Στοιχημα

Ιμπρα τον εχω φορτωμενο σε μονο αποδεκτο απο πριν αρχισει το γιουρο ως πρωτο σκορερ Σουηδιας στο 3,50,πιστευω θα κατσει αυτο.Αν και απ’οσο ακουσα αλλαζουν θεσεις με Τοϊβονεν και παει αυτος σεντερ φορ και ο Ιμπρα 10αρι καμια φορα και με ανησυχει λιγο.

Ναι αλλά μπορεί να βάλει και τον Ελμάντερ μπροστά…θα πρέπει να δούμε ενδεκάδα πρώτα!Λογικά ο Ίμπρα θα ξεκινήσει 10άρι σήμερα…

Ελμαντερ και Ροζενμπεργκ ειχαν μικροπροβληματα τραυματισμων και απ’οτι ειδα ειναι μεν διαθεσιμοι,αλλα οχι εντελως ετοιμοι.Στα φιλικα νομιζω επαιζε με Τοιβονεν και Ιμπρα επιθεση,και ο Ιμπρα ηταν λιγο πιο πισω.Αλλα παλι,Ιμπρα εισαι,το χεις το γκολ γαμωτομου.

Ναι έτσι έπαιζε αλλά ο Ελμαντερ θεωρείται ο βασικός μπροστά οπότε αν είναι σχετικά καλά ίσως ξεκινήσει!Ο Ιμπρα έτσι κι αλλιως θα χτυπάει και τα στημένα οπότε πιστεύω ότι αξίζει…

Μολις τωρα επαιξα τα ρεστα μου να σκοραρει ο Ιμπραιμοβιτς οποιαδηποτε στιγμη στο παιχνιδι.Το εχει αποδοση 2.87 πιστευω οτι αξιζει :slight_smile:

ταμειο εχθες επιτελους

σημερα βλεπω
Γαλλια 1
Σουηδια 2

Το γαλλία - αγγλία g/g και άσσος πιστεύω και ουκρανία - σουηδία over και διπλό!
Θα δούμε! :slight_smile:

*Στο γαλλία - αγγλία δεν θα ασχοληθώ με σημείο παρά μόνο με το g/g. Μου φαίνεται δίκοπο μαχαίρι αν και τελικά πιστεύω και στην ισοπαλία.

Γαλλία - Αγγλία - 1
Ουκρανια over η g/g

Εξαιρετικα ξεκιναμε,εριξα οβερ 1,5 απο ημιχρονο με αποδοση 5,80 στο λαηβ,ηδη πληρωσε,και περιμενω ακομα ενα γκολ για το οβερ 2,5 συνολικα στο 3,95.
Παμε ρε Γαλλακια.

Ελα αλλο ενα τεμαχιο να πληρωθουμε το over

Με πληρωσε το οβερ 12 κορνερ στο 4,20 και εκανα cash-in το οβερ 2,5 στο 85, τα λεφτα μου πισω πλην 5 ευρω μου εδωσε η γιουνιμπετ,νταξ.

Αμα δεν θελει να μπει η πουτανα δεν μπαινει παει και τελειωσε.Τελος παντων μακαρι να σκοραρει ο Ιμπρα το βραδυ και να πληρωθουμε γιατι τα πολλα εκει τα εχω ριξει!!!

Ναι ρε Ιμπρα :bow2::vibrate::yahoo:

Χαμος,γκολ ο Ιμπραρος και στο καπακι 2 ο θειος που τον ειχαμε ξεχασει.
Μου πληρωσαν και το οβερ στο 2,70.

Για αύριο το οβεράκι της Ελλάδας είναι πολύ δελεαστικό και φορτώσαμε κάμποσα.

Επίσης Πολωνία-Ρωσία διπλό ημίχρονο Χ τελικό. Άσχετα αν πιστεύω πολύ τη Ρωσία φέτος.

Για να δούμε, γιατί η Γερμανία προχθές δε μας έκανε το χατήρι να βάλει δεύτερο γκολ.

Ε ντάξει γαμιέται το σύμπαν. 3αδα με

Jyvaskyla JK v KuPS
Over/Under 3.5 Goals
Over 2.70 +3.5 Κερδισμένο

France v England
Half Time Correct Score
1-1 10.00 Κερδισμένο

και μας πουλάει στεγνά έτσι η Σουηδία… Και η μαλακία είναι ότι έλεγα να το παίξω over αλλά το έβαλα σε άλλη 3αδα… [-X[-X[-X[-X:(

Ωραίο ματσάκι και ωραίο ταμειάκι το χθεσινοβραδυνό! :smiley:
Για σήμερα είμαι μεταξύ g/g και over για το ματς της Εθνικής μας αλλά μάλλον θα προτιμήσω το δεύτερο που πληρώνει και καλύτερα…

Μετά το χθεσινό κλάμα για την απίστευτη 3αδα που έχασα τουλάχιστον με πλήρωσε η 2η 3αδα που είχα με

Racing Club v Colon
Match Prices
Draw 3.10 Κερδισμένο

Ukraine v Sweden
Over/Under 2.5 Goals
Over 2.10 +2.5 Κερδισμένο

France v England
Teams To Score
Both Teams To Score 2.15 Κερδισμένο

Κάτι ήταν και αυτό! :slight_smile:

Το ψηνω κι εγω το οβερ στην Ελλαδα,για το αλλο ματς δεν παιζω σημειο πριν τελειωσει το δικο μας,μονο οβερ ισως.
Αν νικησουμε θεωρω δεδομενο οτι θα σπρωξουνε την Πολωνια παλι για να μη χασει.Αν βγει Χ το δικο μας τοτε παω με Ρωσια.

Φορτωσα και εγω το οβερ της Ελλαδας που ειναι στο 2.35 αυτην την στιγμη.Για το αλλο παιχνιδι θα περιμενω και εγω να τελειωσει το δικο μας πρωτα