Για εμενα καλυτερα που δεν την επαιξες.Κατα την γνωμη μου μην ακουμπας φιλικα και ειδικα με τετοια αποδοση δεν αξιζει καθολου
Ελα μωρη Φενερ.1-3 στο 80 με 2 γκολ του kuyt!!!Τα εβγαλε τα λεφτα του με το καλημερα ο ολλανδος.
Sent from my iPhone using Tapatalk
ακομα δεν αρχισαν οι ευρωπαικες διοργανωσεις ξεκινησαν και οι κουβαδες απο τους κυπριους… πρεπει να κοψω να τους κοντραρω αλλιως θα επαναληφθει το περσινο βατερλο απο τον αποελ…
Εριξα μια ματια στης αποδοσεις για τα προκριματικα του γιουροπα σημερα και ειναι πραγματικα για κλαματα.Δεν ακουμπαω τιποτα!!!
εγω που επαιξα πηγα κουβα
Εμ τα ελεγα εγω δεν ητανε για παιχνιδι σημερα!!!
δεν ειδα το μνμ σου
στη δουλεια ημουν και οταν πεταχτηκα για καφε επαιξα
δεν πειραζει
ο Αστερας αποκλειστηκε?
το επιασα το Χ2
έγω έπαιξα μονά 4 σημεία. κέρδισα τα 2 αλλά έμεινα στα λεφτά μου γιατί έβαλα λιγότερα στα τελικώς νικηφόρα.
[COLOR=“Red”]Νίκη Ομόνοια
Όβερ Άρσεναλ Κιέβου[/COLOR]
Νίκη Ανζί
DNB Ζέτα
Και για αύριο μπάσκετ έριξα 2 δυάδες:
Ρωσία +4.5
Αργεντινή +26.0
και
Under 149.5 Ισπανία v Ρωσία
Under 198.0 Αργεντινή v ΗΠΑ
3.90 απόδοση η κάθε δυάδα, ε τι διάολο δεν θα πιάσουμε τη μια έστω;
Ναι αποκλειστηκε αφου ειχε ερθει 1-1 το πρωτο παιχνιδι και περασαν οι πορτογαλοι με το εκτος εδρας γκολ
1-2 νικαει η Ναπολι την Γιουβε στο 43 για το ιταλικο σουπερ καπ.Εσπρωξα μερικα στην διπλη ευκαιρια της Γιουβε στο 1.80
βλεπω σημερα
Λυων 2
Φλαμεγκο 1
Λιλ 2
Μολις ξυπνησα και ειδα οτι ειχα παει ταμειο.Αυτα ειναι Στην Γαλλια λεω να αφησω κανα δυο αγωνιστικες και μετα να ξεκινησω να παιζω
+1000
ρε την παρι… καλο μου φανηκε το 3 στο 1χ στο ημιχρονο αλλα απο οτι ειδα εχει κανει 5 σουτ και η λοριαν 11 και μαλλον δεν θα το ακουμπησω…
περιμενω g/g λυων και λιλ αλλα δεν πανε καλα…
Έχει χάσει κάμια 5 τετ α τετ η Παρί, ευτυχώς δεν ακούμπησα
Εγώ βέβαια πήγα κουβά με άσο Σοσό, 1-0 στο ημίχρονο καμιά 1-4 παίζει να είναι τώρα, στο 1-2 το “έσκισα”
Απο οτι ειδα εγινε η σφαγη του Δραμαλη στην Γαλλια με πρωτη και καλυτερη φυσικα την Παρι!!!Παλι καλα που δεν ακουμπησα τιποτα
H PSG ισοφάρισε στο 90’ με τον Ζλάταν…
Η λογική λέει πως όταν δέσει θα γίνει πιό αξιόπιστη αλλά για την ώρα ας μην τζογάρει κανείς τα λεφτά του…
Γενικα δεν ειναι να παιζεις στοιχημα πρωτες αγωνιστικες.
Φενερμπαχτσε ή Γαλατα? Ιδου η απορια :!:
edit: Ποσο πιο απαισια σιχαμερη μπορει να γινει η Τσελσι?
Λοιπον φορτωσα αυτην την στιγμη να σηκωσει την κουπα η Σιτι με 2.10 αποδοση.Χανει 1-0 στο ημιχρονο αλλα η Τσελσι παιζει με δεκα.Παμε γερα!!!