Ρε γενικα και να μην υπηρχαν δεδομενα του ζιγιο ηταν καλο ματς
Μεγαλη αποδοση σε ματς που η σοσο καιγοταν και η μπορντο ειναι ηδη διακοπες
Κριμας[-X
Φαγαμε καλο κουβα σημερα με την Σοσο.Τελικα επρεπε να παιξω την Οσερ.Δεν πειραζει το ζουμι με τα πολλα φραγκα το εχω παιξει αυριο στο over της Σιτι
I am here: http://tapatalk.com/map.php?c5ox52
Sent from my iPhone using Tapatalk
Αν είναι δυνατον πιανω οβερ λετσε,σοντερισκε,σουντσβαλ,χ ημιχρονο τζουγκαρτεν,διπλο ημιχρονο σιον,χ ημιχρονο σεντ μιρεν,2-3 γκολ μπιλμπαο και χανω διπλο ηιμιχρονο νις,
7 στα 8 δηλαδη.8O
κουβα απο Μπιλμπαο
εγω αυτο εξαρχης δεν θα το επαιζα
η σαραγκοζα εχει κανει απιστευτο σερι με χιμενεθ και ηταν ματς φωτια για να παραμεινει και η μπιλμπαο εχει σκασει απο αγωνες παραλληλα σε πριμερα ουεφα και κυπελλο
ναι χτες η μπιλμπαο οπως κατεβηκε δεν ηταν για να την παιξεις,με μιση ομαδα ξεκινησε,λογικο εφοσον ερχεται ο τελικος ουεφα που ειναι το ματς της χρονιας και ενα απο τα σημαντικοτερα της ιστοριας της.
Θα πονταρει κανεις σημειο σημερα στο ντερμπι του Μαντσεστερ?Η μεγαλη αποδοση του διπλου ειναι απαραδεκτη και με τραβαει για μονο αποδεκτο,σε τετοια ματς η βαρια φανελα και ο σερ Αλεξ πιστευω δινουν handicap στη Γιουναητεντ.
Στα τελευταια τους παιχνιδια εχουμε και παρα πολλα γκολ,αλλα σημερα η Μαντσεστερ βολευεται και με το Χ,οποτε δεν ξερω αν θα ρισκαρει πολυ.
Αλλο που σκεφτομαι,να σκοραρει ο Ρουνεη στο ματς,στο 3,75 η αποδοση.
εγω σκεφτομουν να παιξω για τριτη/τεταρτη
εχω δει αυτα τα ματς
[B]juve stabia / grosseto assoσ 1.85[/B]
ωραια αποδοση γιατι η σταμπια παει να μπει πλευ οφ και παιζει μπαλα ενω η γκροσετο ειναι αδιαφορη
[B]livorno / torino diplo 2.30[/B]
κομβικο ματς για τη τορο αν νικησει μεσα στη λιβορνο που παραπαιει απ το θανατο μοροσινι εχει μιση ανοδο στο τσεπακι
[B]marseille / nancy assos 1.80[/B]
η φετινη μαρσειγ ειναι ρισκο αλλα εχει αρκετα καλη αποδοση απεναντι στην αδιαφορη νανσυ
[B]rubin / zenit 2.50[/B]
τιπ οφ δε ουικ για μενα η ζενιτ πηρε πρωταθλημα και η καζαν καιγεται για νικη για να μεινει στο παιχνιδι για ευρωπη υπερβολικα ψηλη αποδοση
[B]kuban / anzhi diplo 2.30[/B]
η κουμπαν ειναι η αδιαφορη και η αντζι με τον χιντινκ εχει κανει καλο σερι και ειναι ματς κομβικο για να βγει τσου λου
πως σου φαινονται θεριε;
Απο Ρωσια δεν ξερω καθολου,δεν την εχω ψαξει καθολου εκει,και τα υπολοιπα που λες εχουν πολυ χαμηλες αποδοσεις για το ρισκο που εμπεριεχουν.
Η Γιουβε Σταμπια οντως παει καλα τελευταια,αλλα Β’ Ιταλιας οι χαμηλες αποδοσεις δεν μου εμπνεουν καθολου εμπιστοσυνη,δεν υπαρχει προβλεψιμο ματς εκει περα (ειχα κανει το λαθος να ριξω Γκροσετο-Σασουολο σε ματς που ολα εδειχναν διπλο,απο ποιος καιγοταν για βαθμους μεχρι σχεσεις ομαδων,και ισοφαρισε η Γκροσετο στο 91 και μου γαμησε την 4αδα).Λιβορνο οντως παραπαιει,την επαιξα ασσο στο προηγουμενο της ματς με την Σιταντελλα που ειχε ποσες απουσιες,και με εκαψε,αλλα ισχυει παλι το ιδιο με Β’ Ιταλιας…
Για Μαρσεϊγ μετα απο τοσα ματς χωρις νικη,στο 1,80,οχι,σε καμια περιπτωση δεν θα το επαιζα.
γενικα τη μαρσειγ τη σκεφτομαι και εγω παρα πολυ γιατι φετος δεν ειναι για να την εμπιστευεσαι και οντως τωρα που το σκεφτομαι εχει αρκετα χαμηλη αποδοση
η γιουβε σταμπια ειναι παλι αρκετα σταθερη ομαδα και ειδικα εντος δυσκολα θα κανει γκελα
η τορο θα την επαιζα πιο πολυ απο αγαπη γιατι αυτην υποστηριζω ιταλια μιας και ειμαι στο τορινο τοσα χρονια αλλα ειναι και ματς αρκετα ρισκου
για ρωσια ειναι θεωρω αρκετα καλες αποδοσεις ειδικα το 2,50 της ρουμπιν
τεσπα θα δειξει αυριο
Λέω για φόρτωμα στην Σίτυ σήμερα… Τι λέτε?
Αναμενω με αγωνια σημερα να βγει το οβερ της Σιτι για να παρω πισω τα σπασμενα του σκ και αρκετα ακομα
I am here: http://tapatalk.com/map.php?adb4rv
Sent from my iPhone using Tapatalk
κι εγω το ιδιο με τον ΚΕΝ βλεπω
Στο 42’ έβαλα ΜΟΝΟ 1.75 ευρώ ο @#$%^&* στον άσσο της Σίτυ και σκάει το γκολάκι και πληρωθήκαμε! Έπρεπε να χα βάλει κανα 10ευρω με την απόδοση (8.00) που είχε…!
Πολυ κουβας επεσε αυτο το τριημερο με αποκορυφωμα σημερα!!!
Πληρωσε εξαιρετικα το διπλο της Σαμπντορια στο λαηβ στο 2,90,μολις εκανε το 0-2 στο 84.Επιστροφη των χαμενων της Κυριακης.
Τιποτα το σπουδαιο για σημερα.Μονο ο ασσος της Μονπελιε ειναι αλλα στο 1.36 δεν το ακουμπαω με τιποτα
3αδα με τα διπλά των Ρόμα, Τορίνο και Έβερτον για σήμερα!
Εβερτον βλεπω κι εγω,σε πολυ καλη φορμα τελευταια,αξιζει το 2,50
εγω τελικα δε θα παιξω τπτ μεσοβδομαδα θα σμπρωξουμε καλα σκ
σημερα επαιξα
Κλερμον 2 (εριξαν το διπλο)
Μονακο 1
Λιβερπουλ 1