εγω παλι ήθελα να χώσω ήττα ολυμπιακού με +6,5. αλλά είναι λίγο επικίνδυνη ομάδα. να μην πω ασυνάρτητη
εγω βρηκα μια ωραια τριαδα για το σκ
pescara torino 2
brest valenciennes 1
montpellier lille 1
Eνα πολυ σιγουρο σημειο που βλεπω σημερα ειναι Κιριλενκο στο head to head με Μπατιστ…
Thnx machine head!!
Σήμερα δεν έχει πολλά το πρόγραμμα,θα κάνω μόνο ένα μικρό ποντάρισμα σε Λανς,Σεντ Πάτρικς και Εστουδιάντες.
Και το + 7,5 που δινει στον Παναθηναικο νομιζω οτι ειναι μεγαλο χαντικαπ αφου βλεπω να κρινετε στης λεπτομερειες το παιχνιδι
Αντε ρε βαζελαρα γαμα τους.Ηθελα να το φορτωσω το διπλο που ηταν στο 3,50 χτες αλλα γυρισα αργα και ηταν ηδη στο +10 το ματς.Εριξα στο λαηβ νικη ΠΑΟ 1-3 ποντους στο 9,50
3αδα με τα γαλλικά
αμιαν - ρεμς 2
μπαστια - ναντ 1
λαβαλ - χαβρη 2
A,επισης θα στηριξω και Στηβενεητζ σιγουρα,ισως και Χαβρη.Η Σεφιλντ Γιουναητεντ μετα το σκηνικο με τον πρωτο σκορερ της Εβανς (φυλακη για βιασμο) ειναι χαωμενη,και η Στηβενεητζ θα τα δωσει ολα,αξιζει το 2,50 πιστευω.
Ελα ρε Μητσαρα ρε μην μπερδευεσαι μονος σου…
Ταμειο αλλα κλοπη χωρις αναισθητικο!!!
κι εγω διπλο επαιξα τον ΠΑΟ
μαζι με
Κλερμον 2
Σενταν 1
Μπουρδελακι το προγραμμα,πολλα οτι να ναι πρωταθληματα.
σασσουολο,αλμερια,βαρεζε,θελτα ξεχωριζω,σχετικα χαμηλες αποδοσεις βεβαια (1,70 - 2.20) , αλλα που να ρισκαρεις με β’ ισπανιας και β’ ιταλιας.
Σημερα δεν παιζω τιποτα.Θα επανελθω αυριο που εχει πολυ ψωμι
Ταμείο χθες για σήμερα φορτώσαμε στο goal της μπορούσια με την μπάγερν, στο διπλό της Λακορούνια και στον άσσο της Χιρόνα.
*Με τρώει ο κώλος μου για το διπλό της Γαλατα με τη Φενερ…:-k
σασσουολο δεν θα το λεγα τοσο γιατι και η λιβορνο θελει οπωςδηποτε τη νικη για να μη μπλεξει
εγω ρισκαρα βεβαια β ιταλια με το διπλο της τοριναρας μου με τη πεσκαρα που χε 2.90
και το παιξα με δυο αυριανα γαλλικα (μπρεστ βαλενσιεν ασσο και μονπελιε λιλ ασσο)
ε η σασουολο ειναι πολυ καλυτερη ομαδα και κυνηγαει πρωτη θεση,οποτε καιγεται κι αυτη.Η λιβορνο ειναι ακομα ψιλοχαμενη.Γι αυτο το βαλα.
0-0 το ημιχρονο παντως,ενω χανει η σαμπντορια απο την σταμπια,παιζοντας αρκετα καλυτερα,τυχερη η γιουβε μεχρι στιγμης.8,50 το διπλο για οποιο γουσταρει,εγω το παιξα στο 6,50 καπου στο 30.
1-2 η σαμπντορια
η αλμερια χανει εντος απ τη μπαρτσα μπε
Μεγαλη ανατροπαρα Σαμπντορια και με 10 παικτες.Ελπιζω να το εβαλε και καποιος αλλος,στο 8,50 καρααξιζε.
Αλλα μας εκαψε η Σασουολο την 4αδα.
Δεν γινονται αυτα,παω να βαλω 3 ευρω στο λαηβ σε αποδοση 41 την ανατροπη της Κιλμαρνοκ στο 84 για χαβαλε,και ενω κανει την επεξεργασια για 5 δευτερολεπτα η γουιλιαμχιλ η κιλμαρνοκ ισοφαριζει και μου το αρνειται.Και στο 90 κανει το 1-2.
ΓΑΜΩ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ.
βρωμιαρα πεσκαρα