Ε δεν ηθελα να περιμενω για να ανεβει,μολις ειδα το 4αρακι ορμηξα
Κουβα σημερα ρε γαμωτο αφου δεν μπηκε ακομα ενα γκολ για να πληρωθω το over.Δεν πειραζει εγω δει κατι σημεια για αυριο οπως Οσερ και Ουντινεζε αλλα θα περιμενω το μεσημερακι για να δω αν θα τα παιξω!!!
Λοιπον εχουμε ματς αναλογο του Μαρσειγ-Μονπελιε σημερα.Σοσο-Μπορντο, με τη Σοσο να καιγεται τρελα(19η ειναι,αλλα απο την 15η ως την 19η θεση η διαφορα ειναι στον ενα βαθμο,επομενως με νικη εχει πολλες ελπιδες να σωθει),την Μπορντο να ειναι τερμα αδιαφορη,αλλα το ζουμι ειναι αλλου.
Προπονητης της Μπορντο ειναι ο Ζιγιο,3 χρονια προπονητης της Σοσο,και αλλα 7 στις ακαδημιες της,την εβγαλε και Ευρωπη περισυ,γυρναει πρωτη φορα ως αντιπαλος της,ΔΕΝ παιζει να παει να την κερδισει και να την ριξει κατηγορια.Ακομα ενα κλου,ειναι οτι η Σοσο ειναι η μονη ομαδα της Α’ Γαλλιας που δεν εχει πεσει ποτε.
Στο 2,45 ο ασσος,του ριχνω αγριο φορτωμα σε μονο αποδεκτο πριν πεσει κι αλλο.Χωθειτε.
Ωραιος ο therion για την αναλυση που εκανε.Για σημερα ημουνα αναμεσα σε Ουντινεζε η Οσερ αλλα μετα το ποστ που εκανες φορτωσα και εγω Σοσο
εγω σκεφτομουν δυαδουλα σοσο και λετσε παρμα το οποιο για μενα ειναι βαλιου φορ μανεη καθοτι τωρα χανει η τζενοα απο μπολονια 2/0 και αν η λετσε νικησει την αδιαφορη παρμα στο βια ντελ μαρε περναει τη τζενοα 3 αγωνιστικες πριν το τελος και του δινει 2 αποδοση.
εγω παλι σκεφτομουν μονο αποδεκτο διπλο την παρμα.Ο ντοναντονι δεν χαριζεται,το ειδαμε και μεσοβδομαδα που πηρε διπλο την παλερμο που χρειαζοταν τους βαθμους πολυ περισσοτερο,και ειναι πολυ καλυτερη ομαδα της λετσε.καλυτερα βαλε το Χ αταλαντα-φιορεντινα,φωναζει απο μακρια με 2,20 αποδοση (και μερικες εταιρειες δεν το προσφερουν καν).
μετα απο μια βδομαδα θα παιξω
Μιλαν 2
Μπιλμπαο 2
Ατλ.Μαδριτης 2
Μπενφικα 2
Ατλετικο την βλέπω άσσο ημίχρονο.
τελικα επαιξε 3αδα με το χ που μου ειπες (εν το μεταξυ μαλακια η λετσε ειχε πεσει στο 1,90 αλλα τεσπα)
ΠΟΥ ΤΟ ΡΙΧΝΕΙΣ ΡΕ ΓΙΟΒΕΤΙΤΣ ΓΑΜΩ
μαλακα νταξει.Το πεναλτυ ειναι μουφα,ο Κονσιλι πεφτει ΠΡΙΝ σουταρει ο Γιοβετιτς,και ο ηλιθιος το ριχνει στη γωνια που πεφτει.
Καθυστερημενο εντελως ρε πουστη.
αυτο.
κριμα γιατι η φιορεντινα πληρωσε τις χαμενες της ευχαιριες και αυτη ηταν μια καλη ευχαιρια για να ξαναμπει στο παιχνιδι.
τελικα ειχες δικιο θα μας καψει το ματς της λετσε. η παρμα δεν παραταει τπτ
Ναι και δεν το βαλα τελικα γαμωτο.Και εφοσον η Λετσε χανει 0-2,η Φιορεντινα δεν πολυξυνεται πια,θεωρητικα θα κινδυνευε αμα η Λετσε κερδιζε.Χλωμο πια να βγει το Χ,πιο πολυ προσπαθει η Αταλαντα να βαλει τριτο παρα η Φιορεντινα να μειωσει.
κουβας σημερα
επισης πανεμορφη ομαδα η αταλαντα. αν δεν ειχε το μειον 6 θα παλευε για τσουλου τωρα
Καταραμενη Φιορεντινα ρε πουστη.
Παμε τωρα στο ζουμι της ημερας,ξεκιναει η Σοσο σε λιγο,ολα εκει θα παιχτουν.
0-1
ωραιο για λαιβ μπετ
Ρε Καρασο τραβα σπιτι σου να πουμε,τι βγαζει
Κηδεια.2 κοκκινες σε 3 λεπτα στη Σοσο.Αν ειναι δυνατον.
μαλλον ο προπονητης της την ειχε λιγο γραμμενη τελικα (ο παλιος)
τελεια μερα σημερα 0/3
ευτυχως δεν ηταν μονα αποδεκτα αλλιως θα κλαιγα πολλα λεφτα:)
εγω τα κλαιω,αλλα νταξει,με τα δεδομενα που υπηρχαν και με την αποδοση που εδινε,αξιζε το ρισκο στην τελικη.
Τωρα και 0-5 να ληξει δεν εχει σημασια,με 9 ειναι οι αλλοι και τα χουν παρατησει.
Ο Ζιγιο εντωμεταξυ εβγαλε και τους 2 παιχτες που σκοραραν τα πρωτα 2 γκολ,παιζει να τους ειπε χαστε και αυτοι να τον γραψαν στ αρχιδια τους :lol: