παίζεις όλα τα παιχνίδια χ. όποτε χάνεις παίζεις το επόμενο παιχνίδι τα διπλάσια φράγκα. πχ ρίχνεις 10 ευρώ στο χ της ελλάδας. αν χάσεις παίζεις 20 στο ρωσσία-τσεχία. αν το χάσεις παίζεις 40 στο επόμενο κοκ.
αααα. ναι. υπάρχει και ενα αλλο με άσπρο μαύρο σε καζίνο με την ίδια λογική για μικρο σταθερό κέρδος
Η πυραμιδα πρωτον θελει να διαθεσεις μεγαλο αρχικο κεφαλαιο για να μπορεις να παιζεις.Εμπεριεχει ρισκο,αλλα ναι συνηθως παιρνεις τουλαχιστον 2 φορες τα λεφτα σου πισω.
Απλα δεν ειναι καθολου του στυλ μου,το θεωρω εντελως στην τυχη,χανεις τη μιση απολαυση :Ρ
Ναι φυσικα.
Στοιχηματικα παντως θα επαιζα σιγουρα Χ ημιχρονο και ισως 1 τελικο.Θεωρω πως οι Πολωνοι μπορουν να εκμεταλλευτουν την εδρα και να παρουν εστω και δυσκολα τη νικη.Ειμαστε θεωριτικα ο πιο ευκολος αντιπαλος για αυτους οποτε θα πανε να χτυπησουν το ματς.Βεβαια εχουμε δειξει πως δεν ‘‘πεθαινουμε’’ ευκολα συν οτι θα εχουν τρελο αγχος αφου παιζουν το 1ο ματς της διοργανωσης ως οικοδεσποτες.
Λεβαντόφσκι για σκόρερ και 2-3 γκολ στο Ρωσία-Τσεχία!!!
Συμφωνώ με Therion για το παιχνιδάκι με τα Χ…ο σωστός παίχτης του στοιχήματος γουστάρει πρόβλεψη! 8)
Καλη αρχη να εχουμε ολοι σημερα μαγκες!!!Ελα ρε Ρωσια καθαρισε το ματσακι γιατι εχω παιξει της καλτσες μου πανω σου
Παιδια μην ξεχνατε και οτι οι Πολωνοι δεν εχουν παιξει επισημο ματς 2 χρονια τωρα ε.Τα φιλικα δεν μου λενε τιποτα.Οι παιχτες που παιζουν σημερα ΔΕΝ εχουν παιξει ποτε μαζι σε επισημο ματς.Επομενως η Πολωνια βασιζεται ξεκαθαρα σε ατομικες εμφανισεις.Ολη η ομαδα εξαρταται απο το να παιξουν καλα Ομπρανιακ,Μπλαστσικοφσκι και ειδικα ο Λεβαντοφσκι.Βεβαια θεωρω οτι θα υπαρχει το παραδοσιακο σπρωξιμο υπερ του διοργανωτη,αλλα και παλι,η Πολωνια ειναι μερικες πολυ καλες μοναδες,αλλα ΟΧΙ ομαδα.
Εμεις απο την αλλη,οσο και αν δεν μ’αρεσει ο τροπος που παιζουμε (αν και καταλαβαινω οτι οι δυνατοτητες μας δεν μας επιτρεπουν να παιξουμε αλλιως),δεν εχουμε χασει επισημο ματς με τον Σαντος,και εχουμε μονο μια ηττα σε φιλικο με τη Ρουμανια στα τελευταια 21 μας παιχνιδια.
Παρ’ολα αυτα τα δεδομενα,καραγουσταρω που συνεχιζουν να μας υποτιμανε.
Γιατί εμείς είμαστε ομάδα ρε συ Therion?Μην δουλευόμαστε μεταξύ μας τώρα…
Το φαβοριτιλίκι της Πολωνίας οφείλεται αποκλειστικά στον παράγοντα έδρα και στην πιθανή εύνοια του γηπεδούχου που αναφέρεις κι εσύ!Αν το αντίστοιχο παιχνίδι γινότανε στην Ελλάδα ο άσσος δεν θα έδινε πάνω από 1.80!!!
Αααα και επεδή το ξέχασα έχουμε και Τζόκοβιτς σήμερα!
Οχι ρε δεν μας θεωρω σοβαρη ομαδα συνολικα,αν ειναι δυνατον,οπως ειπα εξαλλου δεν μου αρεσει η Ελλαδα ως ομαδα,αλλα αμυντικα τουλαχιστον ειμαστε παρα πολυ δεμενοι και εχουμε παρα πολυ καλους αμυντικους.Οργανωτικα και ειδικα στο να δημιουργουμε φασεις ειμαστε ασ’τα να πανε,θεωρω οτι η βασικη μας τακτικη για να σκοραρουμε θα ειναι απο στημενα.
Μαλλον γι αυτο παιζει βασικος ο Καραγκουναρος,βουτιες,φαουλ και γιομες και αγιος ο θεος. :Ρ
Επισης,εχουμε νεους πωλ χταποδες,τωρα ειναι ελεφαντας και φωκια,και μας βγαλαν οτι θα χασουμε.Ρουφιανοι.
http://www.axortagos.gr/ellada-ittithei-apo-tin-polonia-vinteo.html
Tην εριξα εγω την εθνικη στο 4.20 παντως.Value ειναι
Χ
Πρωτο ημιχρονο δεν υπηρχαμε,και στο 2ο με εισοδο Σαλπι και Φορτουνη γιναμε αλλη ομαδα.Απλα θεωρω οτι επρεπε να βγει ο ΑΧΡΗΣΤΟΣ ο Σαμαρας και οχι ο Γκεκας οταν μπηκε ο Φορτουνης.Τελοσπαντων,τουλαχιστον επιασα το Χ.
Εντωμεταξυ παραλιγο να φαω μεγαλη νιλα,βλεπω στο 47 καπου να δινει η unibet το να νικαει η Ελλαδα στο 70ο λεπτο 75 αποδοση.Λεω για χαβαλε βαλε κανα 5αρακι.Μολις παω να βαλω το ποσο,βαζει το γκολ ο Σαλπι και παει στο 15 και λεω γαμα το δεν αξιζει.Και μετα παιρνουμε το πεναλτυ στο 68 και χτυπαω το κεφαλι μου.Τουλαχιστον το οτι το χασε ο τσομπανης με παρηγορησε λιγο :Ρ
δεν ανοίγεις καμιά τηλεφωνική γραμμή να χεστείς στο τάλαρο?
για μετα βλεπω νικη Ρωσιας και under
δεν επαιξα γιατι τωρα ξυπνησα
χαχαχ Χορταρεας φαση ε?
Ελα να δουμε τωρα το αλλο,το χω στη δυαδα Χ με Ελλαδα,αλλα το θεωρω και παρα πολυ πιθανο γκολ-γκολ και οβερ.Αν και το οτι ξεκιναει ο Μπαρος κορυφη (ειχε ενα τραβηγμα τις τελευταιες μερες αλλα θα παιξει) που δεν ειναι και πολυ παραγωγικος (8 γκολ συνολο φετος,σε 28 ματς με Γαλατα) με ανησυχει λιγο.
ε περίπου. βαλε ενα το κίτρινο ψάρι σαν και καλά ψαγμένο όνομα και δώσε 2 σίγουρα σημεία την ημέρα
Θα πρεπει να βρω και απο που προμηθευεται τα πουκαμισακια του ομως.
2,95 δινει το οβερ 2,5 η unibet ρε,τι διαολο.Μπηκαν και δυνατα οι Τσεχοι,μια χαρα.Το φορτωσα.
Τα ελεγα εγω για τους ρωσους.2-0 στο 24 και λογικα παω τρελο ταμειο!!!
I am here: http://tapatalk.com/map.php?tksjf1
Sent from my iPhone using Tapatalk
Σοβαρα τωρα,τι δωρακι ηταν αυτο ρε γιουνιμπετ.Στο 4ο λεπτο μου δινεις 2,95 το οβερ?
Εντωμεταξυ το ματσακι εχει ξεκινησει παρα πολυ ωραια,πανω κατω η μπαλα,παμε για πολλα γκολ.Δεν θα βγει μαλλον η δυαδα των Χ,αλλα κλαην,με ενα γκολακι ακομα πληρωνομαστε καλα.
Ελα μωρη Τσεχια παμε τωρα και το Χ.