Στοιχημα

τι μπαζο αυτο το Λος Αντζελες?
πολυ χαλια παιζει φετος

Εριξα κατι ψιλα στον Παναθηναικο με χαντικαπ -6,5 ποντους

Για σήμερα 4αδα με:

λαχτι - μιλικοσκι [B]2[/B]
μολντε- τρομσο [B]1[/B]
λιλεστρομ - ααλεσουντ [B]1[/B]
αικ στοκχολμης - γκαις [B]1[/B]

MyPa σκεφτομουν κι εγω,αλλα την αφηνα για το λαηβ και δεν βρισκω λινκ να τη δω γαμωτο.
Στα σημεια σου συμφωνω εκτος της λιλεστρομ,καλυτερα να εβαζες Χονκα στη θεση της,πολυ αναξιοπιστη φετος.

…απλά τον ήπιαμε:):!:

Η μιλικοσκι μας γάμησε… Τουλάχιστον να πιάσουμε τα άλλα 3…

Γαμιωντας πηγαμε και σημερα,αγαπαω Σκανδιναβια.

Μονο η Μαλμο μας τα χαλασε,αλλα βγηκε η 3αδα απο το 3/4 Μαλμο,Μολντε,Χονκα και Ελφσμποργκ,στο λαηβ μεγαλο φορτωμα στην ΑΙΚ στο 2,50 και το βαλε στην τελευταια φαση,και μια λαηβ 3αδα με Μολντε,ΑΙΚ και Χαλμσταντ,περιμενω Χαλμσταντ που ειναι 2-0 να ληξει και πανηγυριζω τρελο ταμειο.

Κουβα και σημερα :frowning:

[B][U]ΚΟΥΒΑΣ ΚΟΥΒΑΣ ΚΟΥΒΑΣ ΚΟΥΒΑΣ ΚΟΥΒΑΣ!
[/U][/B]Ελπίζουμε σε μία μεταμεσονύχτια 3αδα με την πρόκριση της Σαντος και τις νίκες των Γρεμιο και Ουνιβερσιτατ για να βγάλουμε τα σπασμένα και να πάρουμε και τίποτα…

απεχω τελευταια
δεν υπαρχουν καλα παιχνιδια αυτες τις μερες
δυσκολα και τα σημερινα

απο δω και περα και μεχρι το γιουρο μας βλεπω πολυ χαλαρους,νομιζω και τα σκανδιναβικα πρωταθληματα σταματανε τωρα

ποσες πιθανοτητες υπαρχουν να παει Χ ο σημερινος τελικος στην κανονικη διαρκεια?

edit ειναι διπλοι αγωνες ο τελικος κυπελλου Ισπανιας?

Οχι ενα παιχνιδι ειναι.Ουτε εγω θα παιξω τιποτα σημερα αφου στον τελικο οι αποδοσεις ειναι για κλαματα

το σκεφτομουν μηπως παει παραταση
το Χ δινει 5 αποδοση

Αν ειναι να παιξεις μονο κοντρα την Μπαρτσελονα αξιζει αλλα απο την αλλη νομιζω οτι θα το παρει το κυπελλο αφου ειναι το μονο που της απεμεινε για φετος.Τωρα αν θα το παρει στην παραταση η στην κανονικη διαρκεια δεν το ξερω

δεν ειπα οτι δεν θα το παρει :wink:

Για μενα μην παιξεις τιποτα σημερα.Εγω ηθελα να το παιξω over αλλα με 1.47 δεν το ακουμπαω καν :slight_smile:

ρισκο ειναι και δεν περισσευουν λεφτα για να ρισκαρω
ενα σκεπτικο ειχα

αυριο θα παιξω και βλεπω καποια φιλικα που μπορει να ερθουν

Γερμανια 2
Αγγλια 2
Ελλαδα 1

ο τελικος αξιζει μονο να παιξεις Μπιλμπαο στην αρχη του ματς και αμα σκοραρει πρωτη η Μπιλμπαο να κανεις cash out κατευθειαν (φυσικα με την προϋποθεση οτι παιζεις ονλαην και σε εταιρεια που επιτρεπει cash out).Εγω παντως δε θα ειμαι σπιτι το βραδυ,αρα δεν το κανω.

5 παιχνίδια με σύστημα σήμερα! Άντε μπας και βγούμε απτον 2ήμερο κουβά!

Osters v Varbergs [B]Χ2(διπλή ευκαιρία)[/B]
Juve Stabia v Sassuolo [B]2[/B]
Belgrano v Racing Club [B]1[/B]
Barcelona B v Las Palmas [B]Over 2.5[/B]
Flamengo v Internacional [B]1[/B]