Στοιχημα

Βασικα ας βαρεσουν και κανενα σουτ ον ταργκετ επιτελους.Εχουν γαμηθει να βαρανε αουτ.

Προς το τέλος είχανε και δοκάρι ρε συ…κεντράρουνε σιγά σιγά!:lol:

Το θεμα ειναι να βρουνε και στοχο στο δευτερο ημιχρονο μπας και το γυρισουνε και παμε ταμειο!!!

Ο Φαν Περσι μας τρολλαρει κανονικα παντως.

Φορτωμα μολις μπηκε ο μεγας ΚΛΑΑΣ να σκοραρει στο 5,50.

Και με τρολλαρει και αυτος φυσικα.Δεν γινεται αυτο το πραγμα,τι χανουν σημερα.

Τουλαχιστον πηρα το φαν μπετ μου,στο ημιχρονο οβερ 12 κορνερ με αποδοση 7(4 κορνερ μεχρι τοτε).Ηδη εχουν φτασει τα 14.

Κατσαμε ολοι πανω στο παγωτο με τους Ολλανδους.Για το βραδυ φορτωσα την Γερμανια στο 2.10.Για να δουμε!!!

Έστειλε όλη την ευρώπη κουβά η Δανία.

Το ίδιο μπορει να κάνει και η πορτογαλία το βράδυ.

Να ναι καλα ο Γκομεζ που το βαλε και ρεφαραμε :slight_smile:

οι ολλανδοι ηταν χθες σε coffeshop κ ο ρομπεν ηθελε να βαλει γκολ με το στανιο,ωραιος κουβας

Για σημερα εμπιστευομαι τους Ισπανους και φορτωσα ασχημα τον ασσο που ειναι στο 1.80 αυτην την στιγμη

για Ισπανια-Ιταλια ειναι καλο το goal/goal

στο αλλο βλεπω Κροατες να νικανε

Θεωρω γελοια την αποδοση που δινεται στην Ισπανια.Πρωτον, επειδη ειναι το εναρκτηριο ματς και για τους δυο.Και δευτερον,ναι οκ,η Ιταλια εχει προβληματα,αλλα ποτε μπορεσε καποιος σε επισημο ματς να σπασει ευκολα την αμυνα της?

Εριξα 0-0 ημιχρονο απο τωρα στο 2,50.Μετα βλεπουμε πως παει το ματς και κυνηγαμε ευκαιριες στο λαηβ.

Για το αλλο,η Κροατια ειναι μεν το φαβορι,αλλα ειναι λαθος να υποτιμηθει η Ιρλανδια.Πρωτον, υπαρχει ενας Τραπατονι στον παγκο της.Δευτερον, ο Μπιλιτς εκανε δηλωσεις του στυλ “παμε για τελικο”, την εχουν ψωνισει γενικα, και χωρις κανεναν σοβαρο λογο, τους ειδαμε και στο ματς με εμας εδω που “ερχονταν για τη νικη” και τον ηπιανε.Επισης, χασαν απο τραυματισμο τον Ολιτς και τον Ιλισεβιτς

Οι Ιρλανδοι απο την αλλη παιζουν παρα πολυ σκληρη αμυνα,ειναι αηττητοι στα 14 τελευταια τους ματς(επισημα και φιλικα) και εχουν κρατησει 0 παθητικο στα 11 απο αυτα.

Δεν με εμπνεει καθολου η νικη της Κροατιας, θα περιμενω να δω το ματς και ισως ρισκαρω στον ασσο στο λαηβ.

Τελικα ειχε δικιο ο Therion δεν αξιζε στο 1.80 η Ισπανια.Βεβαια δεν περιμενα τοσο καλη την Ιταλια και το οτι ο ταβερνιαρης ο Ντελμποσκε την ειχε δει οτι μπορουσε να κανει την Ισπανια Μπαρτσελονα και μου ξεκινησε το παιχνιδι χωρις κανονικο επιθετικο.Μετα το γκολ ξυπνησαν οι Ισπανοι αλλα πεσαμε πανω στο κριαρι τον Τορες που εχασε δυο αχαστα.Για το βραδυ δεν με βλεπω να παιζω κατι εκτος αν παρουσιαστει καμια ευκαιρια στο live

Περα απο το σκορ ημιχρονου 0-0 στο 2,50,εριξα στο λαηβ και τελικο σκορ 1-1 καπου στο 50’ σε 10 αποδοση.Γκαβλα σημερα.
Αν εβαζε και το γκολ της ισοφαρισης ο Σιλβα (τον ειχα ριξει οτι θα σκοραρει στο 6,50) θα μου ακομα πιο χαρουμενος :Ρ

Kουβανος μεχρι τωρα αφου πηρα πεος φορτωνοντας τα οβερ στα ματς Ολλανδιας και Γερμανιας. Παλι καλα που επιασα και το under της εθνκης.

Στο προγραμμα για σημερα και αυριο εχουμε νικη Γαλλιας, Ελλαδας και Ρωσιας. Πολυ βαρβατες αποδοσεις γι’αυτα τα σημεια και καλου-κακου το παιξα στυστηματακι 2αδες-3αδα.

Πολυ μεγαλη αποδοση εχει το over Γαλλια-Αγγλια αυτην την στιγμη ειναι στο 2.87 και φυσικα το τιμησα :roll:

Ψηνει καθολου το χηναρι της Ουκρανιας με τη Σουηδια? Πολυ καλη αποδοσουλα στον οπαπ…

Παιζει αρκετα το χ κατα την γνωμη μου

Και το οβερ στο Ουκρανια-Σουηδια εχει καλη αποδοση,και με την αμυνα που εχουν οι Ουκρανοι το θεωρω αρκετα πιθανο.Το οβερ στο Αγγλια-Γαλλια παλι δεν μου καθεται καλα,εκει παω με νικη Γαλλιας μαλλον.

Όβερ στο Ουκρανία-Σουηδία και για σκόρερ Ίμπρα!Στο άλλο βλέπω Γαλλία αλλά θα περιμένω το live για να ποντάρω…