εχει καμια ευκαιρία στα γαλλικα σήμερα?
Λοριαν στο 1,80 με Ντιζον και Σεντ Ετιεν στο 2,25 με Μαρσειγ τα ωραια σημεια σημερα.Απο κει και περα,μ’αρεσει ο ασος της Οσερ με την Μπορντο στο 2,30 και το διπλο της Γουιγκαν στο 2,50,που ειναι δαιμονισμενη τελευταια και με νικη σωζεται οριστικα,εναντιον της Μπλακμπερν που καιγεται μεν,αλλα δεν εμπνεει καθολου εμπιστοσυνη,ειδικα αμυντικα(2η χειροτερη αμυνα της Πρεμιερσιπ,με 75 γκολ παθητικο).
Μετα,εχουμε το ματς της χρονιας για τη Μονπελιε στη Ρεν.Το διπλο εδω ειναι παρα πολυ δυσκολο,καθως περα απο τις απουσιες των βασικοτατων Εστραντα και Μπελχαντα που αποβληθηκαν στο ματς με την Εβιαν,η Ρεν ειναι μια απο τις πιο δυνατες εδρες της κατηγοριας και δεν ειναι αδιαφορη,ειναι 5η και ακολουθουν απο πολυ κοντα οι επομενες,ενω ειναι μονο -3 απο την 4η θεση και με στραβοπατημα της Λιλ ελπιζει να χωθει τσαμπιονς λιγκ.Θελω να κερδισει η Μονπελιε,αλλα δεν νομιζω να ρισκαρω να την βαλω σε συστημα,μαλλον θα το παρακολουθω στο λαηβ.
λοριαν και σεντ ετιεν…σκεφτόμουν και Under τον παοκ. αλλά δεν ξέρω αν θα τον βάλω
πηγα ταμειο με λαος κατω απο 3%
Α,για αντερ,απο Γαλλια πολυ δυνατο ειναι το Τουλουζ-Νις,αλλα δινει 1,61.
Το Ατρομητος-Παοκ για αντερ και Χ το κοβω.Επισης,1.80 δινει το διπλο draw no bet του Παναθηναικου,δεν ειν’κακο.
Μπορεί να το διακόψουμε!
εμενα μου γυαλιζει 1 ημιχρονο 1 γκολ ο ατρομητος με αποδοση στα 2.80…
αφου ξερουμε η παοκαρα στο πρωτο ημιχρονο τα τρωει καλα.
ο απριλης κ οι αρχες μαη για μενα ηταν ενας τεραστιος κουβας… προχτες η ρομα κ χτες η τοτεναμ με εφτασαν να εχω ενα ευρω στο λογαριασμο … το οποιο μαλλον θα ριξω στην αεκ, σκεφτομαι κ τη ρεν… αν ο william hill ειχε περισσοτερες επιλογες για τις εκλογες κ οχι μονο επιλογη πρωτου κομματος κατι θα ειχα παρει γιατι επεσα μεσα σε ολα…
πλακα κανεις στην εκλογες δε γινοτανε αν παιξεις παρολι στοιχημα…αλλα μόνο μονό.
ξερεις τι μπαζα θα εκανα?
τι σας κανει να πιστευετε οτι η σεντ ετιεν θα νικησει?
btw επαιξα ασο λοριαν και οβερ την σεντ ετιεν
επισης το γκολακι του ατρομητου στο 1ο ημιχρονο
Χμ,οτι παιζει με το πτωμα ονοματι μαρσειγ,που εχει και απουσιες,θελει τη νικη για να περασει τη Ρεν αμα δε νικησει τη Μονπελιε,ειναι σε καλη κατασταση τελευταια και σκοραρει πολυ συχνα σου κανει?
εγω βλεπω μια σεντ ετιεν στην εδρα της να μην εχει και τα τρομερα παιχνιδια…ειναι επικινδυνη εντος
Εγω την φοβαμαι την Σεντ Ετιεν μαγκες και δεν το ακουμπαω το παιχνιδι εντωμεταξυ παω να παιξω το διπλο draw no bet του Παναθηναικου και βλεπω 1.57 απο 1.80 που λεγατε πριν!!!Αι στα διαλα δεν παιζω τιποτα
παντα οταν θα παιξω τον παοκ θα γινουν τα απιστευτα…προς την αντιθετη πλευρα που επαιξα φυσικα.
απο ποτε εχει να βαλει τετοιο γκολ ο σαλπι?
Από πότε έχει να παίξει σέντερ φορ?
Εύχομαι η καριόλα η Οσέρ να πέσει σε όσο πιο χαμηλή κατηγορία γίνεται…
0-3 στο 10’ #-o
χθες το βραδυ πηγα ταμειο ξανα με
Παρι 2
Νιουελς 2 και
Ρασινγκ 1
σημερα δεν επαιξα καν
AXAXAXAXAXAXA
sorry
καριολα μαρσειγ ακομη στο μηδεν ειναι
λολ μας γαμησαν καλα οι γαλλιδουλες,ολα αναποδα σημερα.Νταξει μετα απο ενα γαματο σ/κ καπου θα στραβωνε το πραγμα,μικρο το κακο.
κουβαςκουβαςκουβαςκουβας