παιζει και ο Αστερας Τριπολης σημερα
τι βλεπετε?
Μετα απο πολυ καιρο εριξα κατι ψιλα στον ασσο του Αστερα στο live.Eιναι ημιχρονο 0-0 και εχει ανεβει στο 2.50.Περναει και με το 0-0 αλλα ας ελπισουμε να βαλει ενα τεμαχιο
το εβαλε. και τωρα αμυνα
Ναι στο 68!!!Κρατατε γερα τωρα
Eντωμεταξυ μονο αμυνα δεν παιζουνε οι τυπαδες,εχουν φυγει ολοι μπρος και για το 2ο!!!:lol::lol:
αμα δεν σε θελει. κατα λάθος κόρνερ, και 1-1
Ποσο αμπαλος αυτος ο Περονε…Απορω πως τον εμπιστευονται τοσα χρονια ολες αυτες οι μικρομεσαιες ομαδες… [-X
Περασε ο αστερας στα πέναλτι. τα 2 πρώτα που εκτελεστήκαν, ηταν τα χειρότερα που εχουν γίνει στην ιστορία του ποδοσφαίρου
:lol::lol::lol::lol:
ε μα ναι. τι μίσος ήταν αυτό. τέρμα δύναμη και 0 στόχος.βλεπεις του αστερα και λες δεν παιζει χειρότερο απο αυτό. και βλέπεις του αντιπάλου και είναι το ίδιο.!
Παιζει να χε παιξει τιποτα περιεργα στοιχηματα αυτος ο προεδρας με το γκρι πουκαμισο που εδειξε στην αρχη των πεναλτι :lol::lol:
Στο 88 κατσαμε πανω στο παγωτο γαμω την τυχη μου [-X
Ισοπεδωση! :roll:
Δεν εχει περασει καιρος που ο Ραμος εβαλε σε τροχια την πρωτη μπαλα. Ε, απο χθες η Ελλαδα εχει τους δικους της ποδοσφαιρικους δορυφορους, απλα τον δευτερο ειχε την τιμη να τον εκτοξευσει ξενος
Σημαινει “διπλο με μηδενικο ασιατικο χαντικαπ”, το λεγομενο draw no bet (DNB). Σημαινει οτι ο τυπος προτεινει διπλο, αλλα σε περιπτωση ισοπαλιας (draw no bet ή μηδεν γκολ πλεονέκτημα) παιρνεις τα λεφτα σου πισω. Εχασες δυο ωρες απο τη ζωη σου, αλλα οχι τα λεφτα σου.
Ας δοκιμασω την τυχη μου σημερα, εκτος ΟΠΑΠ αναγκαστικα (λογω επιλογων)…
Ατβιταμπεργκ (Σουηδια Αλσβενσκαν) + Μπανγκα (Λιθουανια) @ 2.7
Η αποδοση βρεθηκε στη Β365, σιγουρα θα υπαρχουν κι αλλου προσφορες για το ματς της Λιθουανιας.
[quote="“jonkyr,post:3333,topic:3104”]
Ισοπεδωση! :roll:
Δεν εχει περασει καιρος που ο Ραμος εβαλε σε τροχια την πρωτη μπαλα. Ε, απο χθες η Ελλαδα εχει τους δικους της ποδοσφαιρικους δορυφορους, απλα τον δευτερο ειχε την τιμη να τον εκτοξευσει ξενος :)[/QUOTE]
:-s [COLOR=“White”]σδγσδγ[/COLOR]
Εγω για την αμπαλιλα μιλησα στο συνολο,το πεναλντακι μια χαρα το κολλησε.Βεβαια πεναλτι ειχε βαλει και ο Κουζμπα οποτε δεν ειναι κριτηριο για παιχτη αυτο…
μετα απο πολυ καιρο αποχη λεω να παιξω σημερα
το διπλο του ΠΑΟ
λογικα θα παιζεται μονο του
Εγω εριξα κατι ψιλα στο under που το θεωρω πιο σιγουρο
Και κερδισε η ομαδα και ταμειο πηγαμε σημερα.Μια χαρα