κουβά και με τη manchester, άντε να το γυρίσει τώρα γαμώτο, ούτε καν λευκή ισοπαλία να πάρουμε τα λεφτά μας πίσω αι στα διαλα
Μολις μπηκα σπιτι και βλεπω οτι νικαει η Εβερτον 1-0 στο 78.Δεν υπαρχει ελπιδα ο κουβας ειναι μεγαλος [-X
πφ αντι για Εβερτον στο λαηβ που ειχε 4 προτιμησε την Γραναδα στο 4,20.Η Εβερτον το βαλε και το πηρε το ματς,η Γραναδα εχασε τα κερατα της και το φαγε στο 93 με απευθειας φαουλ.Νταξ.Πορνη μπαλα.
νταξ ο κουβάς ανεπανάληπτος σήμερα τουλάχιστον δεν τα σκασα πολύ χοντρά αλλά δεν βγήκε τίποτα απολύτως
Κουβάς μεγάλος σήμερα! Πιάσαμε τον άσσο Ντεπορτίβο και το Χ της μπειρα μαρ με ακαδεμικα αλλά μας γάμησαν τα όβερ της ράγιο και της έβερτον… [-X
κουβας και στο μπειζμπολ, αυτα παθαινεις αν εχεις μονο ενα ματς και εμπιστευεσαι 2 ματς απο αλλους, τελικα περασε μονο το δικο μου… η γιουναιτεντ χτες εκαψε τον κοσμο, ειχε παιχτει αρκετα
Για σημερα ρισκαρα και επαιξα τον ασσο της Γκλαντμπαχ με 2.20 αποδοση
λουκουμι μου φαινονται οι προκρισεις για μαλαγα και σελτικ στο 1.57 και 1.53 αντιστοιχα… καλη δυαδουλα…
Λουκουμι αυτες οι 2 αποδοσεις?Ειδικα της Μαλαγα στο 1,57 με ολα αυτα που εχουν γινει τους τελευταιους 2 μηνες?Εε,οχι.
Από τα προκριματικά του Ch. L. σήμερα βλέπω
ΣΠΑΡΤΑΚ ΜΟΣΧΑΣ - ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ Χ2
ΒΑΣΙΛΕΙΑ - ΕΚΟΜΑΞ ΚΛΟΥΖ 1
ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ - ΝΤΙΝΑΜΟ ΚΙΕΒΟΥ 1
ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ - ΛΙΛ 1Χ
Έχει κανείς να προτείνει κάτι για τα σήμερινά??
Θα παίξεις τίποτα απ’αυτά; Δεν με ψήνει κανένα τους σε όλα τα ματς τα πάντα μπορούν να συμβούν
Μόνο το τελευταίο σημείο που έβαλες βλέπω πιο πιθανό και άντε με βαριά καρδιά και την Γκλαντμπαχ
Προκριματικα τιποτα το αξιολογο για μενα,ισως το διπλο της Ντ. Κιεβου μονο,αλλα δεν θα το ρισκαρω.
Απο Αγγλια μονο θα παιξω κατι μαλλον, μ’αρεσουν αρκετα τα διπλα της Λιντς και της Μπριστολ Ροβερς.
Την ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ λέω και με τρώει και ο ξερός άσσος της Κοπεγχάγης… Για τα άλλα 2 απλά υποθέσεις έκανα!
*Τα 2 διπλά της Αγγλίας που είπε ο θεριον θα παιχτούν σε 3αδα μαζί με με τον άσσο της νοτς καουντι!
Εγω μαλλον ντιναμο θα παιξω Χ2,Λιντς 2 και Τζιλιγχαμ 2.Αλλα δεν ειμαι σιγουρος.
Ρε παιδια η Γκλαντμπαχ γιατι σας πειθει τοσο?Εκτος της απειριας της (και της μεγαλης εμπειριας της Ντ. Κιεβου) σε ευρωπαϊκα ματς,εχει μονο ενα ματς στα ποδια της φετος,και αυτο κυπελλο με την Ααχεν και οι μεταγραφες της δε νομιζω να εχουν προσαρμοστει ακομα.Απο την αλλη,η Ντιναμο εχει ριξει 30 εκ. για μεταγραφες,εχει 8 επισημα ματς ηδη,και στα 7 απο αυτα εχει κερδισει,μεταξυ των οποιων και τα 2 με τη Φεγιενορντ για τον προηγουμενο γυρο.Η μονη της ηττα ηταν στο τελευταιο ματς πρωταθληματος,οπου επαιξε χωρις αρκετους βασικους,για να τους προφυλαξει για το σημερινο.
Ο ενθουσιασμος της Γκλαντμπαχ και ο κοσμος της βεβαια θα της δωσει ωθηση και λογικα θα μπει δυνατα,αλλα αμα κρατησει το ματς ισορροπημενο στην αρχη η Ντιναμο,ολα μπορουν να συμβουν.
Ρε μαλακες εριξα μια ματια στης αποδοσεις του γιουροπα και ειδα οτι εχει το διπλο της Νιουκαστλ στον Ατρομητο 2.25=P~ θα περιμενω να τελειωσει η Γκλαντμπαχ και αμα δεν εχει πεσει μεχρι το βραδυ θα το φορτωσω αγρια
Δε ξέρω εμένα μου φαίνεται απλά ότι είναι πολύ καλή σε όλες τις γραμμές και θα κυνηγήσει την νίκη με πιο πιθανό σκορ 1-0! Για Κοπεγχάγη τι λες?
Μπρίστολ συμφωνώ και γω.
Κάρφωσα ένα σύστημα 2-3 με Αγγλία εγώ(πείτε μου αν έκανα μαλακία με το μοίρασμα των χρημάτων γιατί είμαι νέος, 3 μονάδες στις δυάδες και 1 μονάδα στην 3άδα)
Τσέλτεναμ 2 @3.10
Όλντερσοτ 1 @2.10
Μπρίστολ Ρόβερς 2 @2.20
Δεν ξερω,νομιζω θα ναι προσεκτικες και οι δυο,δεν το κοβω να ανοιγονται πολυ.Η Κοπεγχαγη εχει καλη εδρα μεν,αλλα νομιζω θα κοιταει περισσοτερο να μη φαει γκολ.Και η Λιλ λογικα θα κοιταει το ιδιο περισσοτερο,αρα το under μου φαινεται λογικο.Για σημειο δυσκολευομαι.
μια χαρα ειναι οι αποδοσεις ρε συ therion, μιλαω για προκρισεις ετσι? απο δηλωσεις παιχτων της μαλαγα παντως δεν βλεπω να πτοουνται απο τα προβληματα,αντιθετως… κεν το ειδα και εγω το διπλο αλλα ο προπονητης της νιουκαστλ θα βαλει τα δευτερο-τριτα… και παλι αξιζει ομως, καλο και το 2πλο της λεβαντε στη μαδεργουελ