Στοιχημα

Για σημερα εριξα κατι λιγα στο διπλο της Παρι

Χτες εχω παιξει
Νιουκαστλ-Τοτεναμ οβερ 2,5
Τη Λοκερεν το ιδιο
Λοριαν-Μονπελιε G/G
Λιντς 1
Γουεστ Χαμ 1
και χανω G/G τη Λιβερπουλ… :blow::blow:

Για σήμερα:
Μπιλμπάο - Μπέτις 2 @ 3.75
Λουκέρνη - Γκρασχόπερς Χ2 @ 1.80
5 μονάδες το καθένα τα μονά αποδεκτά 3 μονάδες η δυάδα.
Για να δούμε.

και ένα ρίσκο με βάση παράδοση(υπάρχει επανάληψη 3 for 3) αλλά και φόρμα+βαθμολογία
2η Φινλανδίας:
Ούλου - Τζίπο 2 @ 4.60

Δυσκολο το βλεπω μεσα στο Σαν Μαμες.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Δεν ξέρω ρε φίλε πολλά προβλήματα η Μπιλμπάο και χωρίς Γιορέντε που δεν θα παίξει και θέλει να φύγει, οι φίλαθλοι τους κράζουν με πανό και γιούχες στις προπονήσεις, τραυματιές και οι βασικοί Αμορεμπιέτα και Μουνιαίν…
Ε αν πάλι μπορέσει και πάρει κάτι η μπιλμπάο ντάξει τουλάχιστον είναι ωραία η απόδοση, αξίζει παικτικά το σημείο

νταξ εχει ενα σωρο απουσιες η Μπιλμπαο,εχασε και τον Χαβι Μαρτινες που πηγε στην Μπαγερν,το κλιμα δεν ειναι καλο,αλλα απο την αλλη σιγα και την Μπετις να πουμε.Εκανε το διπλο περσι,οκ,χαρηκε και πιστευει οτι θα το ξανακανει,αλλα αυτο δε μου αρκει για να κοντραρω τους Βασκους. Πρεμιερα ειναι εξαλλου,και οι δυο τους ανετοιμες ειναι ακομα.

Το οβερ της Παρι(κλασικα),το διπλο της Αιντραχτ και ο ασσος της Γοδοϊ Κρουζ μ’αρεσουν εμενα.

Απο πιο χαη ρησκ,διπλο Γκρασχοπερς και το διπλο της Ιντερνασιοναλ επισης αξιζουν.

Δεν παίζει ο Ιμπραήμοβιτς όσον αφορά την Παρί όμως… :-k

ε νταξει ουτε περισυ επαιζε και οβερ εβγαζε 9 στις 10 φορες.

εντωμεταξυ,μπαινει η Αιντραχτ γκαζωμενη,ελεγχει απολυτα το ματς για 19 λεπτα,κανει φασεις,και ξαφνικα πεναλτυ για την Αουε και κοκκινη στη Αιντραχτ στο 19.Γαμωτοκερατο ομως.

Η τσελσι το εκανε το διπλο και το φοβηθηκα ρε γαμωτο.Ημουνα αναμεσα σε αυτο και την παρι και προτιμησα την παρι που γκελαρε την πρωτη αγωνιστικη.Για να δουμε!!!Οσο αφορα την μπιλμπαο συμφωνω οτι εχει χιλια δυο προβληματα αλλα και παλι η μπετις οπως ειπε και ο therion δεν ειναι και τιποτα το ιδιαιτερο.Εγω θα ελεγα no bet

έφυγες άπατος στράβωσε υπερβολικά εκεί πέρα…
επίσης που λες για Γκρασχόπερς είδα λίγο το ξεκίνημα της Λουκέρνης στο πρωτάθλημα και χέστηκα λίγο με αυτά που είδα. Γι’αυτό και το έπαιξα Χ2, η Λουκέρνη δεν τα παρατάει τα ματς, κυνηγάει έστω και το Χ όταν μένει πίσω.

Η Γκρασχοπερς παει γαμιωντας τελευταια,και παιζει και καλη μπαλα,ενω η Λουκερνη δεν εχει καν νικη στις 6 πρωτες αγωνιστικες.Οταν στο δινει και 3,85,ε τους λες ευχαριστω και το παιζεις.0-2 και αντε γεια.

Η Αιντραχτ μας τα γαμησε εντελως,αλλα ευτυχως δεν την εχω ιδιο δελτιο με Γκρασχοπερς.

τσουπ. να τα μας η Μπέτις 1-0 στο 7’

Ωραιος!!!Μακαρι να το πιασεις ρε μαγκα

χαχαχ 0-3 στο 33 ρε μαλακες,νταξ τα πραγματα στην Μπιλμπαο ειναι πολυ χειροτερα απ’οτι πιστευα.
το τσιμπησε ο αιωνιος,σωστος.

στο 27’ έβλεπα chat betsellers και λέγανε και από πριν κόσμος ότι το παίξανε διπλό. Εγώ κώλωσα πριν, αλλά στο 0-2 της μπέτις το κλεισα και λέω κάτσε να το δω, οι άλλοι λένε πάει καλά και όντως πήγαινε καλά.
Και τραβάω που λέτε 2ημ2τελ την Λας Πάλμας 9 απόδοση και στο 29’ βάζει γκολ :wink:

Λας Πάλμας - Λας Πάλμας Σανταντέρ v Λας Πάλμας
(Ημίχρονο / τελικό) 19/08/2012 Κανένα 9.00 Ανοικτό

Για πιο μετά κατά το 65-70 αξίζει λέτε αν δεν έχει περάσει μπροστά να μπουμπουνίξουμε τον άσο της Ρεαλ;

Λας Παλμας την εχω σε δελτιο στο 3,50 εξαρχης,μην το γκαντεμιασεις μονο θα σε τσακισω.

Μπα εγω φορτωσα αγρια τη Σιτυ στο 2-2 σε αποδοση 2.10 και πηρα μια χαρα επιστροφη,δε θα ρισκαρω και με Ρεαλ.Αλλο Σαουθαμπτον,αλλο Βαλενθια.

χαλια εχθες

σημερα
Τσελσι 2
Παρι 2
Ατλετικο Μαδριτης 2

Εχμ.Κατι ειπα για το ποσο χαλια ειναι τα πραγματα στην Μπιλμπαο.Μολις με βουλωσε κανονικα.
3-3 στο 75.

Αλλα με δικαιωνει η Μπετις.

αν βαλει και 4ο μηπως ειναι λιγο υποπτο?

lol εβαλε η Μπετις.Τι γινεται εκει.
Ο αιωνιος παθαινει απανωτα καρδιακα εντωμεταξυ.