Μία 4αδα με τις νίκες των Montpellier, Brest, Paris Saint Germain και Sochaux! Και άμα κάτσει κάτι καλό στο live!
Κάποιες επιλογές για σήμερα…Μπορντό 2 , Χάκεν όβερ , Μιάλμπι 1 , Πεσκάρα 2 (αυτό αναλόγως τι θα κάνει η Πάντοβα που ξεκινάει σε λίγο).Στα Ελληνικά βλέπω όβερ στην Τούμπα και Χ στο Οάκα!Ο τελικός στην Ιταλία είναι πιο δύσκολος απ’ όσο δείχνουν οι αποδόσεις…εκτιμώ πάντως ότι θα γίνει ανοιχτό παιχνίδι οπότε σκέφτομαι το οβεράκι!
Φόρτωμα της Γάνδης για νικήτρια του πρώτου ημιχρόνου! 6 λεπτά χωρίς καθυστερήσεις μένουν… Για να δούμε…:-k
Δεν μας έκατσε αν και η Γάνδη έκανε πολλές ευκαιρίες…
Για σημερα επαιξα κατι ψιλα στο under Παο-Αεκ
3αδα τελευταίας στιγμής η οποία πάει τώρα αρκετά καλά.
λουτον - γιορκ ΗμΧ
σαλτσμπουρκγ - ριντ 1
σιλκεμποργκ - σοντερισκε 1
Τα @@ μας πήραμε εξαιτίας της καριόλας της σιλκεμποργκ! :(:(
Περιμένουμε την γαλλική 4αδα να μας σώσει…
μας χαλασε η Κοπενχαγη ενα σουπερ δελτιο :evil:
περιμενω
Μολντε 2
Παρι 2
Σπορτινγκ 1
Ρεν 1
Χάσαμε τα κέρατα μας στο λαιβ και σε κάτι άλλα ματς και ξενέρωσα τόσο πολύ που δεν ασχολήθηκα καν με την τετράδα που είχα ρίξει… Και ανοίγω τώρα sportingbet και βλέπω να έχει κερδίσει η 4αδα!!! :D:D:D:D:D:D:D:D ΥΠΕΡ ΤΑΜΕΙΟ!!!
Καλα πηγαμε και χθες Για σημερα επαιξα Παναθηναικο με χαντικαπ +3 ποντους
χθες πηγα ταμειο με
την 3αδα
Παρι 2
Ρεν 1
Σοσο 1
η παρι με τρομαξε οταν εχανε
σημερα δεν εχει τιποτα και επαιξα μονο μπασκετ
νικες
Νανσι με πλεονεκτημα 4,5
Μπαμπεργκ με μειονεκτημα 7,5
Μιλανο με μεινοκτημα 5,5
Βαλενθια με μεινεκτημα 8,5
Χθες κουβα με τον Παναθηναικο σημερα λεω να μην ασχοληθω καθολου
επιασα τα 2 πρωτα
οι αλλες το παλευουν,ειναι νωρις ακομα
Για σήμερα μία 2αδα με τις νίκες των Μποκα και Κορινθιανς και μία 3αδα με τις νίκες των Μιονταλεν, Στρομσγκοντσετ και Λουκέρνη(Χ2 διπλή ευκαιρία).
Επανερχομαι μετα απο την απουσια μου.Με πληρωσαν καλα οι Σκανδιναβοι την Δευτερα με 4αδα Osters,Elfsborg,Μιλικοσκι και γκολ-γκολ Λαντσκρονα-Χαμαρμπι,και θα τους εμπιστευτουμε και σημερα.
Ασος Σοντερισκε,γκολ-γκολ Σονγκνταλ,Χ Συριανσκα και ασος Στρομσγκοντσετ η 4αδα.
…Ελβετία απόψε και βλέπουμε:):!:
Καηκε η 4αδα αλλα το λαηβ με ασο Αλκορκον στο 3,και λαηβ δυαδα Στρομσγκοσντετ με Νορτνζελαντ πληρωσε μια χαρα.
Εφαγε γκολ και η Κορουνια απο την ταγαρονα,2,40 το διπλο για οποιον ψηνεται.
ΝΑΙ ΡΕ ΚΟΡΟΥΝΙΑ ΓΑΜΩ.
Πω ρε πουστη μου βγαλε την ψυχη κανονικα,εβαλε το 1-2 στην τελευταια φαση στο 95 και αφου ειχε χασει τα κερατα της.
Έπιασε η 3αδα που είχα γράψει παραπάνω αλλά για κάποιο λόγο η sportingbet δεν μου έχει βάλει τα φράγκα και στο ιστορικό στοιχημάτων δεν μου έχει βάλει κερδισμένο το Mjondalen - Baerum…:-k:-k:-k
Ελπίζουμε και στην νίκη της Corinthians και της Boca παρόλο που αυτή τη στιγμή χάνει 1-0…