Πρωτος σκορερ Torres με αποδοση 8,00
καλα αρχισε η “νεα” στοιχηματικη σεζον!
Ετσι μωρη αρρωστεια.Το γυρισε ηδη σε 1-2 με τουρε και τεβεζ!!!
3 ΜΩΡΗ ΑΡΡΩΣΤΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!
εδιτ: αντε να μου κανει τη χαρη τωρα και η Φολενταμ μπας και πιασω κανα ψιλο
ταμειο εχθες και εχα προσθεσει και το διπλο της Μπορντω
σημερα
Ιντερ Τουρκου 2
Μαρσειγ 2
Μποκα 1
Αντερλεχτ 2
Εληξε 2-3.Το βγαλαμε το μεροκαματο και σημερα
ΑΝΤΕ ΤΑΜΕΙΑΡΑ ΣΗΜΕΡΑ
Από χθες έπαιξα Σογκνταλ - Ρόζενμποργκ Χημ-2τελ απόδοση 5.00
0-0 ημ και τώρα είναι στο 83’ 0-2
Από δω πήρα την πρόταση:
http://dumspiro.www71.a2hosting.com/el/view/sentra-galia
εχασα την Ιντερ Τουρκου αλλα επιασα ενα αλλο
που ειχα βαλει τις 3 υπολοιπες μαζι με Ροζενμποργκ
σημερα βλεπω
Γιονσεπινγκ 2
Σταρτ 2
Σεφιλντ Γουεν. 2
αλλα το σκεφτομαι αν θα τα παιξω
Τελειωνουν τα μπανια,αρχιζουμε παλι το καψιμο.
Πολυ καλη αρχη προχτες με 4αδα Παρι οβερ,Ταμγουορθ διπλο,Μπαστια διπλο και Οσερ ασο.
Σημερα ασακια Λαντσκρονα και Βαρναμο στη Σουηδια,2.05 και 2.20.
Εγω αποχη μεχρι το σκ που ξεκιναει η premier league
Ε μην τρως κοκκινη στο 31 ενω νικας 1-0 ρε Βαρναμο γαμω.2-3 τον ηπιε και μου καψε την 4αδα με Λαντσκρονα,Μπρομαποικαρνα και Ραντερς.Τουλαχιστον πηρα κατι απο το 3-4.
καλή χρονιά να έχουμε. μου έδωσε μπόνους 10 ευρω η stan james καθώς απάντησα σωστά στο πόσα χρυσά θα πάρει η ελλαδα στους ολυμπιακούς αγώνες. μηδέν φυσικά. δεν πέρασε κονδύλι φέτος.
και μιας που έπρεπε να τα παίξεις ενα στοίχημα τα έριξα στο οβερ 1.83 του δρεσδη του γιαννη του παπαδοπουλου ενάντια στην μοναχο 1860 του μακου και του μαουρερ. 2-1 ήδη. πάμε με το δεξί(έστω και με το σχεδόν τίποτα)
Σήμερα οργασμός με τρελά ταμεία, 6πλασίασα τα λεφτά μου.
Μια ανατροπή Β Νορβηγίας 2ημ-1τελ 1-2ημ5-2τελ ήρθε (μόνο 1 ευρώ έβαλα βέβαια σε 15.00 απόδοση). Ένα live ταμείο με Χ από άσσο που ήταν σε ένα φιλικό στην Τουρκία 4 απόδοση και 2 παρολί με αποδόσεις 3.10 το καθένα με κάποια στανταράκια. Έχασα και 2 δελτία για λίγο αλλά δε βαριέσαι, γαμάτα μας πήγε γενικά σήμερα!
Επίσης ξέρει κανείς τι σημαίνει το 3 for 3;
Καλα το πας.Συνεχισε την καλη δουλεια
τιποτα αυτες τις μερες
οκ ρε.
Λεω να κοντραρω Βραζιλια σημερα,με Toivonen/Ibrahimovic οι Σουηδοι βγαζουν φωτιες ενω η Βραζιλια μου φαινεται τελευταια λιγο ο,τι να ναι
εδιτ: Επισης αν ειδα καλα παιζει ενα [B][U]2,80[/U][/B] στον ΟΠΑΠ στο διπλο της κομπλε Αργεντινης μεσα στη Γερμανια που παιζει με μονο 2 διεθνεις της Μπαγερν??? Σημειωσατε 2 απο μενα
στο γιουρο που παιζαν Τοιβονεν και Ιμπρα δηλαδη βγαζαν φωτιες οι Σουηδοι?Εγω αλλο γιουρο εβλεπα?
Επισης,φιλικα ειναι,ελεος ρε παιδια,γιατι τα ακουμπατε.Σε ματς που το αποτελεσμα δεν εχει καμια απολυτως σημασια ειναι ψιλοανωμαλια να στοιχηματιζεις κατι.
Ξεκιναει η premier league σημερα και για το καλο εριξα μερικα ψιλα στο over Νιουκαστλ-Τοτεναμ
σημερα θα παιξω
Γκενκ 2
Φενερ 2
Μονπελιε 2
Τβεντε 2
Ναι μωρη αρρωστεια 2-1 προς το τελος και ταμειο!!!Για αυριο γελαω με το 1.25 που δινει ο ασσος της Ρεαλ.Ρε μαγκες με την Βαλενθια παιζουμε οχι με την Τραχανοπλαγια!!!
Sent from my iPhone using Tapatalk