Στοιχημα

Μας έβγαλε την ψυχή αλλά το πήρε το ματσάκι η Μονακό και συμπληρώθηκε το καρέ του δελτίου μαζί με Γρανάδα,Τορίνο,και το Χ της Ρόμα :slight_smile:

εγω ομως κουβα :frowning:

Σε δυάδα Παρί και Ατλέτικο!

τριαδα παρι-λυων-λατσιο για σημερα…

5 στανταρ ασσους ξερει κανεις για σημερα?

Άντερλεχτ-ΠΣΖ-Βαλένθια και βρες καναδυό εσύ…:slight_smile:

Εγω σημερα θα παω απο Ιταλια μερια οπου Τζενοα,Ιντερ και Ουντινεζε καιγονται για βαθμους αλλα καμια δεν ειναι αξιοπιστη.Βαση αποδοσης ρισκαρα (λιγα λεφτα) στο διπλο της Ιντερ μου βρισκετε στο 2.10 αυτην την στιγμη και ο θεος βοηθος :slight_smile:

θα παιξω
Ιντερ 2
Ουντινεζε 2
Τοτεναμ 2
Λυων 1

Ουφ τελικα γλιτωσα χτες και δεν εριξα διπλο την Εβερτον,αλλα γκολ-γκολ,και με Γραναδα,Μπριζ εκαναν ωραια τριαδουλα.Στην αλλη τριαδα με Σαμπντορια,Μονακο,Κλερμον μας γαμησε η τελευταια ομως.

Για σημερα,ασος Σαραγοσα,διπλο Λιλ, και οβερ 2,5 ή ακομα καλυτερα και 3,5 Παρι-Σεντ Ετιεν(η Παρι επιβαλλεται να παιξει επιθετικα καθως και να ξαναγκελαρει η Μονπελιε,και να την πιασει στην πρωτη θεση,εχει -3 απο αυτη στη διαφορα τερματων,αρα παλι μενει 2η) και ισως σε μονο αποδεκτο το διπλο της Οσερ με την Ντιζον(τραγικες και οι 2,οποτε παω στον λιγοτερο τραγικο,που ερχεται και φουριοζα απο την 4αρα επι της Μπρεστ και με νικη περναει την Ντιζον και ελπιζει για σωτηρια) και τη Νιουκαστλ που ειναι στο 6.Η Τσελσι εχει τελικο κυπελλου το Σ/Κ,και οπως η Λιβερπουλ που τον ηπιε χτες,λογικα θα κανει ροτεησιον και η αποδοση αξιζει το ρισκο.

Θα παίξω σήμερα Χάκεν,Ίντερ,Βααλβάικ και Μαγιόρκα,αλλά με τρώει αρκετά και το διπλό της Νιούκαστλ…

ρε αυτο το φοβαμαι γενικα γιατι κακα τα ψεματα ειναι ντερμπυ για τσου λου και η τσελσι δεν πιστευω πως πρεπει να ελπιζει στον τελικο για να μπει τσου λου αλλα στο οτι αν χασει αποχαιρεταει… αρα μου φαινεται παρα πολυ ριψοκινδυνο:-k

ε ναι ειναι αρκετα ρισκο,αλλα η αποδοση αξιζει νομιζω.
Παιζεται πολυ και ο ασος του Παοκ σημερα,λογικο νομιζω,πιο πολυ αγγαρεια ειναι τα πλεη οφ για την Αεκ.
Επισης,το ματς Ντιζον-Οσερ αναβληθηκε για αυριο λογω βροχης,επομενως με τα σημερινα αποτελεσματα θα ξερουμε ποσο πολυ θα θελει η Οσερ τη νικη αυριο.

Ρε μαγκες η Τζενοα στης 16:00 δεν επαιζε;;;Γιατι δεν βρισκω πουθενα το αποτελεσμα η κατι τελος παντων;;;

όλες μαζί παίζουν νομίζω

Ναι εχεις δικιο ρε man στης 21:45 ειναι το παιχνιδι τωρα το ειδα απλα το πρωι που ειχα κοιταξει το γραφανε στης 16:00.

Μετα την ισοφαριση επαιξα τον ασσο του Παναθηναικου στο 2.00

Περασαν Σαραγοσα και Λιλ,αλλα η κωλοπαρι μαλλον μου γαμαει την 3αδα,2-0 στο 88 και το χω οβερ 3,5.Ποτε να μην παρεις πρωταθλημα μωρη.

Βγηκε ομως το μονο αποδεκτο της Νιουκαστλ,αρα πληρωθηκαμε απο κει καλα.

Παπαρια. Μετα το 0-1 καταφερε και εφαγε 3 γκολ η Ιντερ και μας εστειλε αδιαβαστους

αμαν αυτη η Ιντερ!!!
μονο αυτη εχασα και κερδιζε κιολας
μην βγει ευρωπη καθολου

Λοιπον,επιμενω για Οσερ σημερα,χρειαζεται επειγοντως τη νικη και εφοσον εχασε η Σοσο(2 κοκκινες και παλι,αυτη τη φορα ενω ηταν μπροστα 0-1,και τελικα εχασε 2-1,δεν γινονται αυτα) και εφερε Χ η Μπρεστ,με νικη πιανει την Μπρεστ και Ντιζον και πλησιαζει στη σωτηρια.
Μαζι,ριχνω και αντερ Λουτον-Ρεξαμ (καλυτερες αμυνες της κατηγοριας,η Λουτον εχει φαει ολη τη σεζον μονο 15 γκολ εντος,καλο το 1,75) και διπλο Φενερ στην πεθαμενη Μπεσικτας.