Το Φενερ - Γαλατα θα το παίξω και εγώ, αλλά θα το παίξω άσσο (Φενερ) στα 2,10 στην interwetten.
Και θα παίζω και τον τελικό στη Γερμανία για τη Μπάγιερ στα 2,60.
Καλή επιτυχία σε όλους!
Το Φενερ - Γαλατα θα το παίξω και εγώ, αλλά θα το παίξω άσσο (Φενερ) στα 2,10 στην interwetten.
Και θα παίζω και τον τελικό στη Γερμανία για τη Μπάγιερ στα 2,60.
Καλή επιτυχία σε όλους!
επαιξα
Εσκισεχιρ 2
Μολντε 2
Χονκα 2
πηγα κοιμηθηκα και τωρα ειδα οτι τα επιασα ολα
Κοιμησου και η τυχη σου δουλευει!!!
αρε τορο σημερα βρηες να μη παιξεις καλα
το εχω πάθει με ρεαλ-μιλαν. μεγάλο σοκ :?
Λοιπον 2 γερα πονταρισματα για σημερα.Ασσο Παναθηναικο με τον Παοκ με αποδοση 2.05 και Ολυμπιακο στο μπασκετ με χαντικαπ + 8 ποντους με αποδοση 1.90
Πηρα κατι ψιλα εχθες με οver μπαρτσα,over ολανενσε,χιουστον,λα κορουνια και g/g στο τελος τζουργκαρντεν,
Σημερα μια τετραδα που βλεπω πολυ:Φιορεντινα,Αρσεναλ,Μπορντο,Ραπιντ
Λοιπον μεγαλα δωρα σημερα απο τους μπουκς το οβερ της Παρι με τη Ρεν στο 1,75 και το γκολ-γκολ της Μονπελιε με τη Λιλ στο 1,70.Δεν νομιζω να σπασουνε αυτα τα 2.
Οι ασοι της Νις και της Φιτεσσε επισης ειναι αρκετα καλα σημεια,και γουσταρω και το διπλο της Νιουκαστλ στο 3,40.
Μπορντό 1 , Λάτσιο όβερ τα βασικά μου πονταρίσματα για σήμερα και από εκεί και πέρα θα ρισκάρω με τον άσσο του βάζελου!Έχω κάνει και ένα φαν μπετ στο υψηλό Χ της Σαραγόσα που υπό προυποθέσεις της δίνει την σωτηρία!
εγω σημερα θα παιξω 4αδα
Κοπενχαγη 2
Παρι 1
Μπορντο 1
Αρσεναλ 2
και μαρεσουν ακομα τα
Σαλτμπουργκ 2
Μπολτον 2
Νεα Υορκη over
Βαγιεκανο 1
Σεντ Ετιεν 2
και καπως θα τα συνδυασω :-k
με εφαγε η Κοπενχαγη σε 2 δελτια και στο ενα ηταν το μονο που εχασα
δεν επαιξα για το βραδυ αλλο
εμενα μου καψε καλη 2αδα η κωλοκοπεγχαγη,την εβαλα στο λαηβ μαζι με το 1 ημιχρονο/1 τελικο της σιτυ καπου στο 30 που το δινε 2,50.Και την εβαλα στο 1,65 επειδη την ειχα στανταρ να μου ανεβασει την αποδοση.Αχρηστοι.
Παμε στα γαλλικα τωρα να κλεισουμε 2 ανοιχτες δελτιαρες.
τελευταια η Κοπενχαγη παει χαλια
αν κερδισει η Νορτσελαντ αυριο πεφτει απο την κορυφη
στα γαλλικα προβλεπω μαχες και παιζονται ολα ακομα
Ευχαριστω γουιλιαμχιλ για το 4,50 που εδινες το οβερ Παρι-Ρεν στο ημιχρονο.Το βγαλε μονος του ο Νενε σε 20 λεπτα.
Βγηκε και η λαηβ δυαδα Οσασουνα-Σαραγοσα,αντε να βγει και η Μπορντω και το γκολ-γκολ Μονπελιε-Λιλ να τρελαθουμε.
8)8)8) Καλα φραγκακια σημερα!!!
Πφ χαρηκα για τη Μονπελιε απο τη μια,αλλα μωρη Λιλ 19 ματς συνεχομενα σκοραρεις,σημερα βρηκες να μην το κανεις?
Δεν το χανει το πρωταθλημα η Μονπελιε παντως,η Οσερ σημερα εχασε και επεσε,η Μονπελιε θελει εστω ενα βαθμο στην Οσερ για να το σηκωσει.
Τρίτη συνεχόμενη μέρα ταμείο με τις νίκες της μονπελιέ, βαγιεκάνο, ρόμα και οσασούνα! Στα συν η κωλόφαρδη στιγμή της Σίτυ! Μετά την ισοφάριση έδινε για νίκη της Σίτυ η σπορτινγκμπετ απόδοση 4 και βάλαμε 10 ευρά και τσίμπησα άλλα 40! Δώρο τελείως καθώς με το που μου το δέχτηκε μπήκε το γκολ! Όσα είχα στον λογαριασμό μου έπρεπε να είχα βάλει!!
σημερα
Νορτζελαντ 1
Σεφιλντ Γιουν 1
Καλσρουη 1
Πολυ επιφοβο το ματς της Νορντζελαντ,με τα κουφα που γινονται τελευταια στην Δανια ειδικα,δεν αξιζει το 1,55.Και την Σεφιλντ τη φοβαμαι πολυ χωρις Εβανς,ενω η Στηβενεητζ θα τα δωσει ολα μετα το 0-0 στο πρωτο ματς για να σκοραρει.Μακαρι να σου βγουν,αλλα πολυ μικρες οι αποδοσεις για το ρισκο που εμπεριεχουν νομιζω.
Εγω θα παιξω πολυ χαλαρα το διπλο της Μονς με το γκολ-γκολ στο Γκετεμποργκ-Μαλμο.
λιγα λεφτα θα το παιξω ετσι κι αλλιως.
Η Νορτζελαντ εχει ευκαιρια σημερα αν νικησει να παει πρωτη,
για τις υπολοιπες ρισκαρω.
Αφου τα κονομησα χθες σημερα λεω να παρω ρεπο