χαχ εσωσε ολα τα χαμενα η Γουιγκαν στο λαηβ στο 3,30 με γκολ στο 87.
Σε αγαπαω ρε λαηβ.
Εριξα κατι ψιλα στο γκολ-γκολ Λιβερπουλ-Τσελσι σημερα
για πρωταθλημα ειναι?
Ναι.
Τιποτα αξιολογο σημερα,ελαχιστα ματς.Το πολυ να χωθω στο λαηβ στο λιβερπουλ-τσελσι
Για τον αυριανό τελικό είμαι μεταξύ του 2-3 γκολ και του όβερ!Και τα δύο κοντά στο 2.00 πληρώνουν!Μάλλον το πρώτο…και για σκόρερ κλασικά Φαλκάο! 8)
Καλα πηγαμε και σημερα
σημερα βλεπω στον τελικο under και να το παιρνει η Ατλ.Μαδριτης
Εγω φορτωσα το γκολ-γκολ στον τελικο σημερα με αποδοση 1.72.Πιστευω οτι θα σκοραρουν και οι δυο ομαδες.Επισης σκεφτομαι να ριξω και για πρωτο παιχτη που θα σκοραρει Φαλκαο η Γιορεντε.
Εγω θα βαλω μερικα στον Μουνιαϊν παντως για anytime goalscores στο 5 (Γιορεντε θα εβαζα αλλα το 2,50 δε καλυπτει).
Για αποτελεσμα,γενικα σκεφτομαι Χ στην κανονικη διαρκεια,αλλα μου χουν κολλησει και κατι αλλες σκεψεις με ειδικα στοιχηματα.
Η Μπιλμπαο περιμενω να μπει υπερενθουσιασμενη και πωρωμενη για να σκοραρει γρηγορα,ενω η Ατλετικο πιο συγκροτημενη και ισως πιο συντηρητικη.Το θεμα πιστευω ειναι αν θα μπορεσει να καταφερει να βαλει γκολ στο μισαωρο η Μπιλμπαο,εκει μαλλον θα κριθουν πολλα.
Γι αυτο σκεφτομαι να ριξω ειτε οτι θα υπαρξει γενικα γκολ στο 1ο 15λεπτο (3,10 αποδοση) ή οτι θα σκοραρει η Μπιλμπαο στο πρωτο μισαωρο (3,20).Αμα γινει το δευτερο,το ματς μετα γινεται κολαση,καθως η Μπιλμπαο θα εχει ακομα πιο ανεβασμενη ψυχολογια,η Ατλετικο θα αναγκαστει να βγει μπροστα και θα ανοιξει χωρους για Μουνιαιν και Σουσαετα να βγαλουν αντεπιθεσεις.
Αλλα στην περιπτωση που η Μπιλμπαο δεν σκοραρει σε αυτο το διαστημα,εχοντας μπει με τρελη πωρωση και εχοντας καταναλωσει δυναμεις,νομιζω το ματς θα γειρει υπερ της Ατλετικο κυριως λογω εμπειριας των παικτων της,αν και στον παγκο την εμπειρια την εχει η Μπιλμπαο λογω Μπιελσα,σε αυτα τα ματς νομιζω μετραει περισσοτερο η αντιδραση των παικτων.
Οποτε με βλεπω να πηγαινω σε μονα αποδεκτα Μουνιαιν για anytime goalscorer στο 5,Χ στο 3,20 και μετα ειτε να υπαρξει γκολ στο ματς στο πρωτο 15λεπτο στο 3,10 ή να σκοραρει η Μπιλμπαο στο 1ο μισαωρο στο 3,20.
Οκ,το ανελυσα πολυ το πραγμα,το ξερω :Ρ
δεν επαιξα τιποτα τελικα
αυριο βλεπουμε
Βάλαμε τελικά την Bilbao στο να σηκώσει την κούπα με απόδοση 2.00! Και κανα ψιλό στο live!
Τους εχει ξεσκισει το αγχος,δεν παιζουν καθολου συγκεντρωμενα.Το 2ο γκολ ηταν τεραστια βλακεια απο τον Αμορεμπιετα.Τωρα να δουμε αν μπορουν να βγαλουν τα βασκικα αρχιδια τους και να κανουν ακομα μια μαγκια.
μπορω να παιξω λαιβ ανατροπη της μπιλμπαο στη bwin ???
γιατι να μην μπορεις?Στο 26 το βλεπω στη γουιλιαμχιλ,γουαη νοτ ενα 10αρικο λεω γω :!:
αν βαλω 2 γκολ για μπιλμπαο στο 2ο θα ειμαι βλακας?
απο το ποσο και την αποδοση εξαρταται
Πο ρε πούστη κουβά με βλέπω με την Bilbao…
βρηκα το γκολ-γκολ στο 2,10 στο λαηβ και το φορτωσα,αλλα αμα δε σε θελει ρε πουστη.
Τουλαχιστον με νικη Νιου Γιορκ παιρνω την 3αδα απο το δελτιο με Νταμπαρτον,οβερ Μπερμιγχαμ και Χ Ατλετικο
Α ρε Μπιλμπαο μας γαμησες δεν εβαλες ενα γκολ να παμε ταμειο.Μου αρεσει που με το που εβαλε το πρωτο ο Φαλκαο το ειχα σιγουρο οτι θα παω ταμειο [-X