βλεπω καλο και τον ασο της Ισπανιας στο 1,80 για φορτωμα
Για σήμερα το Ισπανία - Πορτογαλία το βλέπω Χ ημίχρονο 1 τελικό!
το γκολ-γκολ δινει 2,25(!).αξιζει.Επισης,ειναι οι ομαδες με τα περισσοτερα κερδισμενα κορνερ στο γιουρο(πρωτη η Πορτογαλια και δευτερη η Ισπανια),επομενως και το οβερ 12 κορνερ στο 2,45 εχει αξια.
Μολις φορτωσα ισπανια στο 1.95!!!
κι εγω αλλα στο 1,80
συν να παει τελικο μαζι με Γερμανια
κουβας στο πρωτο
Τρομερος κουβας και σημερα με την πορνη την Ισπανια
I am here: http://tapatalk.com/map.php?d300tq
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ταμειο με αριθμο αουτ, περισσοτερα offside για Πορτογαλια και φορτωμα στο under.
Για αυριο χωσαμε μπολικα στο να εχει περισσοτερες κιτρινες η Ιταλια και να βαλει τουλαχιστον ενα γκολ.
Για g/g το βλέπω σήμερα…δεν πιστεύω ότι θα έχει σχέση με την χθεσινή σούπα…
Για σημερα επαιξα να προκριθει η Ιταλια με 2.87 αποδοση
εγω εχω παιξει απο χθες τους Γερμανους τελικο
Δικαιωση :yahoo::yahoo::yahoo:
ΤΑ-ΜΕΙ-Ο!
Ριξαμε και το τελευταιο bet για αρκετους μηνες στον τελικο της Κυριακης στο Χ2 της Ιταλιας με εξαιρετικη αποδοση (1.75 στην bwin) και να παρουν οι Ατζουρι περισσοτερες κιτρινες. Και να το χασω θα ειμαι μερικα πανω σε ολο το τουρνουα, αμα κερδισω ενα απ’τα δυο (ιδιως το δευτερο) τοτε θα κλεισει ενα ταμειακο τουρνουα. Οσο κουβα με πηγαν οι ομιλοι και κυριως οι δυο πρωτες αγωνιστικες, τοσο πηρα το αιμα μου πισω στα νοκ-αουτ.
Πρέπει να βρω το δελτίο που εχω βάλει το Μπαλοτέλι πρώτο σκόρερ πριν κάνα μήνα. Πρέπει…
επαιξα Baloteli και Gomes να σκοραρουν στο ματς και ο αλλος ο ΜΑΛΑΚΑΣ τον εβγαλε στο 45’…α και μετα εκαναν καμια 50αρια σεντρες…
ρεφαρισμα απο τα χαμενα των προηγουμενων 2 ματς σημερα με ακριβες σκορ 2-1 και γκολ-γκολ σε μονα αποδεκτα.Μου βγαλαν την ψυχη βεβαια αλλα τουλαχιστον βγηκαν μαζι στο τελευταιο λεπτο.
Ριξαμε και μερικα στο να εχουν τον ιδιο αριθμο offside (αντισταθηκα στο να βαλω Ιταλια λογω μικρης αποδοσης), το σταυρωσα και αυτο μαζι με τα αλλα 3 και βλεπουμε.
Με τους πρωτους σκορερ τι παιζει στην περιπτωση που αρκετοι εχουν τον ιδιο αριθμο γκολ??
Και εγώ τα ίδια…ας είναι καλά ο ρέφερις!!!Αν και τα καλά λεφτά τα πήρα από το “ημίχρονο Ιταλία”…
Η γουιλιαμχιλ με πληρωσε κανονικα ως κερδισμενο το στοιχημα ο Ιμπραημοβιτς πρωτος σκορερ της Σουηδιας,ενω ηταν με 2 γκολ αυτος και ο Μελμπεργκ.Δεν πιστευω να το χανεις αμα ειναι ισοπαλοι αρκετοι,στην χειροτερη να σου επιστρεψει τα λεφτα σου.
Επειδη την πιστευω πολυ την Ιταλια επαιξα τα ρεστα μου να σηκωσει την κουπα με 2.50 αποδοση :roll: