Λοιπον για σημερα εχει πολυ ψωμι με τα προκριματικα του Τσαμπιονς λιγκ.Εγω επελεξα να παιξω τον ασσο της Μπατε Μπορισοφ στο 1.80 αυτην την στιγμη στο ιντερνετ αφου και πιο εμπειρη ειναι απο την Ντεμπρετσεν και πηρε και τον Χλεμπ την προηγουμενη εβδομαδα.Οποιος θελει ακολουθαει
Θα τιμησουμε Μπατε και ας επεσε στο 1.65 μεχρι να το παρουμε ειδηση.Εγω λεω να παιξω και το διπλο της Παρτιζαν + 2 ασσακια, Κοπεγχαγη και Μεγαλη Βρετανια, αλλα μολις τωρα ειδα οτι εφυγε ο N’ Doye απο τους Δανους και το σκεφτομαι… :-k Τι λετε οι πιο εμπειροι?
Μπα σε καμια περιπτωση δεν θα επαιζα Κοπεγχαγη,το 2 παραειναι μικρο για μια τοσο ανισορροπη ομαδα,και ειδικα απεναντι στην εμπειρη Μπριζ.
Εμενα μ’αρεσει η αποδοση του διπλου της Βασιλειας επι της Μολντε,στο 2,30 αξιζει νομιζω.Ναι μεν η Μολντε βρισκεται σε φουλ αγωνιστικη δραση λογω πρωταθληματος,αλλα και η Βασιλεια εχει παιξει επισημα ματς ηδη,στα οποια δεν πηγε και γαμιωντας βεβαια,αλλα εχουν πει ανοιχτα οτι δινουν μεγαλυτερη εμφαση στην προκριση στους ομιλους αυτη τη στιγμη.Ολα αυτα,μαζι με το οτι η διαφορα ποιοτητας ειναι αρκετα μεγαλη,με στελνουν στο διπλο.
Επισης συμφωνω με ασο Μπορισοφ,αλλα οχι κατω απο 1,80.
Λολ μωρη μπατεσκυλοιαλεστεσοφ.Τουλαχιστον την επαιξα και στο λαηβ τη Βασιλεια και με εβγαλε κερδισμενο απο κει.
Απο τα ματς που γινονται τωρα,ομορφο ρισκο ειναι το διπλο της Χελσινμποργκ.3,90 δινει,σε φουλ αγωνιστικους ρυθμους ειναι,η Σλασκ νταξει κλαηνμαην,εγω θα ριξω μερικα στο λαηβ.
Γκαβλα,0-3 η Χελσινμποργκ,πληρωσε τρελα η λαηβ δυαδα με Κλουζ.
Μας κουβαδιασε η πορνη η Μπατε.Στο 90 ισοφαρισε και αυτο με αυτογκολ
σημερα
ΠΑΟΚ 2
Μαρσειγ 2
Ιντερ 2
Ανορθωση 2
Εμενα δεν με εμπνεει κατι για σημερα αρα αποχη
Παμε κοντρα στον καρπαζοεισπρακτορα Μαρσειγ που μου δινεται και φαβορι να πουμε(απο 6 που ανοιξε ο ασσος της Εσκισεχιρσπορ πηγε στο 3,80,και συνεχιζει να πεφτει),και στηριζουμε για οβερ την Ανορθωση.Το διπλο της Ντιναμο Μοσχας που παιζεται αρκετα μου μυριζει για μαλακια,δεν το ριχνω στο 1,70 με τιποτα,ποσο μαλλον μετα την πουτανα την μπατε που μου εκαψε γαματη 3αδα χτες.
Πάμε για μεγάλο κουβά με τη Φίτεσε… Καλά ρε έχασε τα άχαστα η τραγική και το έφαγε από ντεφορμέ και πολύ μέτρια Ανζι #-o
γαμωτο δεν προλαβα να τα παιξω
τα 2 τα πιανω
επιασα Γκένκ 1 και έκατσε Χ της Ομόνοιας με τον Ερυθρο Αστέρα… αλλά ρε πούστη μου με κουβάδιασε η Ντιναμό Μόσχας που την είχα πάιξει 2πλό και ήρθε 2-2
Καλυτερα που δεν τα επαιξες γιατι θα εχανες μονο την Μαρσειγ και το καντηλι θα πηγαινε συννεφο!!!
Sent from my iPhone using Tapatalk
ναι οντως
μαλλον η τυχη ηταν με το μερος μου
ξεκιναει η Γερμανια σημερα?
ναι σωστα
σημερα εχει Β Γερμανιας
καλη στοιχηματικη σεζον να εχουμε… λεω να ξεκινησω με τριαδα παρτιζαν 1,φενερ χ2 και μαριτιμο 1… ξενερωσα λιγο γιατι ηθελα να παιξω προκρισεις και ο hill εχει βγαλει αποδοσεις μονο για το ματς της σελτικ…
Για το Μπαρτσελόνα - Μάντσεστερ Γ τι λετε??
Εγω για σημερα επαιξα διπλο Φενερ με τρελα!!!
Sent from my iPhone using Tapatalk
πφφ… μαλακια εκανα που δεν επαιξα την εβερτον στο 1.40 το πρωι μαζι με τα αλλα 3… εχει πεσει ηδη στο 1.18…