουσε/διαβασε/πιες/οτι θες τελοσπαντων :Ρ κατι στην υγεια μου γιατι εκανα τη μαλακια να σπασω σε 2 δελτια τα 3 καλα σημεια που βγηκαν και πηγα πατο.Εβαλα Μονπελιε,Μααστριχτ,Μονακο μια 3αδα και με γαμησε η λατρεια η Μονακο που με ειχε πληρωσει αρκετες φορες(της το συγχωρω επομενως),και Λοριαν,Χαβρη,Τρουα σε αλλη και με γαμησε η Χαβρη στο 90.

Μαλακια μου,ειπα να παω ντουκου σε 3αδες και οχι σε 4αδα με καλυψη σημερα,και εφαγα πουτσα στα ματς που θεωρουσα καπως πιο “σιγουρα” (κυριως φοβομουν τη Μονπελιε).

Πιάσαμε στο liveplay τον άσσο στο ημίχρονο της γουεστ χαμ και φορτώσαμε και στο διπλό της μπλακμπουλ στο liveplay και νικάει 2-1… Άντε να λίξει και βγάλαμε καλό χαρτζιλίκι!

Mας γάμησες Millwall… 2-2…

Ψήνομαι και για το 2ο της νιουκαστλ που στην sportingbet το έχει με 2.5… Τι λέτε?

Εγω το εμπιστευτηκα,6 σερι νικες εχει.Βεβαια η Γουιγκαν κανει παπαδες τελευταια,αλλα το 2,50 αξιζει στο διπλο.

Οπως αξιζει στο 2,60 και το διπλο της φορμαρισμενης τελευταια Ναπολι στην Ρομα,που παει χωρις ψυχολογια και με πολυ σημαντικες απουσιες στο ματς (εκτος Ντε Ροσι,Οσβαλντο,Ζουαν,Στεκελενμπουργκ,Μπουρντισο, Λαμελα)

2o Napoli εμπιστεύτηκα και εγώ…! :slight_smile:

λολ τελικα συνεχισε τους παπαδες η Γουιγκαν και μας πηδηξε κανονικα

ευχαριστω για το δωρακι williamhill,εδινε 4 αποδοση να σκοραρει ο Ατρομητος μολις εφαγε το γκολ,φυσικα το ριξα,μας πληρωσε η καραμπολα

στο 5 το παιξα εγω . :stuck_out_tongue: