Στοιχημα

καλη αποδοση το +7 αλλα που να το προβλεψεις

Ρε μαλακες τι γινετε στο Μπιλμπαο-Μπετις;;;Οσο για την Ρεαλ το ελεγα απο εχθες οτι γελαω με το 1.25 που εδινε ο ασσος

Sent from my iPhone using Tapatalk

χαχαχαα μαλάκες πήγα στην κόλαση και ξαναήρθα λέμε, τι 3-5 τελικό χαχαχ. Με αυτά και μ’αυτά όμως τριπλασίασα σήμερα την μπάνκα, είμαι πολύ ευχαριστημένος.

Μπραβο ρε μαγκα και εις ανωτερα ταμεια :slight_smile: εγω απο οτι φαινεται καθομαι πανω στο παγωτο της παρι αφου ειναι ακομα 0-0 στο 75

και παιζει και με 10 παιχτες

και είναι και στο 95 και κόπηκε και το ρεύμα στο γήπεδο… εκτός τσέλσι επικός κουβάς σήμερα #-o

Πουτανα παρι να μου κοπει το χερι αμα σε ξανακουμπησω

κουβας δηλαδη γιατι θα μετρησει το Χ στο ημιχρονο
λες και προλαβαινε η Παρι να βαλει γκολ ετσι οπως επαιζε

οκ το ρεύμα, παίχτηκε κανονικά το τέλος, κανένα γκολ 0-0.

ευτυχως ηρθε η ατλετικο μινειρο με το ζορι στο 90’ και ρεφαρα τα σπασμενα του σαββατου… παμε για τσουλου τωρα… απο μαλαγα ξεκιναω, στο 1.80 πιστευω αξιζει…

Εγω παντως επαιξα το διπλο της Γιουναιτεντ για σημερα

το σκέφτομαι για Γρανάδα διπλό σήμερα μονό αποδεκτό και ψάχνω και κανά δεύτερο ματς να κολλήσω να γίνει και μια δυάδα έτσι καλή γύρω στο 5 απόδοση.
Η ΜάνΓιου δεν μου αρέσει ρε γαμώτο που έχει μόλις 1.90… Πόσο σίγουροι είμαστε ότι θα αποδώσει και εκτός έδρας μάλιστα; Βασικά όσο σίγουρος και να νομίζω ότι είμαι δεν μου πάει η καρδιά να παίξω διπλό σε τέτοια απόδοση

Εγω παντως την μπουμπουνισα την γιουναιτεντ και ελπιζω ο αγιος περσι να κανει το θαυμα του για να ρεφαρω την χασουρα απο την γαμημενη την παρι

αυτη η παρι πρεπει να γαμησε πολυ κοσμο χτες
εγω παντως ανεβασα πιεση,ειχα πιασει City ασο ημιχρονο, 1 Μπορντω, 1 Μαρσειγ και περιμενα οβερ απο την πουτανα την Παρι…
και μαλιστα ημουνα μεταξυ οβερ 2,5 Παρι ή οβερ 4,5 Μπαρτσα το οποιο μου φανηκε υπερβολικο
και εγω λεω να τα χωσω στην Γιουναητεντ σημερα παντως, στο διπλο ή G/G

Η ΜανΓιου είναι η ομάδα μου από εξωτερικό και λένε να μην παίζεις την ομάδα σου αλλά την έχωσα σε δυάδα με Γρανάδα και ο θεός βοηθός, τουλάχιστον να πάρουν εκδίκηση για πέρσι.

μονο Μαντσεστερ διπλο βλεπω κι εγω

Καλά ξεκινήσαμε με κέρδη μπόμπας 3αδας (διπλό μπέτις, Χ ρεαλ - βαλένθια, και 1Χ αζαξιο - παρι και θα τινάζαμε την μπάνκα εάν μας καθότανε και το ατλετικο μινειρο μποταφογκο 2πλο!

ε νταξει το γαμησες με τις εκπληξεις :Ρ
Η Μινειρο ειδικα ειναι και πρωτη και σε αρκετα καλη κατασταση,τα αλλα 3 ηταν πρεμιερες ή δευτερο ματς οποτε οκ ειχαν περισσοτερη λογικη.

Εμενα μου καψε το πολυ δυνατο δελτιο Γκρασχοπερς διπλο,Λας Παλμας διπλο,ασο Ατλετικο Μινειρο και Ιντερνασιοναλ διπλο η τελευταια,ισοφαριστηκε στο 84 με πεναλτυ :confused: Αλλα κλασικα σε 3αδες το ειχα,αρα βγηκε ενα κερδος.

Ελπιζω να παμε ομαδικο ταμειο σημερα!!!

μια τριαδα μπειζμπολ εριξα για σημερα, νικες για μετς-μπρουερς-οκλαντ…