3αδα με N/G της γερμανίας, όβερ της γαλλίας και νίκη του μεξικού! καλά πάει μέχρι τώρα!
πολλα ρεπο!!!
δεν θυμαμαι ποτε επαιξα τελευταια φορα :-k
θα δω τι εχει αυτο το Σ-Κ.
Βερόνα 1…για να μην σκουριάσουμε μέχρι την Παρασκευή!
Πιστη στην ομαδα.Διπλο Παναθηναικο με χαντικαπ + 5,5 ποντους
κι εγω
Παναθα διπλο
Λοιπον ξεκιναω δυναμικα με euro και φορτωσα απο σημερα τον ασσο της Ρωσιας με αποδοση 2.10.Με την ομαδα που εχει πιστευω οτι αξιζει γι αυτο χωθειτε πριν το ριξουνε
πιστευω οτι οι Ρωσοι θα βγουν πρωτοι στον ομιλο μας
ποσο δινει αυτο?
Εγω την επαιξα την Ρωσια με 2.10 αποδοση και τωρα που εριξα μια ματια στο ιντερνετ την εχουν ανεβασει στο 2.20 8O
πολυ καλη αποδοση
ο ΟΠΑΠ ποσο θα την δινει αυριο δεν ξερω
Δυαράκι αλλά προσωπικά δεν τους εμπιστεύομαι τους Ρώσους…για να μην σου πω ότι κρυφοκοιτάω προς Τσεχία!
Εγω αντιθετα πιστευω οτι εχουν παρα πολυ καλη ομαδα και θα τους παρουν ευκολα τους Τσεχους και σε αυτες της αποδοσεις αξιζει να παιχτει
κι εγω δεν την υπολογιζω πολυ την Τσεχια
πιστευω και εμεις να τους κερδισουμε η να τους παρουμε την ισοπαλια
ελα ελα ξεκιναει το καλο
Νομιζω οτι τα εναρκτηρια ματς του Euro ειναι παντα αρκετα ζορικα στις προβλεψεις.Ψηνομαι για δυαδα Χ στα σημερινα με χαλαρο πονταρισμα.
Το καλο παιχνιδι θα γινει στο λαηβ ομως.Αμα τους κρατησουμε στο 0-0 μεχρι το 60,μετα ανετα ριχνω στο λαηβ διπλο Ελλαδα.
Και σε ενα γενικο μπετ,ο Ιμπραιμοβιτς δινει 3,50 για πρωτος σκορερ της Σουηδιας.Εχει φυγει φορτωμα ηδη.
Κατι αλλο,οι Πολωνοι τις τελευταιες μερες κανουν δηλωσεις σε φαση “Θα δειξουμε τι εχουμε στα παντελονια μας” και “Η νικη ειναι δικη μας” και γενικα προσπαθουν να δυναμιτισουν το κλιμα,μαλλον για να υπαρχει περισσοτερη πωρωση στους οπαδους τους στο γηπεδο.
Θεωρω παρα πολυ θετικο για μας να μπουν σιγουροι για τη νικη και να μας υποτιμησουν παντως.Ανεκαθεν λειτουργουσε υπερ μας αυτο.
1-1 παίζουμε σήμερα την Ελλαδάρα.
Και νικητή διοργάνωσης έχουμε βάλει κάμποσα λεφτά στη Γαλλία πριν πέσει στο 10.
πυραμίδα των χ παίδες. σίγουρα κέρδη. ΣΙΓΟΥΡΑ.
ελα μωρε τερμα αδερφιστικο παιχνιδι η πυραμιδα των Χ.Στην τυχη ολα.
συμφωνώ ότι δεν εμπεριέχει τιμή, έχει αποτελέσματα όμως. το μόνο που έχεις να κάνεις είναι stick to the plan και 100% θα πάρεις τα λεφτά σου 3πλάσια πίσω.
τι είναι αυτό ρε παιδιά??