Στοιχημα

εγω οποτε επαιξα ματς με ισπανια πηγα κουβα…

Έχω ποντάρει ισοπαλία , άντερ 10,5 κόρνερ και για σκόρερ Μοντολίβο!

μια ερωτηση να κανω! στην bet365 το μπονους του 100% το εχω μονο στην πρωτη καταθεση η το παιρνω και με 2η 3η κλπ κλπ?

Μονο στην πρωτη καταθεση φιλαρακι

I am here: http://tapatalk.com/map.php?0crwy3
Sent from my iPhone using Tapatalk

εγω θα πονταρω διπλο Ιταλια
και Μπαλοτελι σκορερ

αυτό.

και εγώ για την Ιταλία θα το παίξω με απόδοση 3,30
Ελπίζω να μην πάμε όλοι μαζί κουβά…
Το παιχνίδι πάντως αναμένεται απολαυστικό!
Καλή επιτυχία!

Forza italia για να παμε ταμειο :slight_smile:

Μάριο, μαύρε μου φίλε,

Σου γράφω αυτό το γράμμα, απλά ζητώντας σου να βρεις το δρόμο σου. Το δρόμο που εσύ ξέρεις καλύτερα από οποιονδήποτε άλλον. Το δρόμο για τα αντίπαλα δίχτυα. Ναι Πίου της καρδιάς μου. Σε πίστεψα, σε στήριξα, σε έπαιξα. Εδώ και ένα μήνα είσαι για μένα ο πρώτος σκόρερ του Euro. Σε λίγες ώρες θέλω να είσαι ο πρώτος σκόρερ και για όλους τους υπόλοιπους ευρωπαίους συμπολίτες μου.
ΕΣΥ βάζεις γκολ από τα αποδυτήρια.
ΕΣΥ είσαι γεννημένος σε γη ποδοσφιρομάνα.
ΕΣΥ είσαι το μαύρο μπιστόλι.

Μην ξεχάσεις. Είμαι μαζί σου. Απόψε είμαι ένας μαύρος Ιταλός.

Με τιμή,
Τοξικός.

[SPOILER]Ε ρε τι κάνει ο κόσμος για 100 ευρώ…[/SPOILER]

Ριξαμε καμποσα σημερα και να εκτελεσει περισσοτερα αουτ η Ισπανια με γενναια αποδοση 4.5.

Παει και αυτο το τουρνουα, μπολικα bets, λιγο πανω απο κατοσταρικο συν. :slight_smile:

Ο κουβας δεν ειχε πατο στο euro πολυ χασουρα [-X

απο γιουρο εβγαλα ενα 40ρι με το διπλασιασμο των χ… στο μουντιαλ σε δυο χρονια θα ξεκινησω με περισσοτερα… πως πληρωνουν οι εταιριες τον πρωτο σκορερ τελικα? εχω παιξει τορρες και ο μαλακας στο τελος πασαρει… με τρελανε…

Νομιζω στην ισοβαθμια στα γκολ μετρανε το ποιος εχει περισσοτερες ασσιστ. Ετσι ειχε γινει με τον Μιλερ(:wink: στο μουντιαλ ή στο προηγουμενο γιουρο.

Ναι,μετρανε οι ασσιστ,και μετα τα λεπτα συμμετοχης.

Γι’ αυτο το λογο αυτος που ειναι ο επισημος πρωτος σκορερ του Euro και παιρνει το χρυσο παπουτσι ειναι ο Τορρες,που ειχε 3 γκολ και 1 ασσιστ,οπως και ο Γκομεζ,αλλα 189 λεπτα συμμετοχης,εναντι 282 του Γκομεζ.

παπαρια λεφτα θα παρω μαλλον γιατι πρεπει να διαιρουν την αποδοση δια οσων εβαλαν 3 γκολ… μαλακια απο τη στιγμη που επισημα ο τορρες ειναι ο πρωτος σκορερ και πηρε και το βραβειο… θα περασω αυριο απο το πρακτορειο να δω…το’παιξα κ στον οπαπ τρομαρα μου…

εδω και καιρο κανω διακοπες απο το στοιχημα
μαλλον οταν ξεκινησουν τα καλα θα ξαναρχισω

Και εγω σταματαω μεχρι να αρχισουν τα προκριματικα για τσαμπιονς και ουεφα

βλεπω σε ενα site με προγνωστικα να εχει σαν προβλεψη 2(0). μπορει κανεις να μου εξηγησει τι εννοει με το 0 στην παρενθεση?

Tι σπαστικο να πας να παιξεις στοιχημα και να μη ξερεις τις μισες ομαδες :!: Τι Χαφναρφιορντουρ ρεεεεεεεεε :stuck_out_tongue: Αντε να πρχωρησουν λιγο τα προκριματικα και να πονταρουμε με καμποση ασφαλεια…

Και εγω εχω να παιξω πολυ καιρο περιμενω τα σοβαρα προκριματικα και την Αγγλια που ξεκιναει αν δεν κανω λαθος στης 7 Αυγουστου