Στοιχημα

Εμ δεν βγηκε η Νορντζελαντ τελικα.Ειναι βλαμμενοι εκει στη Δανια ρε,λες και δε θελουν να παρουν πρωταθλημα.

Επισης,εχουμε εκτακτο δελτιο,η τελευταια και χωρις κανενα στοχο Αλμπινολεφε εκανε το 1-0 με την 3η Βερονα που με νικη πιανει την Τορινο στη 2η θεση και παει στο -1 απο την πρωτη Πεσκαρα.
Χωθειτε.1.25 το διπλο πριν ξεκινησει το ματς,2.10 τωρα η ανατροπη.

Μας χάλασε την 2αδα η καρλσρουη. Ευτυχώς το φόρτωμα 20 ευρώ στην σέφιλντ στο 80’ με απόδοση 4.00 μου βγήκε σε καλό οπότε και βγάλαμε τα σπασμένα και κονομήσαμε! :wink::D:D:D:D

*Μόλις και επίσημα έληξε!!! :D:D:D

Απιστευτα πραγματα,η Βερονα εχασε τα αχαστα,ειδικα στο τελευταιο 5λεπτο,2 δοκαρια στο 93 και στο 94,πεναλτυ που δεν της δοθηκε στο 93,ελεος γαμωτο.

Hell Commander φτου μην σε ματιασουμε!!!
εχεις κανει σερι
δεν επαιξα τελικα εχθες(ευτυχως)

ουτε σημερα θα παιξω
δεν ειναι καλα τα παιχνιδια
Αυριο εχει αρκετα για καλο πονταρισμα

Όβερ την Χέρτα για σήμερα…

Συμφωνω,οπως και την Χαντερσφιλντ.Η Χερτα βασικα παιζει να φαει και πολλα επειδη θα αναγκαστει να ανοιχτει για να σκοραρει,και με την αμυνα νηπιαγωγειου που εχει,κλαφ’τα.
Επισης,το διπλο της Θελτα ειναι αρκετα στανταρακι,αν και χαμηλο,1,61.

Θα παίξω Θέλτα,Τορίνο και θα εμπιστευτώ την Φορτούνα για να ντουμπλάρει τις νικες παρ’ότι ευνοείται και στην ισοπαλία,η Χέρτα δεν μου λέει τίποτα αγωνιστικά.

εγω σκεφτομουν τορο, φορτουνα,χαντερσφηλντ που εχετε πει

επισης ενα σημειο λιγο ρισκο αλλα προσδοφορο ειναι ο ασος της πεσκαρα με λιβορνο
ειχε σταματησει 0/2 στο 35 αλλα με αλλα 55 λεπτα και τη πεσκαρα να οργιαζει και να βρισκεται σε τρομερη φορμα και αν νικησει να παιρνει κατευθειαν ανοδο το 3,25 λεει πολλα:p

machihead μακάρι να συνεχιστεί και να γίνει σε όλους τους τζογαδόρους!! :D:D:D
Για σήμερα βάλαμε μια 3αδα με το διπλό της Θέλτα,τον άσσο της Τορίνο και το g/g της χέρτα με την φορτουνα! Και άμα προκύψει τίποτα καλό στο live!

Εριξα κατι ψιλα στο γκολ-γκολ Φορτουνα-Χερτα :slight_smile:

ετσι τα βλεπω κι εγω αυτα!!!

Η γουιλιαμχιλλ δεν μου εμφανιζει καν το Πεσκαρα-Λιβορνο,και ηθελα να το βαλω οβερ 3,5 γμτ.
Τον ασο της Τορινο γιατι με τοση σιγουρια ρε παιδια?Νταξει μπορει να μας εκαψε η Σασουολο την Κυριακη,αλλα δεν ειναι και κανενα αδιαφορο πτωμα.

και διεκδικει και αυτη απευθειας ανοδο αλλα θεωρω την Τορινο καλυτερη ομαδα.
Παντως δεν θα παιξω σημερα.Τη γνωμη μου λεω και δεν θελω να καψω κανεναν.

Μέχρι τώρα η Τορίνο πολύ καλύτερη… Το σκέφτομαι να την βάλω στο live για άσσο ημιχρόνου…
*Δοκάρι μόλις!
**Την έβαλα με απόδοση 3.5…!
*** 1-0!

Μολις ξυπνησα και ειδα οτι ειναι 2-2 στα χασομερια αρα γραψαμε αλλο ενα ταμειακι σημερα 8)

5η μέρα σερί ταμείο…! :D:D:D

λολ στο 93 βγηκε το οβερ στη Χαντερσφιλντ,μας εβγαλαν την ψυχη.Καλουτσικη τριαδουλα σημερα,μουφα οι αποδοσεις βεβαια,αλλα νταξει.

Ρε σεις τι εγινε με Θελτα?Το ειδα 0-3 καπου στο 65 και δεν ξανακοιταξα τι παιζει,και τωρα η williamhill μου λεει void στο ματς και το πιανει μοναδα.
Διακοπηκε ρε?

Πέσανε τα φώτα…συνεχίζονται τώρα τα τελευταία λεπτά!

για σημερα
ΠΑΟ 2
Φενερ 2
Βασιλεια 2

τα αλλα τα βλεπω δυσκολα