Εμ δεν βγηκε η Νορντζελαντ τελικα.Ειναι βλαμμενοι εκει στη Δανια ρε,λες και δε θελουν να παρουν πρωταθλημα.
Επισης,εχουμε εκτακτο δελτιο,η τελευταια και χωρις κανενα στοχο Αλμπινολεφε εκανε το 1-0 με την 3η Βερονα που με νικη πιανει την Τορινο στη 2η θεση και παει στο -1 απο την πρωτη Πεσκαρα.
Χωθειτε.1.25 το διπλο πριν ξεκινησει το ματς,2.10 τωρα η ανατροπη.
Μας χάλασε την 2αδα η καρλσρουη. Ευτυχώς το φόρτωμα 20 ευρώ στην σέφιλντ στο 80’ με απόδοση 4.00 μου βγήκε σε καλό οπότε και βγάλαμε τα σπασμένα και κονομήσαμε! :D:D:D:D
Συμφωνω,οπως και την Χαντερσφιλντ.Η Χερτα βασικα παιζει να φαει και πολλα επειδη θα αναγκαστει να ανοιχτει για να σκοραρει,και με την αμυνα νηπιαγωγειου που εχει,κλαφ’τα.
Επισης,το διπλο της Θελτα ειναι αρκετα στανταρακι,αν και χαμηλο,1,61.
Θα παίξω Θέλτα,Τορίνο και θα εμπιστευτώ την Φορτούνα για να ντουμπλάρει τις νικες παρ’ότι ευνοείται και στην ισοπαλία,η Χέρτα δεν μου λέει τίποτα αγωνιστικά.
εγω σκεφτομουν τορο, φορτουνα,χαντερσφηλντ που εχετε πει
επισης ενα σημειο λιγο ρισκο αλλα προσδοφορο ειναι ο ασος της πεσκαρα με λιβορνο
ειχε σταματησει 0/2 στο 35 αλλα με αλλα 55 λεπτα και τη πεσκαρα να οργιαζει και να βρισκεται σε τρομερη φορμα και αν νικησει να παιρνει κατευθειαν ανοδο το 3,25 λεει πολλα:p
machihead μακάρι να συνεχιστεί και να γίνει σε όλους τους τζογαδόρους!! :D:D:D
Για σήμερα βάλαμε μια 3αδα με το διπλό της Θέλτα,τον άσσο της Τορίνο και το g/g της χέρτα με την φορτουνα! Και άμα προκύψει τίποτα καλό στο live!
Η γουιλιαμχιλλ δεν μου εμφανιζει καν το Πεσκαρα-Λιβορνο,και ηθελα να το βαλω οβερ 3,5 γμτ.
Τον ασο της Τορινο γιατι με τοση σιγουρια ρε παιδια?Νταξει μπορει να μας εκαψε η Σασουολο την Κυριακη,αλλα δεν ειναι και κανενα αδιαφορο πτωμα.
Ρε σεις τι εγινε με Θελτα?Το ειδα 0-3 καπου στο 65 και δεν ξανακοιταξα τι παιζει,και τωρα η williamhill μου λεει void στο ματς και το πιανει μοναδα.
Διακοπηκε ρε?